با سلام
من احساس میکنم کامپیوتر من دماش روز به روز بالا میره.حالا دمای نرمال cpu و کل سیستم و سرعت فن چند باید باشه.
من روی ست آپ چک کردم 51 درجه سرعت 4200دمای سیستم 30درجه نرماله یانه؟cpu amd هستش.
Printable View
با سلام
من احساس میکنم کامپیوتر من دماش روز به روز بالا میره.حالا دمای نرمال cpu و کل سیستم و سرعت فن چند باید باشه.
من روی ست آپ چک کردم 51 درجه سرعت 4200دمای سیستم 30درجه نرماله یانه؟cpu amd هستش.
51 درجه دمای نرمالی برای CPU محسوب میشه به شرطی که بالاتر از 60 یا 65 نره
اگر در همان Bios به مدت 15 دقیقه دما از این حد خیلی افزایش پیدا کنه باید یک فکری برای CPU بکنید .
استفاده از یک فن خوب و مرغوب بعلاوه خمیر سیلیکون البته به مقدار کم برای سطوح بین CPU و فن
توصیه می شود .
نظافت درون کیس فراموش شد !نقل قول:
برنامه ها رو از StartUp بر دارید تا سیستم نفسی بکشه
Process هائی که نیازی ندارید رو بردارید !
نرماله تازه تابستون هم بالاتر میره پس نگران نشو
با تشکر از دوستان این سیلیکون چه عملی رو انجام میده .من یک بار فن واون یکی چیه مثل رادیاتوره باز کردم و کنده شد زیرش سیلیکون بود ولی همون چوری بستم روش مشکلی از اون میتونه باشه؟
یکی جواب بده لطفا.
اين خمير سيليكون خاصيت هدايت گرمايي مناسبي داره كه باعث ميشه گرما از روي پردازنده منتقل بشه به سينك فن .
معمولا همه جا اشاره ميشه كه وقتي فن رو جدا مي كنيد سطوح در تماس را پاك كنيد و دوباره خمير بزنيد .
ببخشید این خمیر سیلیکون هست یا چسب سیلیکون فرقی دارند؟از کجا میشه تهیه کرد؟
چون من کندم وهمون جوری دوباره بستم ایراد داره؟
با تشکر.
تا اونجائی که یادم میاد خمیر بود !نقل قول:
سیلیکون های اینجا به درد نمیخوره !
مذخرفن !
پیشنهاد میکنم سفارش بدید از اون ور بیارن براتون
سفارش دادم آوردن
چه سیلیکونی
لوز
.......... :27:
کنارش نوشته Made In USA :27:
ارزون 50 سنت :27:
دوست عزیز خمیر سیلیکونها فرقی نمی کنه همین قدر که دما را انتقال بده کفایته البته دمایی که شما اعلام کردید تقریبا طبیعی است اما به نوع مادر برد و سی پی یو خیلی بستگی داره لطفا اونا رو اعلام کنید تا بهتر بشه نظر داد
بستگی به سیستم داره
مال من نرمالش روی 60هست مشکلی ندارم به نمایندگی هم تلفن کردم گفتن تا70هو طبیعیه
البته یه باربه93 هم رسید(سیستم شات داون شد) اما نسوخت