من اين گوشي رو تو gsm ديدم خيلي ازش خوشم اومده مي خوام بدونم تو ايران هست و اگر هست چنده چون گوشي باحالي به نظر مياد
Printable View
من اين گوشي رو تو gsm ديدم خيلي ازش خوشم اومده مي خوام بدونم تو ايران هست و اگر هست چنده چون گوشي باحالي به نظر مياد
آره عزیز این گوشی گوشیه خیلی خوبی هستش طبق گفته خود شرکت 6 ماه اول 2007 میاد بازار و قیمت هم حدود ا میلیون باید بیاد ایران
درسته گوشي كامليه ولي يه مشكل داره اونم سرعت پردازشگر سي پي يوشه كه فقط 150 هرتزه
حالا ما از يه گوشي خوشمون اومد
اين همون گوشيه كه مدت ها انتظارشو ميكشدم و علي الحساب حالا حالا هم بايد بكشم
آخرشه
.
.
6300چي اون چطور اومده؟ اگه آره چنده ؟ اونم قيافش بد نيست
ولی ان 73 موزیک ایدیشن بهتر وسر تر اینو میتوانی تو همان سایت جی اس ام مقایسه کنی....
بیا اینم مقایسه E90 & 6300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینم N73 موزیک ایدیشن
6300 عاليه چون سيمبين نيست سرعتش كم نميشه خيلي هم باريك و خوشكله
خودم تازه اينو ديدم حيف سيمبين داشت يه چي تو مايه هاي n73 بود
بدون سيمبين گوشي بدرد نمي خوره
) - :
راست ميگي ؟!؟!؟!؟ سيمبين داره ؟!؟!؟!!؟
نه بابا منظور اين بود كه حيف كه سيمبين ندارهنقل قول:
درسته سيمبين خوبه ولي با همون جاوا هم ميشه ساخت:46:نقل قول:
(حالا بذار بياد بعد در بارش چونه ميزنيم:31: )
نقل قول:
کی گفته cpuی e90 اینقدره می زنی تو ذوق مردم.
مشخصات cpuی e90 اینه:
330 Mhz ARM processor
اینم منبعش:
یه عکس هم ازش بزارم حال کنید.
واااااااااي اين مردم منو ديوونه كردن با اين اطلاعات غلطشون:41:نقل قول:
به هر حال ببخشيد 5500 جان كه اطلاعات غلط دادم بس كه اين مردم اطلاعات الكي ميدن:46:
ممنون از اطلاعاتتون:11:
اينهم مشخصات کامل اين گوشی واقعاً کاری تفريحی يا هر چيزه ديگه
Display Resolution 800x352px
Display Color 16M
Display Technology TFT
2nd Display Resolution 240x320px
Input / Navigation QWERTY Keyboard
Navigation Joystick / Button
Numeric Keypad
Talk Time 5h
Stand-by Time 330h
Vibration Available
Ringtones MP3
64 Channels Polyphonic
Processor Speed 330MHz
RAM 64MB uncertain
External Memory microSD
Internal Memory 128MB
Camera Resolution 3.2 Megapix
Camera Flash LED
Video Recording VGA 30fps
Video Telephony Available
Battery Li-Ion 1500 mAh
Operating System Symbian v9.2
Developer Platform Series 60 3.1 Edition
Java MIDP 2
Major Software Word, Excel, Powerpoint, PDF
Compatible Networks HSDPA (3.5G)
GSM 1800
GSM 1900
GSM 900
Positioning System Integrated GPS
WLAN Wi-Fi (wireless LAN)
USB v2.0
Bluetooth v2.0
EDGE Class 10 uncertain
Infrared Available
HSCSD HSCSD Support
Radio Stereo FM
GPRS Class 10 uncertain
Dimensions 132x57x20mm
Width 57mm
Depth 20mm
Height 132mm
Weight 210g
همونطوری که ميبينيد هم سيمبين داره و هم 330 مگا هرتز هست
بهترين گوشی با بهترين امکانات خدا کنه پس از توزيع اشکالات عجيب و غريب که هميشه ديده ميشه تو اين گوشی نباشه يا خيلی کم باشه و از نظر عملی هم عالی باشه
فكر كنم كه اين گوشي رو دست n95 رو زده باشه(حالا n95 ها ميريزن سرمون:31: )
درسته باهاش رقابت داره ولی از نظر باطری اين گوشی خيلی بهتره و از نظر باند فرکانس N95 چهار باند هست همچنين N95 پخش موسيقی خيلی بالايی داره
اگه بگن يكي از اين دو تا رو انتخاب كنيد(e90 و n95) كدوم رو انتخاب ميكنيد؟
باور کن من هيچ کدوم رو
چون هر کدام از اين دو با پولی که ميدی معايب مسخره ايی داره که ايکاش نداشت
Examples
QBand
TalkTime
Quality
Ram
....
