مي خوام تو اين تاپيك چند تا درايور دوربين معروف دنيا رو بزارم.
Printable View
مي خوام تو اين تاپيك چند تا درايور دوربين معروف دنيا رو بزارم.
اور از درايور سوپر كمرا Super Camera شروع ميكنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين درايور رو در قسمت:
نقل قول:
ifs\settings\camera در برنامه ي Phone XS كپي ميكنيد
اينم درايور شارپ واسه گوشي W810i (واسه گوشي K750i , W800i سنگين هست و دچار هنگ در گوشي ميشود)
دانلود كنيد از
درايور camera_driver_v.90.2.rar واسه K750i , w800 , w810 , .. .
دانلود كنيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درايور camera_driver_v.ZUZA_2007 براي k750i , w800 , w810i , .. .
دانلود كنيدcamera_driver_v.ZUZA_2007 از:
اينم درايور Kriomag v21.9 :
دانلود كنيد از :
اينم درايور دوربين Mladen v6.36 كه روي W810i خوب جواب داده.تست كنيد .
دانلود Mladen v6.36 از :
اينم درايور Sarmad 4.81 كه فكر ميكنم يه ايراني اون رو ساخته باشه چون تو قسمت درباره ي ما اسم يه ايراني بود ايراني ها بعضي اوقات چيزاي خوبي درست ميكنن تست كنيد.
بگيريدش از :
اينم Camera Driver v 8.54كه 32X زوم بهتون ميده.
masoud_ac دستت درد نکنه .. ایول داره کارت
درایوی برای Z530 داری . چون دوربینش واقعا افتضاحه
ميگردم اگه بود حتماً واسط ميزارمنقل قول:
الان يه سرچ زدم نبود بايد بيشتر صبر كني.نقل قول:
اين درايور جديد و خوبي براي اين گوشي ها هست . تستش كنيد بدتون نمياد.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه هر كدوم از درايورها رو روي هر گوشي تست كرديد يا مشكلي در لينك يا آپ بود لطفاً پست كنيد تا ديگران هم مطلع شوندتا ترميمشون كنم.
سلام
به نظر شما کدامیک از این درایورها رو W810i بهتر جواب میده ؟
ببخشيد ميشه بگيد اين درايورها رو كجا بايد كپي كنيم؟؟؟
من در قسمت file manager- video- camera كپي كردم ولي فرمتش ناشناخته است...
برای w810 باید کجا کپیشون کنم؟
سلام
شما اینا رو باید در /ifs/settings/camera ( در برنامه Xs++ در پوشه files to upload ) کپی کنید.( برای چنجی ها )
می تونم بپرسم کجای فرمتش ناشناختس؟ ( شاید شما برنامه وین رار رو ندارید !!!!!!!!!!!!!!!! ؟ )
سلامنقل قول:
من این درایور رو برای k750 استفاده کردم و به خوبی کار کرد. شایدم سریعتر از درایورهای قبلی بود.
برنامه winrar رو بايد رو گوشي نصب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه عزیز دل ...
توی این فایل های رار، فایل هایی با پسوند dat هست که شما باید توسط برنامه وین رار این فایل های dat رو بیرون بکشید و در قسمت مربوطه کپی کنید.
به نظر من همه فایلها رو تو یه فایل زیپ بدی بهتره. اینجوری دردسر دانلود کمتره.ولی اگه میخوای تعداد پست هات زیاد بشه که موردی نداره همینجوری ادامه بده.
این برنامه که گفتید لینک دانلودشو دارید که لطف کنید. برنامه far manager برای این مورد هم استفاده می شه؟نقل قول:
نقل قول:
این برنامه X++ رو از کجا بیارم؟
من رو گوشیم نیست
W810 گوشیمه
این برنامه را در کامپیوتر نصب میکنند و نه در گوشی
این برنامه را میتونید از تاپیک چگونه صدای 810 را افزایش دهیم دانلود کنید
حالا خداييش كدومش از همه اش بهتره
دوست عزیز درایورها یه جا تولید نمیشن که که مسعود عزیز هم یه جا بذاره. به ترتیب که ارائه میشن تو همین تاپیک قرار داده میشن.نقل قول:
در ضمن شما نگران این نباش که پستهای یکی اضافه میشه به این نگاه کن که چجوری اضافه میشه. با پستهای مفید یا حرفهای بی ارزش. اصلا یکی پستاش بشه 2میلیون ، چی بهش میدن که به اونی که پستاش کمه نمیدن. حداقل تو این انجمن هیچ امتیازی به تعداد پستای زیاد نمیدن که به نظر من این براش یه مزیته.
