با سلام
اساتید محترم و دوستان عزیز اگه بهم کمک کنید ممنون می شم
با تشکر
فوری
Printable View
با سلام
اساتید محترم و دوستان عزیز اگه بهم کمک کنید ممنون می شم
با تشکر
فوری
mahyar جان نمي شه کلي گفت ؛ براي انتخاب بايد اول مشخص کني چقدر پول براي اين کار در نظر داري و با توجه به اون پول ديد که کدام cpu مناسب تر هست
مثلا من چند روز پيش داشتم مقايسه ميکردم بين AMD 5000 و E6400 ديدم با توجه به اينکه قيمتهاي اونها نزديک به همه ولي E6400 بهتره ولي ممکنه اين مسئله براي يه مبلغ ديگه و يه انتخاب ديگه صادق نباشه و مثلا AMD گزينه بهتر باشه
بنابراين بايد با توجه به بودجه تعيين بشه کدوم گزينه مناسب تري هست.
اگر از سری های جدید بخوای بگیرید Cor2dou اینتل
تا چه قد مایه داری؟
180 داری یه e6300 intel بهترینه
amd هم خوبه
athlon 64bit x2 dual core 3800
athlon 64bit x2 dual core 4200
با قیمت خیلی کمتر از Core 2 doul می تونی پولشو خرج چیز های دیگه کنی
اگه فقط هزينه تعيين كننده هست بنظر من AMD X2 بهتر از Core 2 هست.
اینم هست که cpu اینتل در واقع دو پردازشگری هست یعنی اگه cpu1 بخواد به cpu2 اطلاعات بفرسته باید اول به مادر برد بفرسته بعد به cpuشماره ی 2
کاری هم که می خواید انجام بدید در نظر بگیرید مثال اگه می خواید کارای سنگین گرافیکی انجام بدید amd بگیرید ولی این رو هم در نظر داشته باشید که cpu های amd نسبت به اینتل خیلی بیشتر دچار خرابی شدند و همچنین سرعت cpu های AMD حساس تر از اینتل هستش و استارت خوبی داره اما با گذشت زمان سرعتش خیلی کم میشه (به نسبت اینتل خیلی بیشتر)
متاسفانه AMD یه مشکل دیگه هم که داره سر و صدای زیاد فن cpu اون هستش که اگه مثل من در این مورد حساس باشی سرسام میگیری
اگه من بازم بخوام سیستم بگیرم مطمعنا یه دو هسته ای اینتل میگیرم(از سلرون هم متنفرم)
دوست عزیز این مشکلایی که گفتی مال cpu های قدیمی amd بود که خیلی داغ میکردن در نتیجه سرعت فنشون زیاد میشد و خیلی سر و صدا میکردن یا می سوختن ولی cpu های جدید amd هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارننقل قول:
خواهشا اطلاعات خودتون رو به روز کنید :27:
تجربه شخصی:
amd بگیر...
مخصوصا سری:athlon 64bit x2
من خودم athlon 64 bit x2 3600 گرفتم یه مبلغ:
89500 با 3 سال گارانتی...
دماش هم همیشه روی 28-35 می مونه!
انصافا با این پول می خواستی کدوم سی پی یو اینتل رو ورداری؟
اگه شما بیشتر دارید:
athlon 64bit x2 3800 بگیرید!
با قیمت:108000
بله مثل رم یا هارد و...نقل قول:
amd هم خوبه
athlon 64bit x2 dual core 3800
athlon 64bit x2 dual core 4200
با قیمت خیلی کمتر از Core 2 doul می تونی پولشو خرج چیز های دیگه کنی
با توجه به مقایسه اینکه قدرت اینتل از سرعت Amd بالا میزنه اینتل بهتره
باز AMD باز محترم
اومدند رو عصاب Intel باز ها راه برند :27:
بابا Intel اگر کدهای ASC , ASCII رو ارائه نمیداد
AMD الان اینجا که بود نبود
به عبارتی
باید میرفت میمرد :27:
حرفه ای ها همه میدونند که Intel برتر هست
پس دیگه برای چی ادامه میدید و میپرسید
100 تا تاپیک مثل همین رو هم بزنید
AMD همون آشغالی که بوده هست
AMD هنوز نتونسته جلوی Pin های سوکتشو بگیره
چه طور میتونه صاحب تکنولوژی باشه
حمام برم واجب شد
اسم ADM رو آوردم :27:
جناب m.c ما تو این تاپیک نیومدیم بحث amd و intel راه بیندازیم یکی از دوستان سوال کرده بود ما جوابشو دادیم
در ضمن من نمیدونم amd چه بدی به تو کرده که این قدر با هاش بدی تو همه تاپیک ها بارها گفتم دوباره هم میگه این مشکلاتی که همه میگن مثل سرعت فن زیاد و داغ کردن مربوط به cpu های قدیمی amd میشه و الان کاملا ب طرف شده
در ضمن تو این رنج قیمت amd بسیار بیشتر از intel می صرفه
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه
در ضمن شما اول فکر می کنی حرف میزنی یا همین جوری میگی اخه cpu های amd اشغال هستن مرد حسابی (شانس بیاری مسئولای شرکت amd پست تو رو نخونن چون ممکنه این شرکت دیگه تولید نداشته باشه)
کاملا تایید میشه...نقل قول:
جناب m.c ما تو این تاپیک نیومدیم بحث amd و intel راه بیندازیم یکی از دوستان سوال کرده بود ما جوابشو دادی
اصلا چه سودی واسه ما داره؟
اگه این amd نبود باید پول مفت می ریختیم تو جیب مدیران اینتل!
