[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم مشخصاتش:
General [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007, May [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Coming Soon Size [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 106 x 55 x 17 mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 124 g Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TFT touchscreen, 256K colors [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 240 x 320 pixels, 2.6 inches - QWERTY keyboard
- Handwriting recognition Ringtones [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Polyphonic, MP3, AAC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] In memory, 12 fields, Photo call [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Memory Stick Micro (M2), 512 MB card included - 160 MB shared memory Data [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, 384 kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wi-Fi 802.11b [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0 with A2DP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes, v2.0 Features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SMS, MMS, Email, Instant Messaging [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HTML (Opera), RSS reader [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yes + downloadable [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Silver Black [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary videocall camera - Java MIDP 2.0
- Video playback
- FM radio with RDS
- Media Player (MP3, AAC)
- Sync ML
- Office applications
- Business card scanning
- Organiser
- Photo album
- Voice memo
- Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Ion 1120 mAh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up to 440 h [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Up to 10 h
هم قشنگه هم امکاناتش عالیه
ایول
نسل جدید M600
و
رقیب سرسخت N95
بابا ايول p1i عاليه !!!!!!!
نه عزيزم كي گفته با n95 رقابت ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خلاصه مشخصات:
دوربین 3.15 مگا پیکسل autofocus
صفحه ی نمایش 240*320 256000 رنگ با اندازه ی 2.6 اینچ مربع touchscreen
802.11b WI-FI
BLUETOOTH 2.0 WITH A2DP
سیمبیان UIQ3
عمر باتری 10ساعت در 440ساعت
QWERTY keyboard
راست می گی چون فیلم با این مشخصات می گیره:نقل قول:
VGA 240*320
15 FPS
باید می گفتم رقیب سرسخت 5500
تو روزنامه جام جم برای تبلیغ N95 نوشته بود :
کامپیوتری با دوربین 5 مگا پیکسل و پخش کننده MP3 و ...
حالا من باید بگم P1 ابر کامپیوتری با دوربین 3.2 مگا پیکسل و پخش کننده MP3 و Business card scanning و...
در این لینک می تونید کمی به به و چه چه در مورد این ابر کامپیوتر بخوانید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه این قابلیت که این گوشی داره چیه؟
Jog Dial navigation
اینم یک عکس تمام قد از p1
البته فکر نکنید این گوشی خیلی بزرگه ها!
25% هم از p990 کوچیکتره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان ذوق نکنند CPU این گوشی مثل P990 و M600 می مونه یعنی>>>
>>>
>>>208MHZ
خيلي شيكه حالا قيمتش چنده؟
jog dial يك دكمه چرخنده هست كه كنار گوشي هستشنقل قول:
اين دكمه بيشتر تو گوشي هاي قلم نوري هستش و تقريبا كار دكمه چهار طرفه كه در هنگام كار با قلم نميشه ازش استفاده كرد به كار ميره البته همه جا به كار ميره:46:
پس سوني اريكسون كي ميخواد تو اين زمينه پيشرفت كنه ؟:18: :41:نقل قول:
اين گوشي كه هنوز تو ايران نيومده كه بخواد قيمت داشته باشه:13:نقل قول:
نقل قول:
البتته من فکر کنم ساختار cpu های موبایل هم با هم فرق کنه.
در ضمن یه جا خوندم نوشته بود cpu ش مدل arm11 است .یعنی cpu ها علاوه بر hrzشون مشخصات دیگه ای هم دارند.
درسته ساختار CPU ها با هم فرق میکنه و نمیشه مقایسشون کرد ...همینطور نسخه های سیمبین نصب شده روی گوشی ها فرق داره و در نتیجه میزان سرعت مورد نیاز پردازش برای مثلا سیمبین سری 60 با UIQ فرق داره ... تا جایی که میدونم سری UIQ ساختار بهتری داره و مشکل هنگ و... کمتر داره ... !نقل قول:
البتته من فکر کنم ساختار cpu های موبایل هم با هم فرق کنه.
در ضمن یه جا خوندم نوشته بود cpu ش مدل arm11 است .یعنی cpu ها علاوه بر hrzشون مشخصات دیگه ای هم دارند.
به نظر من تنها مشکل P1 دکمه های ماشین حسابیشه ! که زشتش کرده !
نقل قول:
البته که باید کلاس کاری و ظاهری متفاوتی داشته باشه.
ولی سیمبین 9.1 . قدیمیه
شما مگه سیمبیان 9.5 و رو موبایلی دیدید؟؟؟
تو 10 تا تاپیک SONY ERICSSON این گوشی را معرفی کردم.
همه جور حرفی شنیدم.
ولی دلم نیومد این یکی که به نقل از METAPEX هست اینجا نذارم>>>
>>>
>>>
--------------------------------------------------------------------------------
1- هنوز که نیومده. وقتی هم که بیاد، چرخه عمر طبیعی P990 تموم شده. و باید طی چند مرحله آپدیت به کارآیی و پختگی فعلی P990 برسه.
2- میشه بفرمایید دلیل اینکه P1 از P990 بهتره چیه؟ اگر دلیل شما دوربینه، خدمتتون باید عرض کنم که ضمن اینکه دوربین P990 جزو بهترین 2 مگاپیکسلی ها هست، افرادی که P990 میخرن، دوربین براشون الویت نیست و 2 مگاپیکسل کاملا کافیه. یعنی کسی نمیاد به خاطر دوربین، P990 رو با این قیمت مناسب رها کنه و بره P1 بخره.
