بچها كسي بلده كه تم بزاره روي گوشي d900مي گن نميشه ولي من تو گوگل ب خارجي نوشتم توي يك سايت ديدم اينكارو مي كردن ولي توي سايتهاي ايراني نديدم چنين كاري رو بكنن اسم سايتش يادم نيست وگرنه مي گفتم :41:
Printable View
بچها كسي بلده كه تم بزاره روي گوشي d900مي گن نميشه ولي من تو گوگل ب خارجي نوشتم توي يك سايت ديدم اينكارو مي كردن ولي توي سايتهاي ايراني نديدم چنين كاري رو بكنن اسم سايتش يادم نيست وگرنه مي گفتم :41:
من فقط سایتهای روسی (و بعدش آلمانی) رو در این باره دیدم و بقیه بلد نیستن این کار رو انجام بدن.
ولی می تونیم از تم های عوض شده توسط روس ها استفاده کنیم. منتها باید قید زبون فارسی رو زد.
و البته نیاز به فلش کردن گوشی با فریمور های تغییر شکل داده شده هست. تنها مشکلی که فعلاً سر راه ما قرار داره اینه که کابل فلش رو پیدا نکردیم. اگه کابل فلش گیر بیاد، اموزش فلش کردن و همچنین فریمور های خیلی عالی برای این گوشی ها، زیاده.
اون با من :46:
آقا شهاب من کابلش رو دارم ولی اگه بلدید آموزش فلش کردن رو بنویسید
افشین جان، شما کابل فلش رو دارید؟
توجه داشته باش که کابل فلش با کابل USB معمولی که همراه گوشی عرضه میشه متفاوته.
در هر حال اگر کابلش رو داری، مقدماتش رو توی این تاپیک توضیح دادم. اونجا مطرح کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تم گوشي من ساعت نداره وتوي قسمت تنظيمات صوتيش هم صداي صفحه كليدش نمياد يعني باز نمي شه مشكتم همينه فقط چندتا از گذينهاش بسته است
نمی فهمم یعنی چی اگه میشه توضیح بدید
يعني اون ساعت عقربه اي كه با تم مياد ماله من نيست
اون گزینه هایی که نمیاد، برای امتحان کردنش که اصلاً ببینی چی هستن، باید بری و نحوه شماره گیری رو به معمولی تغییر بدی (که با قلم ننویسه) بعدش اونا فعال میشن.نقل قول:
ضمن اینکه چطور میشه اون ساعت نباشه؟ پس چیه؟
دوربین نداری که ازش عکس بگیری؟
چرا دارم با گوشيم عكس مي گيرم ولي سايت آپلود ندارم لطفا بدين تا آپ كنم براتون بزارم
بفرما اينم لينكش خيلي سعي كردم تا آپش كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
persiandrive.net/968910
كسي جواب مارو نميده عكسم كه گذاشتيم ديگه چي مي خواين
اولاً عکست رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کن.
دوماً یه ذره صبر کن.
به خدا کار و زندگی داریم!!!
بفرما اينم همونجا كه گفته بودي تورو خدا اگه ميشه زودتر جواب بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا والپیپر رو عوض کردی که عکس بزاری، ببینی چطور میشه؟
این مورد رو من تا حالا ندیده بودم. یه مقدار تنظیماتش رو عوض کن، شاید درست بشه.
اگه نشد با 88603288 تماس بگیر تا کامل راهنمائیت کنن.
اره يه ساعت ديجيتالي با تاريخ مياد بالاي عكس در ضمن اين شماره كد نداره ماله خودتونه؟
نه. شماره روابط عمومی شرکت پارس قائم هست که خیلی خوب کارها رو پیگیری می کنن.
تنظیمات ساعت و تاریخش رو دستکاری کن. شاید گزینه خاصی توش بود.
اگه نشد با اون شماره تماس بگیر.
اقایون بالاخره این کابل فلش به تنهاایی قابل استفاده هستش؟؟
پس این باکس چیه می گن؟
منظورت چیه که به تنهایی استفاده میشه یا نه ؟
در کل فقط اسمش کابل فلاشه (Flush)
برای استفاده باید چند تا چیز داشته باشی
1- فیرمویر گوشی
2- یک باطری پر
3- نرم افزاری که گوشی رو فلاش کنه ( روی کامپیوتر )
4- خود کابل + باکس مربوطه
-----------------
ولی توصیه من اینه که دور فلاش کردن گوشی رو خیط بکشید و به دست سرویسکار بسپرید , چون خودم از این کار میترسم .
آقا من هر كاري مي كنم نميشه نه ميشه به پارس قايم زنگ زد نه ميشه تم بياري موندم چيكار كنك شماره پارس قايم تو همه شهرها يكيه؟من از بندرعباس مي خوام زنگ بزنم يه توضيحي بدين ممنون ميشم
خب شما با نمایندگی بندرعباس تماس بگیر.
اینم شمارش: 2249848
ممنون آقا شهاب گل
شهاب جان میشه لطف کنی شماره نمایندگی کرمان رو بذاری
ممنون میشم
اینم شماره نمایندگی کرمان:نقل قول:
2238320