درسته.
خدائیش ماها از طرفدارای ایرانسل بودیم ولی خودش گند می زنه به کار خودش ... (فکر کردیم خارجیه، نامرد نیست. دیدیم پست فطرت به تمام عیاره!!)
هر اس ام اس رو مجبورم حداقل 2 بار بفرستم. یعنی هزینه اس ام اس 2 برابر میاد واسم.
باز ثانیه ای شدنش خوبه (با اینکه گرون شد، بازم خوبه چون اکثر تماسای من 10 ثانیه ای هست!!!)
ولی الان تازه مشترکینش به 1 میلیون رسیده. خیر سرش باید شبکه اش خلوت باشه. پس چرا هیچ وقت نمی تونم با اولین شماره گیری، تماس برقرار کنم؟؟ (نگید گوشیت خرابه که تازه گوشی عوض کردم)
از خونه هم هیچ وقت با اولین تماس، گوشیم زنگ نمی خوره و همش میگه در دسترس نیست (حالا آنتن پر پره ها)
نه فقط من، حتی با برادرم هم نمی تونم باهاش تماس بگیرم. اونم ایرانسل داره و دانشجوی خرم آباده. مثلاً هنر کردن و تمام خرم آباد تحت پوششه. تازه به گفته برادرم کسی اونجا ایرانسل نمی خره. پس اونجا واسه چی خطش شلوغه؟
من که فکر می کنم اینا سیستماشون مشکل داره.
در هر حال من که دیگه داره حالم از این سیم کارتم بهم می خوره. بارها اعصابم رو خورد کرده و صد در صد یه اعتباری دولتی می گیرم.
(بدترین قسمت داستان من اینه که خانومم (نامزدم) دولتی داره و نمی تونیم درست با هم تماس بگیریم و اس ام اس
بزنیم. واسه همین اعصابم بدجوری به هم می ریزه.)