به نظرم با توجه به اينکه هميشه تکنولوژی جديد تری مياد که روی قيمتهای سری قبل هم تاثير ميزاره
5140i,w810i,p990i,K800i
ميتونه انتخاب خوبی باشه...
5140i
رو گفتم چون به عنوان يه گوشی واقعاً گوشی هست نه دوربين يا ...
مثلاً همين N73 با اينهمه سر و صدا که به پا کرد و پولی که بابتش ميدی Wi-Fi نداره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا همين N95 رو بايد هميشه با يه شارژر دنبال خودت اينور و اونور ببری....!
ولی در آخر اينکه E90 واقعاً سرش به تنش ميارزه ولی چی ميشد اگه 4 باند بود و
با اين هيکل يه کمی تالک تايم اون بيشتر ميشد
اگر چه تا همين جا هم از N95 بيشتره ....
معلومه e90 و .
به نظر من 3مگاپیکسل برای گوشی کافیه .
این گوشی یکی از بهترین گوشی های تولید شده تو شرکت نوکیا هستش که خودم واقعآ طرفدارشم و اگه بیاد حتمآ میگیرمش چون واقعآ از این جور گوشی ها خوشم میاد.
اگه به من هم ان 95 رو بدن هم ای 90 رو ای 90 رو انتخاب میکنم.
من نمی دونم بر چه اساسی اطلاعاتی تو این سایت قرار داده میشه مشخصات کلی این گوشی رو براتون میزارم.
این گوشی 4 بانده هستش Network HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
وزن این گوشی 210 گرم هستش که یکم سنگین به نظر میاد
صفحه داخلی این گوشی 16 میلیون رنگ هستش با این ابعاد: 800 352x
صفحه خارجی این گوشی هم 16 میلیون رنگ هستش با این ابعاد: 240 .320
مموری گوشی تو جعبه 128 مگ هستش که تا 2 گیگ ساپورت میکنه و از نوع microSD هستش
سرعت پردازنده گوشی 330 مگاهرتز هستش
بلوتوث گوشی ورژن 2 هستش
در 2 رنگ این گوشی عرضه میشه ( قهوه ایی و قرمز )
این گوشی 2 دوربین داره که دوربین اصلی 3.2 مگاپیکسل و دارای اتوفوکوس و دوربین دوم گوشی که برای مکالمات تصویری هستش از نوع QCIF
این گوشی دارای رادیو و فایل های AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR (NB-AMR), MIDI Tones Mobile XMF, RealAudio 7,8,10, SP-MIDI, True tones (WB-AMR رو می تونه پخش کنه
سیستم عامل این گوشی هم Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 هستش
باتری این گوشی هم 5 ساعت و در حالت استند بای 330 ساعت کار میکنه
به گفته شرکت این گوشی 6 ماه اول 2007 به بازار میاد و قیمت این گوشی هم تو اروپا هم قیمت ان 95 نوکیا هستش که نمی دونم چند می خواد وارد ایران بشه ولی اونطوری که به نظر می رسه بید بالای 1 میلیون این گوشی وارد ایران بشه.
به نظر من قابلیت هایی مثل 16 میلیون رنگ تو هر 2 صفحه گوشی داشتن 2 دوربین 4 باند بودن این گوشی و فایل هایی که می تونه این گوشی پخش کنه سرعت پردازنده این گوشی که واقعآ ار حد استاندارد هم بالاتر هستش از هر گوشی دیگه ایی این گوشی رو متمایز میکنه.
عکس های این گوشی هم که بچه ها گذاشتن و من دیگه نمی زارم
قابل توجه اون دوستانی که توی سايتهای ايرانی مثل gsm.ir دنبال اطلاعات کامل هستند و ميگن اين گوشی چهار باند هست:
اينرو هم هميشه بدون که موقع بحث اگر حرفی رو از روی اعتبار داری بزن اونهم نه با تمسخر....
ضمناً به 330 مگا هرتز هم نميگن بالا تر از حد استاندارد!!!
پردازنده های Asus بالای 600mhz و پردازنده های i-mate بالای 500mhz مگاهرتز هستند.