3- کار کردن با P990 به مراتب راحتتر از P1 و M600 هست، چون به دلیل طراحی دو گوشی اخیر و نداشتن کلیدهای جهت دار، باید از قلم و jog dial و یا ترکیبی از این دو استفاده کرد ولی در P990 به دلیل اینکه گوشی به صورت convertable طراحی شده، میشه اکثر کارهای اصلی رو با در بسته و مثل گوشی های عادی انجام داد.
4- من شخصا هیچ پیشرفت و فرق اساسی در این مدل نسبت به P990 نمی بینم. حالا اگه شما با دیدن P1 به وجد اومدی و احساس کردی که گوشی آرزوهات رو پیداکردی، دلیل نمیشه همه چیز رو بهم بریزی و گوشی های دیگه رو زیر سوال ببری. برو بخر به سلامتی هم ازش استفاده کن.
5- برای اینکه بیشتر از بحث ادامه پیدا نکنه، از ذکر معایب P1 صرفنظر میکنم. البته اصلا نمیخوام بگم گوشی بدیه ولی فکر نکنید که دیگه دوره P990 تموم شده، خیر؛ تازه شروع شده.
6- در ضمن اینجا از اسمش معلومه متعلق به چه گوشیهاییه. اگه دوست داری میتونی یه کلوپ P1 درست کنی و اونجا راجع بهش بحث کنی.
---------------------------------------------------------------------------------------------
این گوشی 128 mb رم داره یعنی دو برابر p990.
فعلا كه هر كي گوشي خريده مموري كارتشو عوض كرده و يه چيز بالا گذاشته روش برا همين كسي ديگه محل به همچين مموري هايي نمي زارهنقل قول:
بهتره كه هارد دستگاه حافظه بالايي داشته باشه چون ديگه نميشه هاردشو عوض كرد:46:
نقل قول:
ا ببخشید من منظورم RAM بود.
این سیمبین رو ندیدم ولی 9.2 رو دیدم :31:نقل قول:
p1 گوشی n95 می زاره تو جیبش
من خوشم میاد سونی اریکسون کم نمیاره
سلام من تو شهرستان هستم / مازندران ، چالوس / گوشیمم p990i هستش / از طریق یکی از دوستان که چالوس موبایل فروشی داره پیگیر شدش تو تهران گفتن هنوز وارد ایران نشده وکسی قیمتشو نمی دونست / ولی یکی دیگه از رفیقام که تازه از مسابقات و از دبی برگشته بود گفت p990i تو دبی بود 150 تومان و p1i بود 350 تومان و اول اون بود که بهم گفت سونی اریکسون سری p جدید زده / حالا ببینم این بهتره یا همون p990i خودمون ؟ اگه بخوام بخرم سراغ دارین کجا داره یا نه ؟ اگه بخوام p990i حدمو بدم ازم چند می خرن ؟(دوهفته مونده بود به عید86 خریدم نو و کاملا تمیز و سریال اصلی وبا گارانتی هستش )
جالبه رقيب ان 95 با دوربين 3.2 ببينيد منتظر باشيد 5 مگا پيكسل بياد ان 95 كجا ميره !
به دکمه هاش نمی یاد دو حالته بهشه.
بابا شماها چی چی میگید . تا سونی یه گوشیی میزنه سریع بحث ان 95 رو میکشید وسط که بهتره . ان 95 دوربین 5 مگاپیکسل و سیمبین 9.2 داره . پی وان 3.2 مگاپیکسل و سیمبین 9.1 داره . 9.1 هم که میدونید یعنی چی همون ورژنی که روی ان 71 و ان 73 نصب پس چیز مهمی نیست . پی 1 رو باید با گوشیای دیگه مقایسه کرد عزیزان دل برادر
مگه برتری سیمبین به ورژنشه صرفا ؟ وقتی برنامه های سیمبین 7 از مثلا 9.1 بیشتره میشه گفت سیمبین 9.1 بهتره ؟! البته شاید مثلا سیمبین 9.1 از نظر سرعت و هنگ کمتر بهتر باشه ! به هر حال ورژن سیمبین فاکتور خوبی برای مقایسه دوتا گوشی نیست ... ضمن اینکه مقایسه سری P سونی با سری N نوکیا درست نیست چون فاکتور اصلی سری P بیزنس بودن گوشیه و داشتن صفحه بزرگ و تاچ اسکرین ! بهتره P1 رو مثلا با گوشی های سری E ( یا کلا گوشی های کلاس بیزنس و تاچ اسکرین نوکیا ) مقایسه کنیم ! که به نظر من تو کلاس خودش گوشی کم نظیریه !نقل قول:
بابا شماها چی چی میگید . تا سونی یه گوشیی میزنه سریع بحث ان 95 رو میکشید وسط که بهتره . ان 95 دوربین 5 مگاپیکسل و سیمبین 9.2 داره . پی وان 3.2 مگاپیکسل و سیمبین 9.1 داره . 9.1 هم که میدونید یعنی چی همون ورژنی که روی ان 71 و ان 73 نصب پس چیز مهمی نیست . پی 1 رو باید با گوشیای دیگه مقایسه کرد عزیزان دل برادر
مگه توی خواب بخواد با N95 رقابت کنه.نقل قول:
N95 کجاو این کجا
نقل قول:
P990 خودش 225%از یه گوشی ایده ال بزرگتره حالا این که 25% کوچیکتره پس 200 % از یه گوشی.....