در این تاپیک مشکلات و مسائل مربوط به گوشی خودتون بنویسید :happy: :happy:
Printable View
در این تاپیک مشکلات و مسائل مربوط به گوشی خودتون بنویسید :happy: :happy:
مشکل منم فریمور هست...:laughing: بیا با هم بشینیم شاید یک گلی به سرش گرفتیم ;)
فقط باید به امید شهاب بشنیم تا بینیم با اون رفیق پارس قائمیش چیکار میکنه
شهاب جان امید ما اول به خدا..دوم به شما سوم به پارس قائم یه کاری بکن ;)نقل قول:
بابا چقدر عجله دارید. تازه دم عیده. ایشاالله اواخر فروردین!!!
شهاب ميشه يه آدرس از نمايندگي پارس قائم تو تبريز واسه من پيدا كني .متشكرم.
نمایندگی شماره 1 تبریز:
tel: 3317323
نمایندگی شماره 2 تبریز:
tel: 5537337
البته اینا مرکز خدمات پس از فروش هستن. اگه نمایندگی فروش می خوای، سه تا فروشگاه هست:
موبایل جاوید:
tel: 3350017
موبایل جم:
tel: 3306062
موبایل علیزاده:
tel: 5556611
حلّه؟
میشه نمایندگی های فروش رو تو اردبیل هم بفرمائید؟ البته اسمشون رو
خیلی ممنون
متاسفانه در مورد اردبیل چیزی ندارم!!!! ولی اگه بخوای می پرسم.نقل قول:
آخه خیلی عجیبه. مگه میشه اردبیل نمایندگی نداشته باشه؟ حتماً داره.
همین دیگه! چون من چیزی ندیدم و نشنیدم مزاحمتون شدم.نقل قول:
به نظرم نداره واگر داره زیاد معروف نیست.
شما یه زحمتی بکش و برام پرس و جو کن.
دمت گرم:happy:
سلام به همگی من جدیدا عضو شدم (خیلی هم زود دارم خودمونی میشم)نقل قول:
شهاب عزیز یه فکری هم به حال ما کن با این گوشی d600E که داریم دست و بالمون واسه منشی تلفن و یا گرفتن اس ام اس فارسی کاملا بسته است البته اون منشیه خیلی حیاتی تره اگه همینجوری هم بشه نصب کنی (که می دونم یه چیزی در مایه های غیر ممکنه)
اینم فریمور گوشی من: D600EXBEK4
با تشکر فراوان
خب شما چه نیازی به این کار داری؟ این دوستان منتظر هستن که من در واقع گوشیم رو مد کنم. مد یعنی ویرایش فریمور. (ایون از فروم های خارجی یاد گرفتم!!)
شما که نیازت مشخصه. دو راه داری: یا گوشیت باید بره نمایندگی و فلش بشه و یا فریمور فارسی گوشیت رو گیر بیاری و فلش کنی.
راستش من شاید (شاید) بتونم فریمورش رو از نمایندگی (به هر زور و زحمتی که شده) بگیرم و آپلود کنم. ولی حجمش تقریباً 60 مگابایته. شما Adsl تو دست و بالت هست که بتونی دانلود کنی؟
خوب حالا ای دی اس باشه . کی بلد نصب کنه ؟؟؟
ایشون یه نفر رو انجا دارن که انگار می تونه این کار رو انجام بده. یه بار هم فریمور مال دی600 رو روی دی600ئی ریخته و جواب نداده. (اون طرف رو میگم که بلده نصب کنه)
ولی به نظرم یه جوری وقت گیر بیار بیا تهران، اینجا بده پارس قائم فلش کنن.
شهاب واسه اطلاعاي كه دادي متشكرم.راستي دي600 كه تو دريافت و ارسال اس ام اس فارسي مشكلي نداره.يعني مدل دي600 يي نميتونه زبان فارسيرو ساپورت كنه.؟
ایشون با گارنتی فارسی نخریدن و گوشیشون فارسی نداره.
ورژن فریمورش هم مربوط که کشورهایی مثل سوئد و اسکاتلند و ایناست.
من یه مشکلی اساسی پیدا کردم
هر وقت با گوشی روی اینترنت میرم یه بار ریستارت میشه , دفعه بعد که کانکت میشم جواب میده
این مورد یکی در میون تکرار میشه - در ضمن گوشی ام امروز زمین خورد - میتونه از اون باشه یا اینکه اون کدهایی که برای نصب بازی بودند ( نتونستم بازی نصب کنم ) کار دستش داده
ولی برای استفاده اینترنت Pc فرقی نکرده
اگه بتونید جواب فوری بدید ممنون میشم
دوست عزیز، گوشی من این مشکل رو در مورد وپ داشت ولی با فلش کردن درست شد. این رو توی تاپیک "گوشی دی820 خود را فلش کنید" هم این مورد رو نوشتم.
