سلام
با چه دستوراتی می توان تمام عناصر یک listbox را در listbox دیگر کپی کرد؟
اگر بخواهم نتیجه یک دستور را روی فرم چاپ کنم از چه دستوری باید استفاده کنم؟
MSDN مربوط بهVB.NET را باید در کجا پیدا کنم لطفا لینک آن را برایم بگذارید
Printable View
سلام
اگر بخواهم نتیجه یک دستور را روی فرم چاپ کنم از چه دستوری باید استفاده کنم؟
MSDN مربوط بهVB.NET را باید در کجا پیدا کنم لطفا لینک آن را برایم بگذارید
ببخشید دوستان چند سوال دیگر هم به آن اضافه شد
برای گرافیک روی هر کنترل باید رویداد paint آن فراخوانی شود . آیا میتوان کدی نوشت که با فشار دادن کلیدی شکل خاصی روی فرم کشیده شود بدون آنکه در رویداد paint آن نوشته شود و کد آن چگونه است؟
در پنجره immeadiate با چه دستوری مقدار یک متغییر را بدست آوریم (در vb از دستورprint استفاده می شد)
روداد کلیک با ماوس کلیک چه فرقی می کند؟( من فکر می کردم شاید رویداد کلیک هم شامل کلیک ماوس شود و هم شامل کلیک با استفاده از ماوس صفحه کلید و ماوس کلیک شامل کلیک ماوس اما اینطور نبود
قرار است کد زیر با کلیک کردن دکمه یک لیست ایجاد کند و sample item را به آن اضافه کند
ولی این برنامه nlist را شناسایی نمی کند که به آن اندازه دهد و عنصری به آن اضافه کند
نمی دانم چرا ؟(کد در کلاس فرم نوشته شده است) آیا باید به کلاس کد خاصی به آن اضافه شود ؟
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
Dim nlist As ListBox()
nlist.size(200, 300)
nlist.item.add("sampel item")
Me.Controls.Add(nlist)
End Sub
اگر کد در اینجا از نظر پرانتزها مشکل دارد در برنامه این مشکل را ندارد
برای کپی عناصر listBox از یک حلقه استفاده کننقل قول:
نه. باید در Paint این کار انجام شود. مگر اینکه یک کنترل به صفحه add کنی. مثلاً از قبل یک کنترل که شکل خاصی می کشد بسازی و در هنگام کلیک آن را add کنی. البته در این صورت باید متد Paint آن کنترل را کدنویسی کنی.نقل قول:
برای گرافیک روی هر کنترل باید رویداد paint آن فراخوانی شود . آیا میتوان کدی نوشت که با فشار دادن کلیدی شکل خاصی روی فرم کشیده شود بدون آنکه در رویداد paint آن نوشته شود و کد آن چگونه است؟
برای اینکه در p30world کد قرار بدی باید از تگ [ C O D E ] استفاده کنی.
ابتدای کد [ C O D E ] قرار بده (یدون space) و انتهای کد [ / C O D E ] .
نمی دونم مشکل کدت چیه ولی از کدهای Auto Generate خود vs استفاده کن. به این صورت که تو یه صفحّۀ خالی یه listbox بذار و بعد کدهای توی متد InitializeComponent() رو استفاده کن.نقل قول:
قرار است کد زیر با کلیک کردن دکمه یک لیست ایجاد کند و sample item را به آن اضافه کند
ولی این برنامه nlist را شناسایی نمی کند که به آن اندازه دهد و عنصری به آن اضافه کند
نمی دانم چرا ؟(کد در کلاس فرم نوشته شده است) آیا باید به کلاس کد خاصی به آن اضافه شود ؟
من هم می دانم که بایداز حلقه استفاده کنم ولی در داخل حلقه چه باید بنویسم من مقداری را می نویسم شما لطفا بقیه اش را بنویسید
کد:Dim n as integer
N=listbox1.item.count
For i=0 to n
listbox2.item.add=listbox1.؟؟؟
Next
دستورات vb بلد نیستم ولی یه چیزی تو و مایه های بالا: items[i] sکد:Dim n as integer
N=listbox1.item.count
For i=0 to n
listbox2.item.add=listbox1.items[i]
Next
دوباره سلام
در فرم من رویداد closing وجود ندارد آیا زمان مشخصی فعال می شود؟ یا کار مشخصی باید انجام دهد؟
سلام
اگه با vb.net2005 کار میکنی formclosing دارین
یه مثال
با این دکمه close کار نمیکنهکد:e.Cancel = 1
با سلام دوباره از شما دو دوست عزیز متشکرم
جناب fozool.mohammad javad. این کد را باید در چه رویدادی بنویسم؟
یک سوال دیگر
در عناصری مثل listbox,textbox,combo,… می خواهیم چک کنیم که آیا کاربر مقداری را وارد کرده و یا انتخاب کرده است یا نه؟ ( مثلا اگر قرار باشد یک عدد را از textbox بگیرید و آن را از string به عدد تبدیل کنید و کاربر عددی را وارد نکرده باشد بهerror برخورد میکنید همچنین در مورد list ,combo اگر عنصری انتخاب نشده باشد مشکل پیش می آید ) من تابع isdbnull را انتخاب کردم ولی جواب نداد شاید من ساختار آن را بلد نیستم شاید هم راه دیگری دارد ؟ من به msdn دسترسی ندارم لطفا شما من را راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
اگه میخواهید از رویداد FormClosing استفاده کنید خوب باید توی رویداد FormClosing بنویسید
کد:Private Sub Form1_FormClosing(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) Handles Me.FormClosing
e.Cancel = True
End Sub
راهای زیادی هست ولی به نظر من از این استفاده کن و خطاها رو جمع کننقل قول:
در عناصری مثل listbox,textbox,combo,… می خواهیم چک کنیم که آیا کاربر مقداری را وارد کرده و یا انتخاب کرده است یا نه؟ ( مثلا اگر قرار باشد یک عدد را از textbox بگیرید و آن را از string به عدد تبدیل کنید و کاربر عددی را وارد نکرده باشد بهerror برخورد میکنید
موفق باشی...کد:Try
دستورات
Catch name As Exception
پيغام
End Try
دوست عزیز من گفتم رویداد را ندارم
مگر برای انتخاب یک رویداد نباید در میان عناصر ابتدا فرم را انتخاب کرد و سپس از بخش رویدادها رویداد مورد نظر را انتخاب کرد من از این راه استفاده می کنم و رویداد closing مربوط به فرم را ندارم
سلام
من تو پست قبلیم گفتم شما به جای closing جاش FormClosing دارین که کار همون closing رو میکن از این رویداد استفاده کنید یعنی FormClosing
از شما خیلی ممنونم و دست شما درد نکنه
می خواهم background یک picture box رنگها تصادفی داشته باشد یعنی با هر بار کلیک رنگ آن به صورت تصادفی عوض شود .
وقتی از دو دستور زیر استفاده می کنم
Error زیر نمایش داده می شودکد:pic1.backcolor=Qbcolor (rnd()*15)
pic1.backcolo=Rgb(rnd()*255,0,0)
Value of type integer can not be convert to system.drawing.color
شماره رنگها (که integer هستند) را نمی تواند به رنگهای تعریف شده در سیستم تبدیل کند
رنگها در vb.net چه نوعی دارند و من باید چکار کنم؟
ببخشد که زیاد سوال می کنم چون msdn ندارم مجبورم از شما کمک بگیرم و فقط سوالهایی ر ا می نویسم که خودم نتوانم راهی برای آن پیدا کنم.
1- در رویداد mouse down (فرم)می خواهم بدانم که آیا کلید shift نگه داشته شده است یا نه ولی e.shift یا e.key یا سایر دستورات مربوط به صفحه کلید قابل استفاده نیستند من این کار را چگونه باید انجام دهم؟
2-در رویداد key press (فرم) برای باز گرداندن اینکه چه کلیدی فشار داده شده است از دستور e.keychar استفاده می شود
اما در برابر این خط
error می دهدکد:if e.keychar=keys.g then msgbox ("test")
من فکر می کنم ساختار دستور را اشتباه نوشته ام چون ساختار دستور را بلد نیستمکد:Operator'='is not defined for types 'char'and system.windoes.from.keys
در ساختار دستور keys کلیدهای d0 تا d9 و f13 تا f24 همچنین oem1 تا ome8 و ..... تعداد زیادی کلیدهای دیگر قرار دارند مگر کلیدهای تابعی تا f12 نیست پس این کلیدها از کجا آمده اند و اصلا به چه کلیدی فعال می شوند ؟ کلیدهای d0 تا d9 و oem چی هستند؟
کاراکتر سر خط vbcr با کاراکتر خط بعدی vblf چه فرقی با هم دارند؟
در c# با استفاده از متدmath به توابع ریاضی دسترسی داشتیم آیا در vb.net نیز چنین امکانی وجود دارد یا نه ؟
می شود توضیح دهید که چگونه در vb.net می توان از statues bar استفاده کرد و در مورد پراپرتی های آن کمی توضیح دهد؟
نقل قول:
2-در رویداد key press (فرم) برای باز گرداندن اینکه چه کلیدی فشار داده شده است
کد:If Keys.B Then MessageBox.Show("click B")
سلامنقل قول:
رنگ ها همه از نوع ساختار System.Drawing.Color هستند و کد مناسب در محیط فریم ورک چیزی شبیه این است.
که میتوانید محدوده تغیرات را هم مشخص کنید. (این کد برای 24 میلیون رنگ تنظیم شده)کد:Dim x AsNew System.Random
pic.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(x.Next(0, &HFFFFFF))
از شما ممنونم
با تشکر از همه
سلام من جواب یکی از سوالاتم رو پیدا کردم گفتم شاید شما هم بخواهید ببینید
((در پنجره immeadiate با چه دستوری مقدار یک متغییر را بدست آوریم (در vb از دستورprint استفاده می شد)))
البته در vb مقدار متغییر ها را از طریق پنجره immeadiate بدست می آوردم اما در vb.net فرق می کنه
اگر در اشکال زدایی یک برنامه دچار مشکل شدید می توانید از پنجره autos استفاده کنید در این پنجره تمام متغییرهای داخل زیر برنامه و همچنین مقدارهای آن را می بینید و اگر از step into استفاده کنید تمام مراحل تغییرات را هم می توانید قدم به قدم ببینید
البته وقتی برنامه در حالت break است این پنجره را می توانی از منویdebug -> windows فعال کنید
سلام
فقط یک نکته کوچک: به جای Print میتوانید از ? هم استفاده کنید.
با سلام دوباره
نوبت به بانک اطلاعاتی رسید
من دوتا آموزش گام به گام vb.net دیده ام که در آن بانک اطلاعاتی از قبل آماده بوده یا در access درست شده بود من فکر می کنم که باید در vb.net امکان ایجاد بانک اطلاعاتی وجود داشته باشه اما نمی دانم کجاست؟
1- دریکی از این آموزشها نوشته شده (("برای شروع در toolbox از data-tab یکoleDBDataAdapter برداشته و بروی فرم خود قرارا دهید")) به احتمال قوی اینمال یک ورژن قدیمی است چون من در data tab همچین چیزی را پیدا نکردم
2- ایا دوستانی که در vb.net پایگاه داده کار کرده اند یک کتاب آموزشی خوب در این مورد سراغ دارند که آن را به من معرفی کنند یا لینک آموزشی آن را برای من بگذارند
سلام من data base زیاد کار نکردمنقل قول:
دریکی از این آموزشها نوشته شده (("برای شروع در toolbox از data-tab یکoleDBDataAdapter برداشته و بروی فرم خود قرارا دهید")) به احتمال قوی اینمال یک ورژن قدیمی است چون من در data tab همچین چیزی را پیدا نکردم
ولی از این مسیر میتونی بیاریش toolbox > choose items>.net framework componets>OdbcDataAdapter
با سلام خدمت استادان محترم (شما به اندازه یک استاد به گردن من حق دارید امیدوارم روزی بتوانم جبران کنم)و از شما ممنونم که به سوالات من پاسخ می دهید
من می خواهم یک برنامه کوچک در vb را با vb.net بازسازی کنم. برنامه این بود یک پنجره explorer بازسازی کنیدکه شامل drivelistbox dirlistbox filelistbox باشد هرگاه درایوی را انتخاب کردی محتویات آن در dirlistbox نشان داده شود و اگر یک درایو را انتخاب کردی محتویات آن در فایل نشان داده شود.ولی من در vb.net عناصر drivelistbox dirlistbox filelistbox پیدا نکردم من باید از چه چیزی استفاده کنم؟
درمورد رنگهای تصادفی باید عرض کنم که من دستور زیر را نوشتم و محدوده رنگها را هم چند بار عوض کردم و آن را برای فرم picturebox و... دیگر هم نوشتم برنامه اجرا می شود اما هیچ تغییر رنگی دیده نمی شودکد:Dim s As New System.Random
Label1.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(s.Next(255, 100000))
سلام
حق با شماست! مشکل از پارامتر Alpha است.نقل قول:
از کد زیر استفاده کنید (تست شده)
کد:Dim s AsNew System.Random
Label1.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(s.Next(255, 100000) Or &HFF000000)
این کنترلرها دیگر استفاده نمیشوند ولی وجود دارند.نقل قول:
Toolbox->All Windows Forms->Right Click->Choose Items
آنها را به صورت تیک نخورده پیدا خواهید کرد، تیک را گذاشته و OK !!!!!!
به من گفتند که این برنامه را با استفاده از tree view می نویسند ولی من نفهمیدم که چگونه داریو و فایل و شاخه را در tree view معرفی می کنندکه با تغیییر مسیر عناصر هم تغییر کنند
دوستان میشه خودتون به جای طراح سوال بگذارید برای یک مربی vb.net چند سوال طرح کنید .من امتحان دارم و می خوام ببینم نمونه سوالات ممکنه چجوری باشه
در یک برنامه یک یوزر کنترل طراحی کرده ام برای اجرای آن چکار باید بکنم ؟ چون وقتی برنامه را اجرا می کنم فرم نمایش داده می شود ؟ راهی برای ارتباط فرم و یوزر کنترل وجود دارد؟
اونو از توی ToolBox بگیر بنداز تو فرمت! وقتی که یه UserControl می سازی ، VS خودش اتوماتیک توی ToolBox قرار می دش.نقل قول:
مثلاً در زیر یه UserControl1 خودش اتوماتیک اضافه شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره در یک برنامه دستورات زیر را نوشتم که یک فرم ایجاد می کنه و روی آن یک text و button قرار میده
بعد برنامه زیر را برای button نوشتم اما سیستم error زیر را می دهد من باید چکار کنم . base این دکمه چیست؟کد:Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim f1 As New Form
f1.Text = "newform"
Dim c1 As New Button
Dim t1 As New TextBox
c1.Top = 50
c1.Left = 50
c1.Text = "add"
c1.Parent = f1
t1.Top = 250
t1.Left = 250
t1.Parent = c1
f1.Controls.Add(c1)
f1.Controls.Add(t1)
f1.Show()
End Sub
کد:Private Sub c1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles c1.Click
Dim a As Integer, b As Integer
a = inputbox("", "")
b = inputbox("", "")
t1.text = a + b
End Sub
error
Handles clause requires a With Events variable defined in the containing type or one of its base types.
من می خواهم یکی از برنامه را که در vb.net نوشته ام را اجرایی کنم گفتند که از setup wizard باید استفاده کنم
مراحل setup wizard
از منو file گزینه new project انتخاب می کنیم و درآن گزینه setup wizard را انتخاب می کنیم
نام و....... را مشخص می کنیم و.......
به یک پنجره می رسم که در آن چند پوشه به اسمهای application folder و users desktop و users program menu است من در همینجا می مانم بعد چکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز کلمه کلیدی Handles قابلیتی بسیار قوی و ساده است (و متاسفانه در دوقلوی VB.Net یعنی #C آن را نداریم و همین اواخر مرا دچار مشکلی در #C کرد) ولی نکته ای که مهم است آن است که ای کلمه با کلمه کلیدی WithEvents با هم کار میکنند و یکی به تنهایی هیچ معنی ندارد و خطای مطلق است، شما برای کدخود باید از هندلینگ دستی و runtime استفاده کنید. (دستور AddHandler در VB.Net و اپراتور =+ در #C)
بعد هم t1 را که شما در رویداد c1_Click دستکاری کرده اید هم غیر مجاز است. مگر t1 عضوی از کلاسس جاری است که همین طور آن را مقدار میدهید؟؟؟ شما باید اشاره گر فرم newform را به دست بیاورید و از آنها t1 را استفاده کنید.
بعد هم اصلاَ معنی و دلیل این دو دستور را متوجه نشدم c1.Parent = f1 و t1.Parent = c1 ؟؟؟
کار با دستورات و توابع runtime به ظرافت و دقت کمی بیشتری نیاز دارد.
یعنی کدهای خود را اینطور اصلاح کنید: (به نبود Handles در تابع رویداد و دستوررات بولد شده دقت کنید)
کد:
Dim f1 As New System.Windows.Forms.Form
f1.Text = "newform"
Dim c1 As New System.Windows.Forms.Button
Dim t1 As New System.Windows.Forms.TextBox
c1.Name = "c1"
c1.Location = New System.Drawing.Point(50, 50)
c1.Text = "add"
AddHandler c1.Click, AddressOfMe.c1_Click
t1.Name = "t1"
t1.Location = New System.Drawing.Point(250, 250)
f1.Controls.Add(c1)
f1.Controls.Add(t1)
f1.Show()
End Sub
Private Sub c1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
Dim a As Integer = CInt(Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("", ""))
Dim b As Integer = CInt(Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("", ""))
CType(sender, System.Windows.Forms.Control).FindForm.Controls("t1").Text = CStr(a + b)
'Or this code...
'Dim form As System.Windows.Forms.Form = CType(sender, System.Windows.Forms.Control).FindForm
'form.Controls("t1").Text = CStr(a + b)
End Sub
جناب Sanam.bIf TextBox1.Text = "" Then
براي اينكه بفهميم آيا يك جعبه متن مقداري دارد يا نه از 3 روش استفاده ميكنيم :
روش 1 :
اگر با كليك دكمه اي اين كار انجام شود
Msgbox("Null")
Else
MsgBox("Thanks")
End IfDim keyasci As Integer = Asc(e.KeyChar)
روش 2 :
مقيد كردن يك كنترل به پذيرفتن مقادير خاص است، مثلا اگر جعبه متن فقط بايد مقادير رشته اي بگيرد در رويداد
KeyPress جعبه متن كد زير را وارد ميكنيم
Select Case keyasci
Case Asc("0") To Asc("9")
e.Handled = True
End Select
در جعبه متن بالا اعداد وارد نميشوند و فقط حروف را تايپ ميكند. همين كار را براي حروف كوچك يا بزرگ نيز ميتوان انجام داد:Case Asc("A") To Asc("Z")
Case Asc("a") To Asc("z")
روش 3 :If Not IsNumeric(txtNumberValue.Text) Then
در اين روش كه كمي با كلاس تر است از كنترل ErrorProvider استفاده ميكينم. اين كنترل در جعبه ايزار VB.NET موجود است.
بعد در رويداد Validating جعبه متن كد زير را وارد ميكنيم :
ErrorProvider1.SetError(txtNumberValue, "Not a numeric value")
ErrorProvider1.SetError(txtNumberValue,"")Else
End If
براي اينكه بفهميم آيا ايتمهاي يك Listbox انتخاب شده اند يا نه بصورت زير عمل ميكنيم:
مثلا با كليك دكمه اي :
If ListBox1.SelectedItems.Count <= 0 Then
MsgBox("Null")
Else
'do any code
End If
اول
سلام به همگی و دستتون درد نکنه
دوم
کسی در vb.net بانک اطلاعاتی کار کرده؟ من با ذخیره وجستجو در آن مشکل دارم . آیا می توانیدکد آن را برایم بگذارید(مثلا کد ذخیره کردن و جستجو در یک جدول که شامل دو فیلد باشد)
دو باره سلام من یک مشکل دیگر هم دارم
پنجره راهنما چیست و چگونه از آن استفاده می کنند؟ ( برای وارد کردن مقادیر کد شخص از پنجره راهنما استفاده کنید )
نمي فهمم منظور شما از پنجره راهنما چیست. اگر واضح تر مطرح كنيد شايد بتونم كمكتون كنم.
در مورد بانك اطلاعاتي هم يه چيزهايي بعدا برات مينويسم.