با تشکر از دوستان عزیز
راستش خودم نزدیک 2ساله AMD sempron 2400 استفاده می کنم .
بد نیست . ازش راضیم ولی الا ن دیگه حال نمیده . سرعتش پایینه .
می خوام در حد 100 تا 120 یه دو هسته ای بگیرم
البته اینو هم بگم که الان قیمت دو هسته ای های intel اومده پایین (در حد 90 تا 120) البته مدل های pentium D 3800 core 2 4mg
pentium D 3.8 core 2 4mg catch
AMD athlon64 x2 3800
چطوره؟
سلام چه لزومی داشت برای هر کدوم یه پست سوا! بدی:18:نقل قول:
AMD athlon64 x2 3800
قیمتش هست:108000
قابل توجه دوستانی که می گن amd بده چندتا بنچ از سایتهای مختلف می گذارم اگه تو رده قیمتی پیشنهادی که دادم مدلی از intel را معرفی کردن که بتونه رقابت بکنه ممنون میشم .
amd athlon x2 3600 قیمت 100000 تومان .
amd athlon x2 3800 قیمت 110000 تومان .
اینم بنچ و مقایسه با یه مدل از اینتل که نزدیک به 20 هزار تومان گرونتره ولی بازم تستها همه چیز را نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت اور بالا athlon x2 3600 :
اگر بازم زیاد اون دوستمون که از amd بد گفته اصرار داره یه سری به اینجا بزنه و یه زور ازمایی با هم داشته باشیم بد نیست :
به نام خدا
دوست عزيز AMD هم بسيار فني هست
مثلا CPU 64 نانومتري جديدي كه ساخت برق زيادي مصرف ميكرد و AMD اومد همونو ساخت به مصرف برق كمتر و محترمانه فهموند كه اينتل فقط بلده مثل كاديلاك هيكل داشته باشه و بنزين مصرف كنه!
البته AMD يه امتيازاتي داره و Intel يه چيزايي.ولي به نظر من AMD بهتره.چون تا حالا راستگوتر از اينتل بوده!
اتفاقا من دیشب چندتا بنچ از 3600 65نانومتری دیدم واقعا عالی بود و با اور تونسته بود از 3dmark 06 امتیاز 2241 را بگیره و فکر کنم بازم تو رده خودش فعلا رقیبی نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه بارها نشون داده كه تعصب در زمينه سخت افزار كاملا بيهوده هست و فقط مي تونه باعث محروم شدن از امكانات جديد بشه. الان اينتل پيشرو هست ولي معلوم نيست فردا چي بشه... فقط همينو بگم كه من حاضرم پردازنده ام pin داشته باشه ولي سرعت و كاراييش منو راضي كنه.نقل قول:
اگه يه همچين چيزي پيدا كردي حتما بگير! ( :18: )نقل قول:
1-منبع؟نقل قول:
2-cpu1 براي چي بايد به cpu2 اطلاعات بفرسته؟
3- حالا اين خوبه يا بده؟
3.4 رو من دیدم.نقل قول:
نوشته شده توسط Mahyar25
pentium D 3.8 core 2 4mg catch
اگه يه همچين چيزي پيدا كردي حتما بگير!
عجب سرعتی.آدم فکر می کنه چند تا سی پی یو روی مادر برد رو هم سوار کردند.
و به نظر من اینتل بهتر از ای ام دی هست.
عزیزان من
منظور من چیز دیگری بود :27:
Adm آشغال هست قبول :27:
منظورم این بود اگر اینتل نبود Adm شما هم نبود :27:
Adm هر چی داره صدقه سری از اینتل داره :21:
کاربران عادی که هر کاری کنند آخر دوزاریشون نمی افته !
شما اول یه کم مودب باش بعد پست بفرست جنا بعالی هم اگه کاربر حرفه ای بودی اینطوری حرف نمی زدی .
جنابعالی هم اگه دلیل و مدرکی برای حرفات داری بهتره با تست و مدرک مستند حر ف بزنی و دیگران را دچار اشتباه نکنی.
عزیز دل برادر
میشه لطف کنی و منت بگذاری
کجای پست قبلی توهین شد ( مخصوصا به شما )
تا من اصلاح کنم
اینو اول مشخص کن
درضم میشه بگید که ADM چه چیز خوبی داره
به غیر از قیمت
تا ما بیسواد ها هم بدونیم
البته میونه ADM باز ها که همه فقط به فکر آرزونی هستند :27:
این هر حرفا بی اثر هست
intel برق می سوزونه؟؟؟؟ آخرین مدل xeon که مال سروره فقط 50W میسوزونه
و اینل به تکنولوژِی 45 nm دست یافته و بزودی CPU هاش با توان بیشتر و گرمای کمتر میان تو بازار
یکی از دلیل هایی هم که amd ارزونه cache اون هستش که مثلا توی این cpu که بالا عکسش رو زده 512 ولی توی cpu های اینتل کش حداقل 1mb (به غیر از سلرون)
Core 2 Duo E6700
........................ دو بار فرستادم خودم ویرایش کردم ..........................
این PDF جهت اطلاع ADM باز های محترم
ببخشید توهین کردم باز :27:
این PDF رو بخونید و ببینید مقایسه ی برابر یعنی چه
ببینید ADM یعنی چه
ببینید قدرت یعنی چه ( Intel )
هر چند با این PDF شما ها به هیچ صراتی مستقیم نمیشید
توجه خاص داشته باشید به Bandwith
جناب M.c. (کاربران عادی که هر کاری کنند آخر دوزاریشون نمی افته !) شما اگه دوزاریتون میفته جواب اولین پست من را بدی کار تمومه بعدش یکسال پیش را بیادت میارم که اینتل حرفی برای گفتن نداشت حالام برای پردازنده های رده بالا شب دراز است و قلندر بیدار .
عزیز جاننقل قول:
شما دوزاریت کجه من چه کار کنم
از عالم غیب رسید
اون دوست عزیز لطف کردن و لینکی از سایت Intel گذاشتن که مقایسه
Cpu اینتل رو با ADM شما مقایسه کرده
منم برای اینکه گیج نشید لینک مستقیم PDF رو گذاشتم
براتون متاسفم که اینجا مشخص شد ADM چه چیز آشغالیه :27:
خوب بخونیدش
ببینم بازم چیزی هم دارید بگید
درضم چند سال پیا پی هست که اینتل بازار رو قبضه کرده
بعد شما میگید پارسال فلان بوده , بیسار بوده ؟
همین جا از سیاوش عزیز تشکر میکنم
آقا خیلی به موقع بود حرکتتون :27:
ما را بش با کی داریم بحث می کنیم شما اول درست سرتیتر این تایپک را بخون ببین قضیه چیه ( دو هسته Intel یا AMD ؟کدوم بهتره؟کدوم ارزون تره؟ ) بعد برو سراغ توان intel .
بعدش هم در مورد این بحثی که با شما داشتم تو اون لینک و هم تو pdf جنابعالی موضوع مرتبطی نمی بینم مقایسه دو مدل سی پی یو هستش که به این بحث ربطی نداره . جنابعالی هم انششششششششششششالله که متوجه بشی که بحت این تایپک قدرت خالی نیست بلکه بهترین انتخاب نسبت به قیمت هستش.
worya_sh عزیز واقعا عالی بود برای من یکی خیلی چیزا روشن شد خیلی عالی بود فکر کنم اهل فن متوجه بحث شما شدند.
بابا بنده خدا مي خواد بدونه با توجه به قيمت كدوم كارايي بهتري داره شما براش مقايسه Xeon و Opteron ميگذاريد... AMD به قدري قيمت پردازنده هاي X2 رو كاهش داده كه الان ديگه با هر بودجه اي ميشه پردازنده دو هسته اي تهيه كرد. بنظر من در حدود قيمت پايين Athlon X2 3600 الان بهترين گزينه هست چون بنچماركها نشون ميده در پردازنده هاي AMD افزايش مقدار Cahch L2 تاثير چنداني نداره (شايد بخاطر وجود كنترلر مموري در پردازنده) و با يك اوركلاك سبك براحتي ميشه به پرفورمنس دلخواه رسيد.
.M.C. جان شما احتمالا Athlon X2 استفاده نكردي بد نيست يه مدتي باهاش كار كني نظرت عوض ميشه...
Intel
...........
شما تعصب رو با بحث فنی اشتباه گرفتید جناب کاربر حرفه ای:3:نقل قول:
باید در مورد کارایی های مدل های مشابه به سایت های غیر وابسته و مستقل مراجعه کنیم...
که در اکثر اوقات این کارایی مال AMD می باشد...
و گرنه مشخصه که هیچ بقالی نمیگه....:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابل توجه دوستانی که می گن amd بده چندتا بنچ از سایتهای مختلف می گذارم اگه تو رده قیمتی پیشنهادی که دادم مدلی از intel را معرفی کردن که بتونه رقابت بکنه ممنون میشم .
amd athlon x2 3600 قیمت 100000 تومان .
قیمتش 89000 تومان شده...
سلامنقل قول:
دوست عزیز
من می خوام بدون تعصب یه قضاوت کنم
در مورد اینکه از لحاظ قیمت AMD قیمتش پائین تره شک نکن
اما در مورد کارایی
بعد از چند سال نمی دونم چرا سرعت AMD ثابت نمی مونه و پائین می آد من اینو نه از روی حدس و گمان بلکه از روی تجربه اینو می گم من حدود 5 سال هست که سیستم می بندم و انواع مختلف رو هم تجربه کردم و بستم