این تاپیک رو زدم که هرکی نظری یا سوالی در باره سیم کارتهای اعتباری دولتی داره اینجا مطرح کنه... :5:
Printable View
این تاپیک رو زدم که هرکی نظری یا سوالی در باره سیم کارتهای اعتباری دولتی داره اینجا مطرح کنه... :5:
میشه یه توضیح کلی و جامع در موردش بدین ؟؟؟ من که هیچی نمیدونم ازش فقط میدونم قیمتش 1000 تومن هست
فعلا که نیومده ... بیاد چشم نظر هم میدیم.
کی گفته 1000 توماننقل قول:
33000 نومان هم وقتی خواستی سیم کارت رو بگیری باید بدی یعنی در مجموع 34000 تومان که از این مبلغ 24000 تومان هزینه سیم کارت و مالیات ( مثل ایرانسل و تالیا ) و 10000 تومان شارژ اولیه است
تا آخر همین هفته فکر کنم بیان دست ملت...
من امروز از طریق سایتش ثبت نام کردم. کی تاریخ واگذاریش اعلام میشه؟
اینو می دونم که نهایتاً تا خرداد به دستم میرسه ولی دقیق کسی خبر نداره؟
و اینکه هنوز توی بازار نیومده؟ قیمت آزادش چنده؟
اینم یکی مثل دائمیش. فرقی نداره که. مگه دائمی و اعتباری ایرانسل با هم فرق داره؟
عزیز هیچ فرقی با هم نداره
اگه کسی گرفته بگه ...
از هفته آینده میاد تو بازار.
از تعرفه هاش کسی خبر نداره؟ خبر موثق در مورد تاریخ مصرف و کارتهای شارژ.
نقل قول:
آره امروزم اخبار هم همینو گفت...
میگن همه چیزش مثل تالیا استنقل قول:
نرخ هر دقیقه 67 تومان و با محدودیت زمانی
من با شماره 09990 تماس گرفتم، و اونها بهم گفت 2 نوع كارت شارژ هست، 10 هزار توماني و 20 هزار توماني. كارتهاي شارژ فعلاً محدوديت زماني داره. كارت 10 تومني دو ماه و 20 تومني 5 ماه.
قيمت هر دقيقه مكالمه 67 تومنه مثل تاليا. قيمت سيمكارت رو هم كه ساير دوستان گفتن.
مرسی از همه
به نظر من خیلی به صرفه هست . چون اکثر کسانی که خط دولتی دارند هر 2 ماه یکبار 10 هزار تومان قبض را پزداخت می کنند و تازه گفته شده قرار هست محدودیت زمانی را هم حذف کنند که اگر ارتباطات سیار اینکار را بکنه 100 درصد ایرانسل ورشکست خواهد شد . سیم کارت های اعتباری مخابرات بر خلاف ایرانسل که اعتباریهاش رومینگ نداره رومینگ داره فقط باید یک ودیعه را هنگام سفر پیش مخابرات بگذارید و بعد از سفر و مشخص میزان هزینه و دریافت آن ودیعه را پس می دهند . امروز ایرانسل دایم کارکرده را 75 هزار تومان هم نمی خریدند .
شهاب جان من يك سوال دارم، شما كي ثبت نام كردي و كي قراره به شما بدن؟!!
راستي الان 1000 تومان مي گيرند، بقيش رو چه جوري دريافت مي كنند؟ كسي خبر داره؟!!
در دفتر خدمات ارتباطی که انتخاب کرده اید 33 هزار تومان بقیه را می گیرند و سیم کارت را تحویل می دهند .نقل قول:
من دو - سه روز پیش از طریق سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ثبت نام کردم.نقل قول:
نمی دونم کی تحویل میدن ولی تا آخر خرداد تحویل میدن.
اینقدر زود راجع به موفق شدن و ورشکست شدن یک شرکت قضاوت نکنید. شرکتی با 3 میلیارد دلار سرمایه اولیه، هیچ وقت با یک سیم کارت اعتباری ورشکست نمی شه.نقل قول:
بهتره که خوشحال باشیم از رونق بازار رقابتی، به جای اینکه منتظر ورشکستی یکی از رقبا باشیم. رقابت همیشه به نفع مصرف کننده است.