اميدوارم روشن شده باشی
ببین عزیزم اولآ که سلام دومآ اینقدر تند نرو که جاده میپیچه تو یه دفعه نمیپیچیا!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم من هیچ وقت اطلاعاتمو از سایت مسخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی گیرم تو اگه سایت خود شرکت نوکیا رو قبول نداری من قبول دارم می خوای یه سر بزن شاید خوب باشه نه؟
راستی اگه سایت خود نوکیا رو هم قبول نداری برات معتبر ترین سایت موبایل رو میزارم یه نگاهی بندازی بد نیست
خوب بود؟:10:
از روی اعتبار دارم خیلی هم خوبشو دارم تو این سایت هرچی نوشتم از روی اعتبار بوده شاید نتونستی تمام مطالبی که تو این سایت قرار دادمو بخونی چون خیلی تازه واردی ولی اگه وقت کردی همینطوری برای دلخوشی هم که شده یه نگاهی به پست هایی که گذاشتم بندازی بد نیست آره عزیزم اینطوریاست.:10:نقل قول:
سلام خب من e90 رو خیلی دوست دارم مگه ایران امده آخه من 2 هفته پیش پرسیدم گفتن نیومده به ایران کسی از قیمتش خبر داره ؟
ببین عزیزم من فکر نمی کنم تو پاکت پی سی ساختن کسی به دست i-mate برسه می تونی بگی چند تا از گوشی هایi-mate بالای 500 مگا هرتز پردازنده دارن؟می تونم به قدرت بگم از 28 گوشی که این شرکت ساخته بالای 13 تا گوشی از 330 مگا هرتز قدرت پردازندشون پایین تره.فکر می کنم وقت نداشته باشی تمام گوشی ها رو سرچ کنی و ببینی برات مدلاشو میزارم اگه خواستی یه سرچ بکن.نقل قول:
JaQ4
PDAL
JAQ3
SPL
JAQ
SPJAS
Smartflip
JAMin
K-JAM
SP5m
SP5
SP4m
Smartphone
Smartphone2
من فقط اسم مدل ها رو گذاشتم می خوای مشخصات تک تکشونو بزارم؟اگه خواستی من در خدمتم.
یه جورایی می فهمیم 330 مگاهرتز فراتر از حد انتظاره این اطلاعات که تازه مال شرکت پاکت پی سی ساز هستش ما داریم درباره نوکیا صحبت میکنیم وقتی نوکیا میاد یه گوشی با 330 مگاهرتز میزنه واقعآ جای تشکر و قدردانی داره.
امیدوارم روشن شده باشی:10:
نه عزیزم هنوز این گوشی به بازار نیومده همان طوری که گفتم خود شرکت اعلام کرده 6 ماه اول 2007 به بازار میاد و قیمت هم طراز ان 95 هستش که اگه بیاد تو ایران بالای 1 میلیون تومان هستش:10:نقل قول:
نقل قول:
راستی من نفهمیدم مگه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده؟این سایت اگه نبود که اینجا تعطیل میشد!!!!!!!!!!!:13:
اولاً عليک سلام عزيزم
دوماً تو سايت نوکيا که قبولش داری چيزی از اينکه e90 cpu که 330mhz هست بالاتر از حد استاندارده ننوشته...
)-;
باباب بیخیال انگار قراره تو سایت این چیزا نوشته بشه عقلت چی میگه ؟بعدشم مگه تو سایت نوکیا رو قبول نداری مگه من این سایت رو درست کردم که بخوام قبول داشته باشم یا نه اصلآ من چی کارم که بخوام از این سایت یا شرکت ایراد بگیرم مثل اینکه تو سایت نوکیا رو قبول نداری نه؟نقل قول:
تو که اول گفتی هیج جا ننوشته این گوشی 4 بانده است حالا فکر کنم قبول کردی که این گوشی 4 بانده هست
دومآ به من گفتی که اطلاعات ندارم و از این جور حرفا که بیخیال
سومآ گفتی که تمام گوشی های i-mate بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن که دیدیم بیشتر از 4 تا 500 مگاهرتز پردازنده ندارن چند تا مدل جدید این شرکت بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن و بقیه گوشی ها بین 300 تا 500 هستن حالا گیر دادی که 330 مگاهرتز پایین تر از حد استاندارده آره من بازم این جمله رو تکرار میکنم که 330 بیشتر از حد انتظاره چون نوکیا شرکت پاکت پی سی ساز نیست که بخواد همچین کاری بکنه و اگه انجام داده شاهکار کرده
خیلی خوبه آدم وقتی اشتباه میکنه بگه اشتباه کردم یا اطلاعاتم کم بوده این که ایرادی نداره:10: