کلیه بحث ها و مشکلات برنامه اینترنت اکسپلورر یا IE
سلام دوستان عزیز
من اینترنت اکسپلورر 7 را دانلود و نصب کردم وبعد متوجه شدم که هنوز نقایص زیادی دارد ....حال هرچه میخواهم برگردم نسخه 6 پیغام میگیرم ستاپ نسخه جدیدتری دارد واشما نمیتوانید آن را نصب کنید ..در ضمن در کنترل پنل هم اد رموو اسمی از اینترنت اکسپلورر نمی باشد تا آن را حذف کنم لطفا کمک کنید
در ضمن اینترنت اکسپلورر 7 که من لینک آن را در همین فروم گرفتم به زبان آلمانی وفنلاندی است
باتشکر در انتظار راهنمایی دوستان وسروران عزیز
مشکل در استفاده کردن از اینترنت اکسپلورر
سلام دوستان من به یک مشکلی پیش خوردم و نمیدونم چیکار کنم از دوستانی که تجربه دارن یک خواهش داشتم اونم اینه که کمکم کنید.
من وقتی اینترنت اکسپلورر رو اجرا و ادرسی را وارد ادرسبار میکنم یک پیغام ارور به من میده که نمیدونم چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی پیشاپیش
ناپدید شدن File Menu در اینترنت اکسپلورر
با سلام
قسمت File Menu در اینترنت اکسپلورر من ناپدید شده. اکه کسی راه حلی بلده لطفا راهنمایی کنه.
اشکالات مختلف در کامپیوتر و عدم اجرای اینترنت اکسپلورر!
:angry: اينترنت اكسپلوررم كارنميكنه ميگن ويروسي شده درضمن اصلا سي دي ويندوز راهم قبول نميكنه ودرنهايت کنترل +الت+دلیت هم کارنمیکنه بدادم برسید اگر ویروسی شده کدام آنتی ویروس را روی کامپیوترم بریزم بهتره من ازیکی ازدوستانم نورتون 2006 راگرفتم اشکال نداره از این آنتی ویروس استفاده کنم
مشکل در باز کردن اینترنت اکسپلورر
دوستان سلام
یکی از دوستان من, وقتی که می خواد اینترنت اکسپلورر را باز کنه باز میشه ولی بعد از یکی دو ثانیه دوباره بسته میشه لطف کنید بگید چرا و راه حلش چیه
کمک : چطور می تونم اینترنت اکسپلورر رو پاک کنم؟
من بعد از این که ناخواسته برای آپدیت شدن به مایکروسافت وصل شدم گفت ویندوزت تقلبیه و ...
متاسفانه اینترنت اکسپلورر جدید هم که ریخته بودم کاملا به هم زد. حالا آپدیتمو خاموش کردم ولی اکسپلوررم درست نمیشه. یعنی اولین صفحه ای که می خوام میاد ولی لینک ها اصلا باز نمیشه. زرت و زرت هم جلوی هر جور پاپ آپی رو می گیره و پاپ آپ بلاکرش هم از کار نمی افته.
من می خوام همون اکسپلورر قبلی رو بریزم. چیکار کنم ؟