سلام.
من توی بازیه Resident Evil 3: Nemesis یه جاش گیر کردم.اون واکسنی که باید با این واکسن(تصویر)مخلوط کنم،باید از کجا گیرش بیارم .مرسی:31:
Printable View
سلام.
من توی بازیه Resident Evil 3: Nemesis یه جاش گیر کردم.اون واکسنی که باید با این واکسن(تصویر)مخلوط کنم،باید از کجا گیرش بیارم .مرسی:31:
از توي يه بيمارستان بايد پيدا كني
از يه طبقه همين شيشه كه عكسشو گذاشتي كه توي يه دستگاه - پهلوي 2 تا قورباقه بزرگ
و از طبقه بالا ترش يه شيشه ديگه كه توي يه گاوصندوق توي ديوار و پشت يه قاب عكسه
مرسی.منظورت اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چه جوری باید جابجاش کنم؟
توی یکی از اتاق های بیمارستان یه دکتری افتاده روی زمین مرده که وقتی چکش می کنی بهت یه رمز 4 رقمی می ده با اون بازش کن
درست همین که ایشون گفتند .
مشکل میدونید چیه!اینه که برای باز کردن تابلو از من رمزی نمیخواد!نقل قول:
توی یکی از اتاق های بیمارستان یه دکتری افتاده روی زمین مرده که وقتی چکش می کنی بهت یه رمز 4 رقمی می ده با اون بازش کن
عجب !!!!
خب یعنی چی ؟
یعنی می ری جلوی تابلوهه اما هیچکار نمی کنه ؟
نه بايد يه پيغامي بده و تابلو رو كنار بزنه .
دوستان شما یه چیز مهم رو بهم نگفتید!
این که برای کنار زدن تابلو ،باید اینو (تصویر) از اونجا هلش بدم
ببرمش اینجا
خب.بریم ببینیم در ادامه چی پیش میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این بازی چه طور میشود بازی را save کرد
من نسخه فارسی ان را دارم
مجتبی جان بیشتر نسخه ها فارسی هستش . مال خود منم فارسی بود وگرنه واست آپلود میکردم.
یعنی چی فارسیه ؟
زیرنویس فارسی داره یا دوبله اش کردن ؟!!!!!!!!
دوبله به فارسی .نقل قول:
یعنی چی فارسیه ؟
زیرنویس فارسی داره یا دوبله اش کردن ؟!!!!!!!!
جالب دوبله شده .
خدایا !
دانته فارسی صحبت کنه !!!
شوخی می کنی دیگه ؟
یه زمانی هم قرار بود رزیدنت اویا 4 رو دوبله کنن!!!!
همينمون مونده كه فارسي كنن:18:نقل قول:
عزیز دل !
من گفتم Resident Evil نه Devil May CRY !!!!!!!!
پس خبر نداري.نقل قول:
شركت دارينوس، 4 رو دوبله كرده.
ايراني جماعت فقط همينا رو بلده ديگه.:biggrin:
داخل اون اتاق يه 4 پايه هست كه بايد هل بدي و بگذاري روي يكي از 4 موزائيك تيره تر در 4 گوشه اتاق
روي يكي از اون ها كه ببري قاب عكس ميافته و گاو صندوق پشتشه
یکم دیر گفتید.امروز تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داخل اون اتاق يه 4 پايه هست كه بايد هل بدي و بگذاري روي يكي از 4 موزائيك تيره تر در 4 گوشه اتاق
روي يكي از اون ها كه ببري قاب عكس ميافته و گاو صندوق پشتشه
عزیز من میگم چه طور باید بازی را ذخیره کردنقل قول:
در قسمت هایی از بازی یه دستگاه های تایپی وجود داره که میتونی با اون ها بازی رو ذخیره کنینقل قول:
عزیز من میگم چه طور باید بازی را ذخیره کرد
یادش بخیر چه دورانی داشتیم با اویل 3.من بیشتر از 25 بار این بازی رو تموم کردم از اول تا آخرش رو حفظم.
25 بار ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یادش بخیر چه دورانی داشتیم با اویل 3.من بیشتر از 25 بار این بازی رو تموم کردم از اول تا آخرش رو حفظم.
من همش 7 بار تمومش كردم . ديدم در Mercenaris ديگه چيزي نمونده بيخيالش شدم . ولي خداييش اين اويل 3 آخرت معما بود !
مخصوصا اون قسمت قطاره . بايد بري سيم واسش پيدا كني ، بنزين پيدا كني ، فيوز پيدا كني ! تازه بايد بعدش Nemesis رو هم بكشي ! اون قسمت خيلي سخت بود .
نقل قول:
آره با اون قسمت خیلی حال کردم.ولی همیشه از دست اون یه دونه nemesis در میرفتم ولی کرمه تلافی میکرد. :20:
به نظر من اویل 3 یکی از قشنگترین پایانها رو داشت انیمیشن پایانی بازی خیلی باحال بود من کلی دلم واسه اون زامبی ها سوخت. :20: :20:
آره . خیلی قشنگ بود .نقل قول:
آره با اون قسمت خیلی حال کردم.ولی همیشه از دست اون یه دونه nemesis در میرفتم ولی کرمه تلافی میکرد.
به نظر من اویل 3 یکی از قشنگترین پایانها رو داشت انیمیشن پایانی بازی خیلی باحال بود من کلی دلم واسه اون زامبی ها سوخت.
منم 22 بار رفتمش
البته فقط بخاطر اون سر نخ هایی که برای قسمت بعدی داشت می داد
از همون جا فهمیدم جیل دنبال کریس می گرده
کریس دنبال کلر می گرده
کلر دنبال کریس می گرده!!!!
شری و لیون هنوز در انتظارن ببینن چی پیش می یاد
ایدا زنده است و دوباره جاسوس شده
کراوزر نمرده
و...
نقل قول:
من از اونجایی که evil 1 رو بازی نکردم(البته gun surviver رو بازی کردم) خیلی از چیزها رو نمی دونم مثلا شری کیه؟بعد تو اویل 3 از کلر خبری نبود !!!!
کراوزر همونی بود که تو قطار بود و زخمی هم بود؟؟؟
gun survivor که خیلی بد بود من یه کمی رفتم دیدم افتضاحه ولش کردم! پیشنهاد میکنم 1 رو حتما بازی کنی چون قصه از 1 شروع میشه و شخصیتهایی مثل jill و chris و wesker معرفی میشن.نقل قول:
shery و claire تو 2 معرفی شدن. claire خواهر chris و shery هم یه دختر بچه بود. فکر میکنم دختر همون دانشمندی که ویروس رو درست کرده.
نه اون کراورز نبود. اصلا معلوم نیست این یارو از کجا پیداش شده؟!
اتفاقا رفتم 1 رو هم خریدم ولی گرافیکش از بس بد بود نتونستم بازی کنم.تا همین 2 ماه پیش هم فکر می کردم gun surviver همون شماره 1 بازی هستش.shery هم فهمیدم کیه همون دختر بچه ای که یه جا هم باهاش بازی میکنی.من چقدر کم حافظه شدم اونی هم که تو قطار بود کراوزر نبود اسمش میخائیل بود.کراوزر تو کدوم شماره از بازی بود؟؟؟نقل قول:
سری 1 گرافیکش تقریبا در حد 2 بود. نمیشه گفت خیلی بد بود. البته نسبت به بازیهای امروزی اصلا به حساب نمیاد!نقل قول:
کراورز فکر نمیکنم جایی بوده باشه. ظاهرا قبلا تو یه تصادف که معلوم نیست کی و کجا بوده کشته میشه ولی حالا برمیگرده.
آرهنقل قول:
در مورد کراوزر قبلا هم بحث کرده بودیم توی تاپیک مخصوص رزیدنت اویل
البته شما هم یادت باشه این گرافیک شماره 1 در زمان خودش چقدر خوب به حساب می اومد
چرا . کراوزر بود . در شماره 2 .نقل قول:
سری 1 گرافیکش تقریبا در حد 2 بود. نمیشه گفت خیلی بد بود. البته نسبت به بازیهای امروزی اصلا به حساب نمیاد!
کراورز فکر نمیکنم جایی بوده باشه. ظاهرا قبلا تو یه تصادف که معلوم نیست کی و کجا بوده کشته میشه ولی حالا برمیگرده.
بی شک سری ا و 2 و 3 اویل یکی از بهترین بازی های بود که من دیدم
البته نسخه اویل 1 دوباره بازسازی شده بنام رمیکس که گرافیگ فوق العاده ای داره
من هنوز هم که هنوزه از اویل 3 لذت میبرم
اما اصلا از اویل 4 خوشم نیامد و تا اخرش هم بازی نکردم نصفه و نیمه بازی رو حذفش کردم
اما اویل 3 رو 8 بار تموم کردم اونم در حالت سخت شاید باور نکنید بار 8 بازی رو بدون سیو و استفاده از اسپری در عرض 3 ساعت تموم کردم چه حالی بهم داد
منم اویل 3 رو در حالت سخت بدون سیو تو 1 ساعت و 25 دقیقه تموم کردم.البته 1 بار اسپری مصرف کردم و فقط هم از magnum استفاده کردم.نقل قول:
بالاخره کسی به ما نگفت این کراوزر کی بود و تو کدوم نسخه بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
کجاش بود؟نقل قول:
من اصلا یادم نمیاد.
منم دقيقا يادم نيست ولي مطمئنم توي 2 بود . يكي از دوستان هم گفت . توي صفحات تاپيك اويل 4 بگرد . هست .نقل قول:
کجاش بود؟
من اصلا یادم نمیاد.
من یه چیزی فهمیدم
رفتم بازی های 1 و 2 و 3 رو یه مروری کردم اما کراوزر توی هیچکدومشون نبود
بعد رفتم چند تا سایت اصلی رزیدنت اویل رو جستجو کردم اما اونجا هم نظرشون همین بود:
کراوزر در هیچ سری از بازی های رزیدنت اویل نبوده و این آشنایی که با لیون داره یه قسمت اسرار آمیزه که شاید بعدا قراره بهش پرداخته بشه
من یه چیزی فهمیدم
رفتم بازی های 1 و 2 و 3 رو یه مروری کردم اما کراوزر توی هیچکدومشون نبود
بعد رفتم چند تا سایت اصلی رزیدنت اویل رو جستجو کردم اما اونجا هم نظرشون همین بود:
کراوزر در هیچ سری از بازی های رزیدنت اویل نبوده و این آشنایی که با لیون داره یه قسمت اسرار آمیزه که شاید بعدا قراره بهش پرداخته بشه
آره منم خونده بودم. اصلا سابقه ای ازش پیدا نکردم.نقل قول:
حالا فهمیدم . میدونی کجا بود ؟نقل قول:
آره منم خونده بودم. اصلا سابقه ای ازش پیدا نکردم.
در شماره 2 به یه قسمتی میرسی که یه هلیکوپتر آتیش گرفته ، اگه با لیون برسی اونجا یه فیلمی نشون میده که خلبان هلیکوپتر کراوزر بوده . بعد میخواسته یه نفر رو نجات بده ، بعد همون بدبخت از پشت زامبی ها ریختن روی سرش و اون هم اشتباهی کراوزر رو زده ! هلیکوپتر هم سقوط میکنه و....... ادامه داستان .
حالا دیگه چطور زنده مونده خدا میدونه !