اين رو بدونيد كه ارتباطات سيار هر چي كه ميخواد بده كيفيتش زمين تا آسمون با بقيه فرق ميكنه...حالا اعتباري هم ميخواد بده كه چه بهتر...!
منظورت چیه؟نقل قول:
کیفیت ارتباط سیار بهتره یا بدتر؟
من که فکر نمی کنم کیفیت ارتباط سیار به پای ایرانسل برسه.
مثلاً حداقلش همین کیفیت صداش که کدگذاری ارتباط سیار FR هست و برای ایرانسل EFR
نقل قول:
دوست عزيز، شما دارين شوخي ميكنين يا جدي ميگين؟؟
كيفيت تاليا در شهرهاي بزرگ و ايرانسل در شهرهاي كوچك ابداً قابل مقايسه با اپراتور دولتي نيست. نميدونم شما تا بهحال از تاليا در شهرهاي بزرگ استفاده كردين يا نه؟ من يك بار تا 45 دقيقه در سطح تهران حركت ميكردم و با تاليا صحبت ميكردم. نه يك بار روي خطم نويز افتاد و نه يك قطعي داشتم. با سيم كارت اپراتور اول اين كار رو انجام دادم هر 6، 7 دقيقه يه Drop Call داشتم. مرتب روي خطم نويز ميافتاد. و مسايل ديگه.
تنها امتياز اين اپراتور در حال حاضر پوشش وسيعش كه اون هم بعد از 13، 14 سال اصلاً كار خارقالعادهاي نيست. براي مثال شركت TurkCell دقيقاً همزمان با اپراتور اول ايران فعاليتش رو شروع كرد. در حال حاضر اين اپراتور با پوشش 99.89% شهرهاي تركيه با جمعيت بيش از 5000 نفر و 75% كل خاك تركيه (اعم از كوه، دشت، جنگل و صحرا) با 29 ميليون مشترك در داخل خاك تركيه و بيش از اين تعداد در خارج خاك تركيه، با ارايه دهها سرويس متنوع و چندين طرح تعرفه مختلف در حال ارايه خدمت هست. من واقعاً نميدونم ملاك سنجش شما براي كيفيت چيه؟
منابع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این تاپیک مربوط به tci هستشنقل قول:
تا حالا با سیم کارت تالیا توی تهران طرفای ما نیومدین حتما، اکثر جاها که آنتن نصفه است، توی خونه هم که قطع هست !
ميبينم كه بدجوري رگ تعصبت باد كرده...!
من تسليم...!
از لحاظ آنتن دهي تاليا واقعن ضعيفه...اين رو همه ميدونن...در ضمن بحثش كهنه شده...از ايرانسل ميگفتي يه چيزي...ايرانسل رو من امتحان كردم ...كيفيت صداش بهتره...ولي آنتن دهي...1 سال ديگر ايرانسل ميزنه روي دست مخابرات...پوشش آنت دهي مخابرات رو نداره... .
نميدونم چه حسي هستش...من هميشه خيالم با ارتباطات سيار راحته به خاطر اينكه اگر روزي وسط بيابون بودم ميدونم كه آنتن ميده...تا دورترين نقطه مرززي...!
ايرانسل ره 12 ساله ارتباطات سيار رو ميخواد 1 ساله بياد...ما هم دعا ميكنيم...! چون هر به 10 روز 4 منطقه كشور رو پوشش ميده...!
به هر حال به دور از تعصبات :
از لحاظ آنتن دهي خوب : ارتباطات سيار
از لحاظ كيفيت صدا : ايرانسل
از لحاظ اس ام اس : ارتباطات سيار
تاليا در 3 مورد ضعيفه... .
و يه چيز ديگه اين يه شوخي بود؟!
تو عزيز دلمي پدرام...!
امیر عزیز،
آقا خیلی باحالی. :20:
در مورد کیفیت خط ها، لازمه حتماً تالیا رو امتحان کنی، تا متوجه تفاوت بشی. و این قضیه رو از نزدیک تجربه کنی. در تماس های بلند و مواقع ضروری Mci بدجوری دست آدم رو تو پوست گردو می ذاره ولی این اتفاق با تالیا خیلی به ندرت می افته (شاید هم نیافته).
