:40: آیا در zen v plus می توان background را عوض کرد
خوبی ها و بدی های zen v plus را به من بگوویید
Printable View
:40: آیا در zen v plus می توان background را عوض کرد
خوبی ها و بدی های zen v plus را به من بگوویید
دوست عزیز میشه استفادت بگی .
1.کیفیت صدا و تصویر
2.قیمت
3.عوض کردن background
ببین کسی داشته عیب و ایرادی نداشته باشه
آقا اگه میشه تفاوت های neeon 2 و vplus رو بگید
من فقط 2 تفاوتشونو میدونم بقیه رو میذارم به عهده بقیه.
v plus :گرونتر neeon2: یه کم جدید تر
می خواهم بدونم background عوض میشه یا نه البته در v plus
آره عوض می شه. باید روی عکس وایسی دکمه Return رو نگه داری تا یک منو ظاهر بشه. از اونجا می تونینقل قول:
مشکلی بود سوال کن
من هنوز نخریدم ولی فکر کنم تا 1 هفته دیگه بخرم میشه بدی هاشو بگی ایرادی چیزی اگه داره بهم بگو
میصرفه بخرم یا نه خیلی ممنون که جواب دادی
به نظرمن تو اون رنج قیمت همه چیزش عالیه .یه سوالم خودم داشتم میخواستم ببینم راسته که میگن usb host داره.
آقا راستی میشه یه توضیحی درباره این usb host بدین که چیه؟
اره usb host داره .و یه درگاه (port) رو v plus هست که میشه با این و سیم رابطش به دستگاهها یی که دارن وصل کرد مخصوصا دوربین دیجیتال یا اصلا به ام پی 3 یه نفر دیگه که اونم یو اس بی هاست داره وصل کرد و فایل رد و بدل کرد و دیگه مشکل فضای کم رو دوربین یا ... نباشه.
سلام
تفاوتش با neeon 2 اینه که وی پلاس دارای صفحه ای با کیفیت بهتری است ودر عوض نیون 2 دارای باتری بهتری است ...... برای گزاشتن آهنگ واینا توی وی پلاس احتیاج به نرم افزار مخصوص دارید .... که البته با زدن یه تیک توی رجیستری این مشکلشم حل میشه ومثل بقیه میشه بدون نرم افزار ازش استفاده کرد ....البته برای تبدیل فیلم باید نرم افزارشو نصب کنید در هر حال کیفیت صداش عالی هست و دارای بیس خوبی است ...کیفیت ضبط صداش wav 32 kbps هست وزیاد خوب نیست ولی در هر حال انتخواب خوبی هستش ..... من خودم یه هفته پیش یکیشو گرفتم و راضی هستم
خوب کسی نیست یه کم neeon 2 رو توضیح بده چی داره چی نداره.usb host چی؟
آقا اکبر میشه بگی آیا نیاز به رزولوشن خاصی برای عکس هست؟ zen v اسپیکر داره یا نه؟ بعد اینکه میشه فولدر بندی کرد ؟راضی هستی؟
؟
آقا اکبر میشه بگی آیا نیاز به رزولوشن خاصی برای عکس هست؟ zen v اسپیکر داره یا نه؟ بعد اینکه میشه فولدر بندی کرد ؟راضی هستی؟
اره اگه بگین که اسپیکر داره یا نه و این که کیفیت ضبطش چطوری خیلی خوب میشه مثلا اگه سر کلاس ضبط کنی
قابل استفاده هست؟ در مورد lyrics و text چی؟
منم همین سوالارو دارام کمک کنید کسی که vplus داره میگان اکبر داره کمک کن
سلام
هر عکسی که بخای میتونی داخلش بذاری و فولدر بندی هم هست
txt نداره ونمیخونه
اسپیکر نداره....
