با مراجعه به این سایت و وارد کردن IMEI گوشیتون ، اطلاعات مفیدی بدست میارید. امتحان کنید !!!
Printable View
با مراجعه به این سایت و وارد کردن IMEI گوشیتون ، اطلاعات مفیدی بدست میارید. امتحان کنید !!!
خيلي جالبه اطلاعات مفيد و به درد به خور زيادس درباره گوشيتون ميده!!
ممنون
چطوری باید فهمید Imei گوشی چیه؟؟
ممنون
#06#* از چپ به راست !
آقا چرت و پرت می نویسه !
مال من w810i هستش می نویسه w700 !
من این سایتو قبلا چک کردم درسته - احتمالا شماره سریال گوشیت اصلی نیست
خوب خوبیش همینه دیگه... الان تو فهمیدی شماره سریال گوشیت اصلی نیست...نقل قول:
اطلاعات زيادي نمي ده ... شما چي مي بينيد ...
بله حق با شماست !نقل قول:
گوشی هاتون رو تو سایت تست کنید تا بفهمید serial change نباشند...
جالبه
برای من که گوشیم اصل اصله.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیلچه تو چند تا گوشی داری ...؟ از اول تاپیک 4 5 تا گوشی امتحان کردی ...
بزای گوشی منم همه چی رو درست زده 6630 مال منم اصله:21:
اطلاعات من رو دقیقا درست داده گوشی منم اصله تازه تو نمودار نوشته خیلی دوست داشتنی! Very [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] likely
واسه من گوشی خودم(sony ericsson j100) رو نوشت :18: 3220
اما گوشی داداشم (nokia n70 ) رو صد در صد درست زد.:20:
مل من هم اصل :26: ولی چنج شده است:22:
گوشی j100 تو سریال چنجه و اصل نیست.
مال منم همينطور. مال من 6600 هست!نقل قول:
فکر کنم دیتا بیسش خراب باشه ( یا اینکه یه ترفند تبلیغاتی جدیده )
من گوشیم رو زدم (d900) ولی بهم مشخصات سونی اریکسون W700 رو لیست کرده
با اینکه سریال گوشی من هیچ مشکلی نداره .
سامان جان اشتب شده اینو تو تایپیک خودت زده بودی البته ببخشید:46:نقل قول:
اره دلفین جان اشتباها اینجا تایپ شده .... مرسی ار ریزبینی و حساسیت
از کجا میدونی مشکل نداره ؟ اگه جدیدا d900 گرفتی ( قیمت زیر 300 تومان ) باید بگم همه شون سریال چنج هستن.نقل قول:
فکر کنم دیتا بیسش خراب باشه ( یا اینکه یه ترفند تبلیغاتی جدیده )
من گوشیم رو زدم (d900) ولی بهم مشخصات سونی اریکسون W700 رو لیست کرده
با اینکه سریال گوشی من هیچ مشکلی نداره .
واسه منو کاملا درست زد .این یعنی اصله؟
آره میزنه 3220نقل قول:
مال من هم اصل اصله :31: 5500 اسپرت خدای گوشیاست (البته تو هم رده هاش)
کلا نوکیا کمتر مشکل داره تا سونی اریکسون. البته بهتون بر نخوره ولی راحت نمیشه سریال نوکیا رو عوض کرد.
من این سایت رو با چند تا گوشی سریال چنج و سریال اصلی چک کردم . سایتش معتبره و درست نشون داد
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم ببخشید اگه سوالم ابتدایی هست!
من وقتی که گوشیمو خریدم شماره سریال روی قوطی و پشت باتری و داخل گوشی! یکی بودند(w810)
بعد چند وقت مشکلی پیش اومد که مجبور شدم گوشی رو بدم بیرون فلش کنند
اونا هم فریمور گوشی رو عوض کردند (ظاهرا فریمور قبلی مجددا نصب نمی شده) حالا که عوض کردند شماره سریال هم تغییر کرده!
می خواستم اولا علت تغییر شماره سریال رو بدونم و ثانیا اگر من بخوام صدای گوشی رو با فار منیجر افزایش بدم آیا مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟ از نظر رجیستر و مابقی داستان ....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هیچی گوشیت چنجی بوده یعنی سریال اصل نبوده به حالتی قاچاقی گوشیت
من گوشیم k750i سریال اصلی است حدود یک ماه پیش رفتم توی این سایت مدل گوشی رو نوشت sony ericsson w800i حالا رفتم می نویسه sony ericsson w810i :31: زیاد بهش اعتماد نکنیننقل قول:
من هم نوكيا N70 هم Nokia7250 رو زدم كه درست نوشت .
يدونه K750i كه ميدونستم چنج شدست رو هم زدم كه مثل اينكه سريالش ماله يه Nokia3120 بوده.....
ياعلي
منم w800 دارم اصله همه شماره ها یکیه (توی گوشی و جعبه و ازهمه مهمتر بدنه زیر باتری) بعد میزد k750 تازه مینوشت very likely! خلاصه یه تاپیک هم برا همین زدم و به این نتیجه رسیدیم زیاد سخت نگیرید!!!نقل قول:
مگر اینکه پارس قائم تو زرد از آب در اومده باشه که سریال تقلبی بده , گوشی رو هم با قیمت 370 هزار تومن خریدم .نقل قول:
در ضمن با سیم کارتهای دولتی هم هیچ مشکلی نداره .
منم Nokia N70 رو زدم درست نشون داد.
محبوبیتش رو هم زد Very Likly (خیلی دوست داشتنی)
من فقط میدونم شماره سریال گوشی یه چیز شانسی و من در آوردی نیست که مثلا w800 رو k750 نشون بده. اطلاعات این سایت برگرفته از اطلاعاتیه که کمپانی های سازنده در اختیارش میزارن. حالا نمیدونم ولی من خیلی تست کردم با این سایت همیشه جوابهاش درست بوده.
این سایت امکان نداره سریال و اشتباهی بده چون یه سایتیه که از طرف کمپانی ها ایجاد شده:20:
اطلاعاتش کاملا صحیحه و میشه بهش اعتماد کرد:10:
من فکر کنم این قسمت رندی شماره رو می گه نه خود گوشی . چون مال من تا تهش پر شده بود ولی محبوبیتی مثل ان 70 نداره.نقل قول:
IMEI : 351855012170702
نوکبا 5500 اسپورت.
فکر کنم این تاپیک خیلی بدرد بخوره تو این وضعیت واسه همین آوردمش بالا....
برای بررسی IMEI گوشیتون اول به این آدرس برید :
IMEI گوشیتون رو تو این قسمت وارد کنید :کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
خوب این هم اطلاعات مربوط به IMEI گوشیتون :
Type Allocation Holder : شرکت یا کمپانی که این IMEI رو ثبت کرده.
Mobile Equipment Type : مدل گوشیتون.
GSM Implementation Phase : فاز پیاده سازی GSM منظور همون فرکانسهایی که ساپورت میکنه.
IMEI Validity Assessment : و این هم مهمترین قسمت. تشخیص اعتبار IMEI ... اگه این قسمت رو زرد یا قرمز بود یعنی اعتبار IMEI شما پایینه.
Est. Date of Range Issuance : تاریخ تولید ( حدودی )
Reporting Body : گزارش تولید توسط ....
Primary Market : بازار اصلی فروش
Legal Basis for Allocation : اینم فکر کنم قوانین مربوط به عرضه و فروش گوشی باشه.
Full IMEI Presentation : شکل کلی IMEI
Reporting Body Identifier : کد شناسایی گزارش تولید
Type Allocation Code : کد اختصاصی محصول
Serial Number : شماره سریال
Check Digit : رقم چک
آقا ممنون تو این چند ماهه که این سایت می شناختم این قسمتشو متوجه نمی شدمنقل قول: