توزیع برنامه /آموزش/پرسش و پاسخ
سلام خدمت دوستان عزیز و عرجمند خوب بعد از آموزش هایی که قبلا گزاشتم به فکر این انتادم که این تاپیک رو ایجاد کنم که برخی از دوستان که در این مورد مشکلاتی دارند به نتیجه های بسیار خوبی برسند و کسانی که برای اولین بار است که می خواهند برنامه ای رو وارد بازار کنند بدانند که قبل از آن چه کارهای را بایند انجام دهند
دوستان عزیز و بزرگوار در ادامه این تاپیک من و همراهی کنید تا بتوانم مطالب مفید تری ارائه کنم
لطفا تا نگزاشتن تاپیک بعدی از دادن پست خود داری نمائید
نياز به کمک فوري دارم توروخدا
سلام به همگي
من همين امروز در اينجا عضو شده ام و نياز به کمک سريع شما دارم .
من برنامه اي در دست دارم که لازم است با پايگاه داده اي در اکسس ارتباط برقرار کنم .
کار را بطور مرحله اي توضيح مي دهم تا درست متوجه شويد که موضوع از چه قرار است :
- من يک DB دارم با تعداد زيادي جدول و Query
- مي خواهم در برنامه از چندين جدول و يکي از Query ها استفاده کنم
- در ابتدا يک DataEnvironment تعريف کردم و Connection آن را به نوع jet4.0 براي اکسس گذاشتم و آدرس DB را هم تعيين کردم .
- يک Command1 تعريف کردم و در آن دستورات SQL نوشتم و SQL Builder را زدم و جداول را در زير آن ليست کرد در همان نمودار شاخه اي زير DataEnvironment .
- براي نمايش آن در فرم VB مجبور شدم از Hierarchical FlexGrid استفاده کنم چرا که Flexgrid يا DataGrid نتوانستند در قسمت Datamember ، Command1 را که در آن از Query درون DB هم استفاده شده بود ، تشخيص دهند . يعني در Flexgrid يا DataGrid با انتخاب DataEnvironment بعنوان Data Source در بخش DataMember گزينه اي را نشان نمي داد و فقط در Hierarchical FlexGrid آن را مي شناخت .
- يک Hierarchical FlexGrid گذاشتم و ارتباطش را به Command1 ايجاد کردم و فيلدهاي مورد نظر را در آن نمايش دادم .
---------------------------- تا اينجا همه چيز خوب و درست کار مي کند -----------------------------------------------
حالا بايد شرطي را در آن جدول اعمال کنم
- در جايي از فرم دو تاريخ از کاربر مي گيرم
- بايد محتواي ستون تاريخ از جدول نمايش داده شده در Hierarchical FlexGrid را بتوانم با تاريخ هاي Textbox ها مقايسه کنم و بر آن اساس اطلاعات را نمايش دهم . به نظرم بايد به طريقي در داخل برنامه دستور SQL بنويسم . اين کار هم با استفاده از ConnectionString تا حدي انجام شد اما تنها مي توانم چند فيلد را نمايش دهم و تازه هنوز هم نتوانستم مقايسه اي انجام دهم
- علاوه براين شروطي دارم که گاهي طبق شرايطي بعضي فيلدها را نمايش دهد و گاهي نمايش ندهد يا مقدار صفر برايشان بگذارد يا حتي اطلاعات جديد را به پايگاه داده اضافه کند و ....
- خلاصه هر جوريه بايد در خود VB دستور SQL آن هم طولاني بنويسم ولي فقط دستورات SQL کوتاه را قبول مي کند .
من بايد پروزه را هرچه سريعتر تحويل دهم .
خواهش مي کنم کمکم کنيد .
ايميل خود را هم مي گذارم تا مستقيما جواب را سريعتر به خودم هم ميل بزنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي نهايت ممنون .
منتظرم