برای اطلاعات بیشتر، به اون تاپیک مراجعه کن. روی این لینک کلیک کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جان نمایندگی اردبیل چی شد؟
اینجا یه نماینده برای وسایل صوتی و تصویری سامسونگ شنیدم هست ، این همون نمایندگی موبایل هم میشه؟ از خودش نپرسیدم ولی فکر نکنم باشه چون یه دونه هم موبایل تو ویترینش نداشت.
ممنون میشم کمکم کنی.:20:
نمایندگی صوتی و تصویری که سام سرویس . پارس قائم برای گوشیه
نه. اون فرق می کنه. نمایندگی صوتی تصویری، به قول مهیار، مربوط به سام سرویس میشه.نقل قول:
اونو شنبه می پرسم.
دمت گرم. لطف می کنی.نقل قول:
با سلام
نماینده سامسونگ در شهر تهران برای تعمیر گوش d880 لطفا کمک کنید کمک
کمک کنید
یک شماره نماینده سامسونگ
عزیز
تلفن:8230
باید گوشیت گارانتی داشته باشه داره
B300 رم میخوره یا نه ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز گوشی گارانتی داره ولی نه میخوام فقط میخوام گوشیم به هر قمیتی هست درست بشه لطفایک شماره نماینده سامسونگ یا تعمیرگاه دراطراف خیابان جمهوری
سلامنقل قول:
گفتم عزیز 8230 بزنگ فردا تو ساعات اداری ببین چی میگه:11:
نه فکر نمیکنم داشته باشهنقل قول:
تو بیشتر سایتها خبری از مموری نیست فقط gsmarena گفته مموری میخوره
کابل رو به گوشیم متصل میکنم اما این پیغام رو میده
Phone is in use,please go to main screen and try to connect again.
گوشیم f480 هست.
دوستان من یک چند تا سوال راجع به گوشی های samsung دارم
خواهشن از رو تعصب جواب ندید و من خودم تاحالا با samsung کار نکردم ولی چند تا مورد شنیدم که همه میگن و یک جورایی ارف شده میخواستم بدونم حقیقت داره یا نه
1 - میگن گوشی های samsung مثل مدل های u600 , u700 , u 900 , d900 , s7330 ,d840 ... و کلا گوشی های این برند نمیشه توشون صدای زنگ sms رو عوض کرد و خود default گوشی باید باشه . صحت داره ؟
2 - speaker این گوشی هایی که نام بردم چه جوریاس ؟ نمیخوام خیلی خفن باشه در حد 5700 نمیخوام هم خیلی ضعیف باشه . متوسط باشه و کم نیاره با صداهای بلند . چه جوریاس ؟ راسته که میگن این مدل ها بلندگو هاشون زیر قسمت earphone قرار داده شده ؟
3 - کیفیت lcd های سامسونگ چه جوریه ؟ شنیدم میگن از نظر سخت افزاری خیلی ضعیفه و زود خراب میشه
ممنون میشیم جواب بدین من دارم گوشی میگیرم از این برند این مدل ها مد نظرمه . اگه صادقانه جواب بدید ممنون میشیم .
اول اصلا نمیخواستم سمت این برند برم . ولی از وقتی تو سایت های مختلف دیدم که حتی داره تو سهام از nokia هم جلو میزنه و حتی تو فیلم ocean's thirteen بازیگر بزرگی مثل al pacino این طوری از این برند تمجید میکنه نظرم برگشت
سلام دوست عزبز.من حدود 1ساله یو600 دارم وقبل از اون هم دی900 داشتم .در دی 900 همونطور که گفتی زنگ اس ام اس 4تا پیش فرض داشت که یکی از اونهارو میتونستی انتخاب کنی اما یو 600 اینطور نیست وهر زنگی با فرمت mp3 رو میتونی به جای زنگ اس ام اس قرار بدی.حالا چه برسه به مدلهای بالاتر مثل یو900.
2.صدای گوشی رو صادقانه باید بگم بلند نیست ولی کیفیت صدا خوبه.من که تا حالا راضی بودم.البته باید بگم بلندی صدا تاثیر زیادی به کیفیت آهنگت هم داره.
3.این یکی رو که اگه خود شرکت سامسونگ هم تاکید کنه که lcd کیفیت نداره من قبول ندارم.lcd فوق العاده است.توی دی900 که ال سی دی از نوع مایه بود وکیفیتش واقعا بی نظیر بود.اما همین یو 600 رو وقتی با گوشیهای 16میلیون رنگ نوکیا یا سونی مقایسه کردم .شاید 10%تفاوتش رو احساس کنی.از نظر رنگ واقعا کم نمیاره.تازه اینو بگم که من درجه روشنایی رو روی 2میزارم از 5تا.
فقط بزار تنها مشکلی که آذارم میده بهت بگم.البته مدلهای بالاتر رو نمیدونم.شاید اصلاح شده.
1.محدودیت جاوا:برنامه یا بازیهای با حجم بیشتر از500 کیلوبایت رو نصب نمیکنه. 40 تا بازی یا نرم افزار میتونی نصب کنی اما با توجه به حافظه داخلی گوشی که 60 مگابایت هست.ولی همونطور که گفتم نباید حجمشون بیشتر از 500 کیلوبایت باشه.
در کل باید بگم تو این 2سال که سامسونگ داشتم هیچ مشکلی برام پیش نیومده.تازه این یو 600 رو بدون گارانتی گرفتم.ولی شما بدون شک از نمایندگیهای خود سامسونگ وبا گارانتی خود مایکروتل بگیر.البته اگه قصد خرید داری...
موفق باشی
راستی این رو هم بگم که باید ببینی چه گزینه های برات مهم تره.بعد مدل گوشیت رو انتخاب کنی.مثل دوربین ونرم افزار وصدا وکیفیت وطراحی و زیبایی گوشی.
نقل قول:
نقل قول:
از راهنمای هات ممنونم من گوشی رو که میخوام بگیرم ترکیبی از هر 3 نوعیه که اشاره کردی
اول از همه برام طراحی و شیک بودن خیلی مهمه
بعد صدا
بعد lcd
بعد دوربین
کارایی و نرم افزار و محدودیت هاش و اینا مهم نیست برام
خودم 15 ماه Motorola V3X داشتم که فوق العاده بود از هر نظر
از SAMSUNG این مدل ها مد نظرمه
از NOKIA هم
- U 900
- S 7330
- D 880
دوستان دیگه هم اگه تجربیاتی از این 3 مدل سامسونگ دارن برام بگن ممنون میشم :10:
- 6500 SLIDE
- 7390
- 6620 CLASIC
در مورد u900 میتونم کمکت کنم سوال کن تا جواب بدم:11:
ممنوننقل قول:
1 - کیفیت صداش رو برام میگی چه جوریه ؟ به صورت مقایسه ای . مثلا در مقایسه با 5700 یا w 810 یا n73
2 - مشکل hang و reset و freeze که نداره ؟ موقع استفاده زیاد مخصوصا تو بازی یا application ها
3 - باتریش چه جوریه؟ روزی مثلا با 20 دقیقه اهنگ گوش کردن و نیم ساعت sms دادن چقدر دوام میاره؟
اگه خودت اطلاعات دیگه ای داری بزار برام ممنون میشم :10:
سلام...............نقل قول:
کیفیت صداش عالیه ولی بلندی صدا متوسط یه کم بالاتر
از W810 کمتره صداش ولی کیفیتش بهتره
hang نداره من که مشکلی نداشتم.................
باتریش 1.5 روز دوام داره با اون استفاده ای که گفتی
عکسهایی که میگیره عالیه رنگهارو مثله همون جسمی که ازش عکس میگیره نشون میده
کیفیت lcd عالی
کیفیت ساخت عالی __ظریف در عین حال محکم و مقاوم
:40:
این طور که معلومه گوشی فوق العاده ای استنقل قول:
دوربینش رو هم رفتم دیدم تو مقایسه عکس ها دوربین n95 8g رو کنار زده بود
شما نقره ایش رو دارید ؟ رنگ مشکیش هم هست ؟
گوشی من این رنگیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکی نمیدونم اما شیری هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس اگه برات طراحی وشیک بودن مهمه و نرم افزار زیاد برات مهم نیست هیچ گوشی غیر از سامسونگ نمیتونه جاشو از نظر شیک بودن برات پر کنه.
طراحی و ظرافت و زیبایی گوشیهای سامسونگ نه تنها برای من برای همه روشن شده.
در ضمن اگه میخوای از دوام باطری بپرسی هر مدل از گوشی رو که مد نظرت هست ودوستان دارند آمپر باطری گوشی رو ازشون بپرس.چون همه چیز به اون ربط داره البته غیر از کیفیت.مثلا برای من 800 آمپره که بد نیست ولی f480 رو میدونم که1000 آمپر پس خیلی بیشتر دووم میاره.
حالا هروقت گوشی خریدی بهت میگم چکار کنی که مصرفش 50% کمتر بشه
راستی بزار نظر شخصیم رو در مورد این 3تا گوشی که گفتی بگم:
دی880 با اینکه میدونم 2سیم کارته هست ولی به نظر من طراحی زیاد زیبایی نداره چون تقریبا جلوش شبیه دی 600 و تنوعی نداره و طراحییش یکم قدیمی تره ولی اون 2تای دیگه (سامسونگ)واقعا زیباست که اونم خوب معلوم دیگه دوربین یو 900 5پیکسله پس برتری داره.در ضمن تو یه سایته معتبری خوندم که سری های soul که یو 900 ویو 600 ویو700 جزو اونا محسوب میشه برتری زیادی از نظر کیفیت نسبت یه سری D داره .درباره نوکیام که من نظر نمیدم.ان شا الله دوستان نظر میدن.
موفق باشی