■ دانلود مجموعه کاست های خاطره انگیز شرکت 48 + Mp3
سلام خدمت دوستان عزیز
شاید مطلب امروز خاطره ای برای هرکدوم از ماها در ایام خردسالی باشه داستانهایی که بسیار جالب کار شد از شرکتی که کاری بسیار حرفه ای برای نسل خردسال حدود 15 سال پیش (اگر اشتباه نکنم )انجام داد و با استقبال زیادی هم روبرو شد بخاطر نگاه حرفه ای به این مقوله و این کاست ها نسل به نسل چرخید و چرخید و الان دیگه کمتر این کاست ها و کلن اینجور کار حرفه ای برای کودک و نوجوان انجام میشه
قطعا این داستان ها میتونه برای نسل قدیم و کودکان نسل جدید جالب باشه و پدر و مادر های گرامی سرگرمی سالم و جالبی رو برای بچه های خودشون فراهم کنند
بخاطر نبود منبع در این ضمینه در اینترنت تهیه کردم این کاست ها رو و سعی میکنم باقی آلبوم هارو هم برای دوستان آپلود کنم
کاست فعلی اصلی با کیفیت 192Kbps بود و حجم 56 مگابایت که تبدیلش کردم به 32Kbps و حجم 10 مگابایت که کیفیت خوبی هم داره و راحت تر باشه با وجود لینک مستقیم برای دوستانی که از خطوط دیال آپ استفاده میکنند امیدوارم راضی کننده باشه برای دوستان خوشحال میشم نظرات شما عزیزان رو بشنوم
کاست بصورت کامل هست در 52 دقیقه و برای دوستانی که یادشون نمیاد شعر اول این مجموعه رو مینویسم:
داشت عباس قلی خان پسری... .پسر بی ادب و بی هنری
اسم او بود علی مردان خان ... اهل منزل ز دستش به فغان
فکر میکنم کافی باشه
کد:
http://www.------------------/2007/11/10/sherkat-48-ali-mardan-khan.html