این مزیت رو که اکثر نقاط کشور آنتن می ده رو نمی شه رد کرد. ولی اگر کسی فقط در یک شهر باشه (95% اوقات) و در اون شهر تالیا هم باشه!، از نظر من این سرویس دهنده خیلی بهتره.
من اگه بهم ماموریت بخوره، یه دونه از این اعتباریها می گیرم. ولی فعلاً با تالیا خیلی خیلی بی مشکل هستم.
در ضمن، بررسی فنی و علمی به تعصب دخلی نداره :46: اگه سال دیگه همین موقع وضعیت ها جابه جا شده باشه، من همین حرف را رو راجع به Mci خواهم گفت.
در هر حال از آشناییت خوشحالم.
مخلصم... .
قربونت... .
هيچ وقت يادم نمياد دل كسي رو آزرده باشم... .
اگر آزرده ات كردم شرمنده... .
از بحث دور شدیم ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه میخوان در هفته پیش رو همه سیمکارتهای اعتباری را واگذار کنن
به نقل از خبر گذاری جمهوری اسلامی
یادتونه اون موقع که ارتباطات سیار داشت ثبت نام برای سیم کارتهای اعتباری میکرد میگفت نامحدودن حالا چی شد محدود شدن؟؟
یادتونه اون موقع که ارتباطات سیار داشت ثبت نام برای سیم کارتهای اعتباری میکرد میگفت نامحدودن حالا چی شد محدود شدن؟؟
عجب نظر کارشناسانه ای!نقل قول:
نوشته شده توسط masoudboy
نه ....من یادمه آگهیش رو هم که تو روزنامه چاپ کرده بود نوشته بود که محدودیت زمانی داره....نقل قول:
تازه چند وقته که گفتن میخوان محدودیتش رو در آینده بردارن...
میگم کسی سیم کارت اعتباری نگرفت؟
شنیدم که کدشون 9 هستش...
تابلوی تابلو!
تابلو یعنی چی؟ چه ربطی داره؟
مگه می خوایم پز بدیم؟ می خوایم کارمون راه بیفته. اگه کسی کد 1 داشته باشه نشانه شخصیت نیست. کد 9 هم نشانه بی شخصیتی نیست.
این حرفا رو بزارید کنار. جای تاسف داره. تو قرن 21 داریم زندگی می کنیم.
عزیز من اون منظوری رو که شما برداشت کردین ندارم همین طوری گفتمنقل قول:
من خودم هم یکی نوشتم که این روزها میاد دستم
اگه نظر من رو در باره این سیم کارتهای اعتباری بخواین
به نظر من اگه محدودیت زمانیشون رو بردارن حرف ندارن
به نظر من اگه کسی از این به بعد بره ثابت ثبت نام کنه در سالم بودن عقلش باید شک کرد!
يكشنبه من قيمت سيم كارت اعتباري اپراتور اول رو در بازار آزاد گرفتم. پيش شماره 0919 به شماره معمولي 60 هزار تومان ناقابل وجه رايج مملكتي.
البته اپراتور اول ادعا مي كنه كه از آخر خرداد تحويل اين سيم كارت ها به روز خواهد شد. با ثبت نام اينترنتي.
نقل قول:
دوست عزيز
چرا اينقدر راحت در عقل جماعتي كه مي خوان همچين كاري بكنن شك مي كنين؟
بيايد فرض كنيم كه محدوديت برداشته نمي شه. من يه محاسبه كوچولو براتون انجام مي دم. با فرض اينكه هر كارت 10 هزار تومني اعتبار دو ماه مهلت زماني و هر كارت 20 تومني 5 ماه مهلت داشته باشه... اگه كسي فقط و فقط دو و نيم دقيقه در روز! با موبايل صحبت كنه مشكلي با محدوديت زماني نخواهد داشت!
پس ما كه فكر مي كنيم بهتر از بقيه مي دونيم بهتره قبل از اينكه IQ بقيه رو در حد مرغ حساب كنيم خودمون يه محاسبه اي انجام بديم.