فعلا چند تا درایور بیشتر معرفی نشده ولی من پیشنهاد میکنم که وقتی تعداد درایورها زیاد شد برای اینکه بیننده های تاپیک سردرگم نشن همشون رو مسعود عزیز تو پست اول قرار بده.
در ضمن دوستانی که در باره نحوه استفاده از این درایورها مشکل داره به این دو تا تاپیک مراجعه کنن، من خودم از اینجا یاد گرفتم:
بذارین تو این تاپیک فقط به معرفی درایورهای دوربین پرداخته بشه و درخواست آموزش نکنید کسایی که بلد نیستن به دو تا تاپیک بالا مراجعه کنن .
خیلی ممنون:20:
ببين اين درايور مخصوص W810i هست اين درايور رو من روي گوشي K750i ريختم IC فلش گوشي رو سوزوند دليلش هم قدرت بالاي اين درايور هست.نقل قول:
حالا خودت ميدوني از روونيش لذت ببر . ولي به IC فلش 50 تومني و 20هزار تومن دست مزد عوض كردنش نميرزه اگه واسط عوض كنن.
اين برنامه هم به خاطر شما آپ ميكنم تا توي كامپيوتر نصب كنيد.نقل قول:
شما خود خواه نباش شايد يكي بخواد در مورد يكي از فايل ها نظري بده به نظر من اين جوري بهترهنقل قول:
و
شما بلد هستي معنيش اين نيست كه ديگران هم مثل شما بلدن به خاطر همين گفتم خودخواه نباش بزار يكي ديگه هم مثل خودت ياد بگيره.
برنامه Win Rar هم واسه شما ميزارم كه تو كامپيوتر نصب كني و فايل ها رو از توش استخراج كنينقل قول:
اينم برنامه ي PhoneXS2.1ALPHA6 .
كه ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم برنامه ي WinRAR 3.70 Beta 8 آخرين نسخش رو ميتونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم عوضش کردم ،نمیدونستم اینقدر صدمه میزنه. در پست قبلیت گفته بودی که فقط هنگ میکنه ، این درایور در زوم ویدئو تصویر رو هم تار میکرد. من به شخصه از هیچ درایوری مثل درایور اصلیش خوشم نیومده.نقل قول:
موفق باشید
به نظرت اگه من گفتم همه رو یه جا آپ کن تا دردسر دانلود کمتر بشه خودخواهیه؟نقل قول:
فکر می کنی برای دانلود 5 تا درایور 25 کیلو بایتی باید چقدر دردسر بکشند.شاید باید به اندازه دانلود یک فایل 1 مگابایتی با این سرعت اینترنت معطل بشند.میتونی همه رو یه جا آپ کنی بعد در مورد هر کدوم تو پستهای جداگانه توضیح بدی.این نظر من بود.حالا خودت هر کاری دوست داری انجام بده.
باشه حتماً اين كار هم ميكنم به خاطر شما فقطنقل قول:
آقا من همين الان درايور 8.54 رو روي گوشي آپ كردم چندان باحال نبود نويز خيلي كمتر از درايور اورجينال ميشه ولي رنگ چندان خوبي نداره انگار رنگش پريده يه همچين حالتيه.
شما هم اگه هر كدوم و امتحان كرديد نظرتون رو دربارش بگيد.
ممنون
masoud_ac جان درايو اصلي خودش رو از كجا گير بيارم !
الان گوشيم كه درايو 8.54 رو ريختم دائم هنگ و روشن خاموش ميشه بالا هم مياد !
اگر فلش كنم خودش بر مگيرده !؟
حالا چكار كنيم كه برنگرده !؟
بعدشم به نظر من اين كارار درست نيست اگر كار درستي بود كه واسه گوشي مشكلي پيش نميومد !
منظورت از اين كارا چيه؟نقل قول:
ميتونيد بيشتر توضيح بديد.