میکروفن خیلی قویی داره ولی چون wav32 kbps ضبط میکنه دارای کیفیت خوبی نیست ........توجه کنید که گفتم کیفیت خوبی نداره نه این که خوب نیست و برای سر کلاس اگه نزدیک معلم بشینید خوبه واگر نه ...خوب نه
موزیکهاش فولدر بندی نیست و بر اساس نام خواننده و این جور چیزاست ( مشخصات دیگه آهنگ )
همه مشخصات اهنگ رو هم نشون میده
منم ازش راضی هستم
فعلا
یعنی باword کار کنی بعد بریزی روش نمیشه خوند
بعد اگه مثلا یک folder آهنگ روش بریزی چی میشه مثلا اهنگ هاتا بر اساس خواننده folder بندی کنی چی میشه؟
مال چند gige چند خریدی؟
من نخریدم ولی جدیدا:
1gb 95
2gb 110
4gb132 تومان هستن.
مطمئنی اینکه خیلی خوبه
آره تازه ارزون شده مخصوصا 4 گیگ که قبلا 176 بود البته شاید 65% مغازه ها هنوز قیمت های قبل رو بدن بالاخرهحداکثر 3 هفته ی دیگه همه جا ارزون میشه و این قیمت جدید میاد.
ممنون که اون سوالا رو جواب دادی اگه اینم جواب بدی ممنون میشم . line in فقط برای صداست نه؟ و این که ایا
کیفیتش خوبه؟ و زمانی که یه اهنگ در حال پخش میشه یه کار دیگه هم کرد مثلا دنبال یه انگ دیگه گشت؟
............................. باشه .
خواهش میکنم دوست عزیز تشکر میکنم از تشکرت:31: .آره line in کیفیتش خیلی خوبه و فقط هم برای صدا هست و میتونی اونو به یک سیستم پخش صدا وصل کنی مثلا به فیش خروجی صدا برای ظبط صوت یا کامپیوتر یا حتی با یه سیم اونو به فیش هدفون یه mp3 player دیگه وصل کنی (البته mp3 player ی که بهش وصل میکنی باید در حال پخش باشه .) و ازش ظبط کنی .یا حتی اگه تلویزیونتون فیش هدفون داره میتونی صدا رو از تلویزیون هم وصل کنی.
در مورد سوال آخر من v plus ندارم که ببینم اینجوری میشه توش انجام بدی یا نه.
آقا ما عاشق این وی پلاس شدیم
فقط یه مورد فنی و خیلی مهم
لاین این داره ؟ و اگه داره کیفیتش چطوره؟
امیدوارم داشته باشه و کیفیتش همخوب باشه تا همه چی تکمیل بشه
ولی اگه نبود کسی چیزی تو این مایه ها سراغ نداره؟
بیشتر مدل های جدید یا نیمه جدید line in دارن لطفا ذوق زده نشوید! و chevalier این مطلب رو کامل بخون با دقت بعد سوال بپرس. ممنون
safash kheili koochik nist
بازم ممنون که جواب دادی! یعنی فقط فرقش با ipod nano در line in هستش؟ یا فرق ذیگه ای هم دارن؟ گه اینم
جواب بدی خیلی خیلی ممنون میشم!
چرا جواب منو نمیدید؟
من سوال تو رو سعید پیدا نمیکنم سوالت چی بود؟شاید ییهو دیدی جواب رو بدونم
safash kheili koochik nist
علامت سوال نذاشتی نفهمیدم که این سواله.چرا خوب صفحه ش یه کم کوچیکه ولی صفح ه اش کوچیکترین بین ام پی پلیر ها نیست . و مدل کوچیک تر هم هست.صفحه اش 1.5 اینچ هست.
نه فرقشون زیاده v plus رادیو داره و صدا ظبط میکنه ولی nano نداره همچنین nano اون line in رو نداره.ولی نانو باریکتر هست و توی جیب راحته راحت جا میشه ولی وی پلاس هم خوب کوچیکه.نقل قول:
ولی توی manual نوشته که ضبط هم میکنه و رادیو هم داره!!!؟؟ نمیدونم!!؟ راستی میدونی ipod کجاییه؟نقل قول:
تو manual رو از کجا اووردی؟ نه مطمئنم و ظبط نمیکنه .آی پاد آ مریکایی هست.
رادیو هم نداره .تو کجا user manual رو دیدی؟ میتونی به ما هم بگی؟