سلام
كدوم بهتره ؟ چه ماركي؟چه مدلي؟قيمت
با تشكر
Printable View
سلام
كدوم بهتره ؟ چه ماركي؟چه مدلي؟قيمت
با تشكر
خب معلومه ديگه دي وي دي رايتر
به نظره من teac بگير من دارم خيلي عاليه ..من حدوده چهل و پنج خريدم الان نميدونم چنده .فقط قلابي نندازن بهت .
دي وي دي رايتر توصيه ميشه - مدل خوب و جالبي كه مي توني در بازار پيدا كني ( با حداقل قيمت و كارآيي مناسب ) Asus 1608P3s هست /.
سونی 830 رایتر خوبیه
دي وي دي رايتر ديگه اين سوال نداره چون كار سي دي رايترم مي كنه ! من پلكستور رو پيشنهاد مي كنم يكم گرون تر از بقيه مارك ها هست ولي بهترينه !
خب .. باز من بايد جوابيه صادر كنم اينجا :
Sony 830A در واقع OEM Samsung SH-S182D هست .
پلكستور هم اكثر درايو هاش OEM هست .
نتيجه اينكه هيچ كدوم پيشنهاد نميشه !
ممکنه درباره Oem یک توضیح مختصری بدید؟
متشکرم
این Oem که گفتید یعنی چه؟
من بر خلاف نظر Gabana دی وی دی رایتر Plextor رو توصیه میکنم/.
OEM بودن دلیلی برای سرپوش گذاشتن بر کیفیت این محصول نخواهد شد.
الان یکی از با کیفیت ترین محصولات CD & DVD برند Plextor هستش که نمیشه اینو نادیده گرفت.
توصیه من:
PX-800A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا يكي بگه اين Oem يعني چي؟
من دی وی دی رایتر سونی 830a دارم بعضی سی دی ها رو که درپیت ترین سی دی رامها باز می کنن رو باز نمی کنه.تازه هم خریدم
مشکل داره؟
من با پول زيادي دادن مشكلي ندارم . هر كي خواست بره Plextor بخره .نقل قول:
فقط 20 تا 25 تومن پولشو دور ريخته ! همين !! مشكل ديگه اي نيست !!
======
PX-800 درايوي هست كه :
همين درايو هم باز OEM Optiarc هست !!
oem؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41:
فقط پلكستور من يه چيزي ديدم كه مي گم ! يه دي وي دي ما داشتيم تو هيچ درايوي باز نمي شد هيچ دستگاه پليري هم نمي خوندش حداقل رو بيست تا دستگاه تست كردم آخر رو يه رام پلكستور تست كردم خوندش من اينجوري شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقيقا از همون زمان به پلكستور ايمان آوردم و فهميدم هيچ گروني الكي نيست هيچ ارزوني هم الكي نيست .... به عبارت ديگه هر چقدر پول بدي آش مي خوري !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
تو گوگل سرچ كردم !
oem مخفف Original equipment Manufacture است که معني آن توليد کالاي طراحي شده توسط خود کارخانه ميباشد . توليد کننده اقدام به توليد پيکر بندي (Barebones or White box) با تکنولوژي خود ميکند و امکان سفارشي بودن آن را به خريدار ميدهد . در اين روش خريدار از محصول آماده کارخانه استفاده ميکند ولي بر اساس نياز بازار ميتواند تغييرات لازم را بر روي آن انجام دهد . مانند استفاده از زبان محلي ، علامت تجاري اضافه يا حذف کردن قطعات جانبي، انتخاب مشخصات فني و استفاده از رنگ دلخواه مواردي هستند که در اين روش خريدار به توليد کننده ميدهد
خوب اول باران بگو فعلا اپتيك درايو چي داري؟؟يعني سيدي رام داري؟دي وي دي رام؟اگر فقط ميخواهي يك درايور داشته باشي كومبو بگير.اگر 2 تا درايو داري دي وي دي رايتر بگير.سوني فقط نگير.
من با اينكه كاربر حرفه اي كامپيوتر هستم دي وي دي رايتر به كارم نيامد و فروختم كومبو گرفتم.بايد نوع و مقدار مصرفت را بسنجي.اگر قرار باشه سي دي رايت كني بهتره سي دي رايتر بگيري.چون دي وي دي رايتر با اينكه سي دي رايت ميكنه ولي به شدت مستهلك ميشه (بيشتر به كار رايت دي وي دي مياد،حتي ديدن دي وي دي هم با دي وي دي رايترهاي ارزان قيمت پيشنهاد نميشه)
این در مورد OEM :
Original equipment manufacturer, or OEM, is a term that refers to a situation in which one company purchases a manufactured product from another company and resells the product as its own
این تعریف با اون چیزی که در نظر من هست برابری می کنه .
==============================================
مورد بعدی در مورد پلکستور ..
آقا بحث اصلا اینجاست که درایو های پلکستور رو یه شرکت دیگه می سازه !
Review های سایت های معتبری مثل CDFreaks یا خیلی های دیگه را ببنید . اگر خواستید لینک قرار می دم تا متوجه جریان بشید.
مورد بعدی اینکه این اصلا درست نیست که ادم درایوی داشته باشه و بگه چون من استفاده کردم و خوب بوده پس بهترینه .. شما هم برید بخرید .
برای بار چند صدم می گم .. هرکس می گی چیزی خوبه یا بد بهتره با دلیل باشه .. دوستانی که نظرات رو می خونن و براساس اون تصمیم گیری برای خرید می کنن اینطوری ممکنه سرشون کلاه بره و پشیمون بشن . اونوقته که صاحبان نظر شخصی پاسخگو نخواهند بود !
بعدش کجای دنیا با خوندن یا نخوندن یه مدیا به این نتیجه می رسن که درایو دیگه آخرشه !!؟
دقیقا یه بحث مشابه دیگه در تاپیک ( سی دی رایتر و دی وی دی رایتر ) وجود داشت که جریان همین بود .
شما بری یه benq بگیری انگار پلکستور گرفتی - آخه چه ربطی هست اینجا بین پول دادن و آش خوردن ؟
================
پیشنهاد من
Asus - Drw-1608p3s
به نظر من :
BENQ DW1800
LH-18A1P@DW1800, fw - ZB35.patched-fb
Pleomax DVD+R16x, Optodisc R16
SB - on/on, OS, WOPC - on
1 - at 18x, time - 5:20
2 - at 12x, time - 6:12
:46: