سلام به همه خوبان
من تا چند وقته دیگه یه گوشی بخرم به نظر شما کدوم یکی بهتره بهترین نظر ها تون رو بگید علمی جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه خوبان
من تا چند وقته دیگه یه گوشی بخرم به نظر شما کدوم یکی بهتره بهترین نظر ها تون رو بگید علمی جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بین دو تا Music Phone میخوای انتخاب کنی، پس قابلیتهای مرتبط با موسیقی باید برات مهم تر باشه.نقل قول:
من W850 رو پیشنهاد میکنم چون نسبت به N91 این برتری ها رو داره:
1- طراحی زیبا و اندازه منطقی!
2- کیفیت عالی و صدای واقعا بلند در پخش موسیقی به دلیل استفاده از Walkman 2.0
3- دوربین بهتر
4- کیفیت بالاتر صفحه نمایش
5- باتری به مراتب قویتر
6- ارتقاء حافظه تا 4 گیگ
7- سریعتر بودن سیستم عامل
8- چون N91 هارد داره (مکانیکی) سرعت اجراش کمتره
9- N91 چون سیستم عامل سیمبین داره هم هنگ میکنه و هم کنده.
10- 1 گیگ مموری کارت همراه W850 هست.
11- میتونی با هدست بلوتوت به صورت بی سیم آهنگ گوش بدی.
12- کیفیت هدفون خودش هم عالیه.
...
باز هم دلیل دارم ولی فکر کنم همینا کافی باشه.
من مادرم W850 داره و بسیار هم راضیه و من هم گوشیو با مدلهای دیگه مقایسه کردم و میتونم بگم واقعا عالیه. تنها مشکلش طراحی دکمه های جهت داره که البته خیلی زود عادت میکنی. من 2 ساعت هم نشد که راه افتادم.
همه اینا رو گفتی خوبی ان91 رو نگفتی. پخش موزیکش تو هدفون رقیب نداره.دراین مورد نوکیا کاملا کل رو خوابنده. اگه واسه موزیک میخوای ان91
ان 91 بهتره . بخاطر 4 گیگ بودنش
و به خاطر پخش هدفون موسیقی عالینقل قول:
نسبت به قیمتهاشون و امکاناتشون چی
بدون شکn91
با توجه به قيمت و زيبايي گوشي و امكانات 100%w850
خودت یه نگا بهشکل و شمایل n91 بنداز ببین میتونی تو صندوق عقب ماشینت جاش بدی
اگه شد بخر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W850 خیلی سره ! N91 سرعت هاردش خیلی نافرمه و کند ! قیافشم که نافرمتر !
کسایی که W850 دارن ازش راضین ... ضمنا دوربینایه سونی حتی بدون اوتو فکوس ( مثه W850 ) از N91 بهترن !
انتخاب کردن بین این دوتا سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستی ان91 بگیری موزیک ادیشنشو بگیر :)
پس تا اینجا سونی بهتره درسته فکر کنم همینو بخرم
برو ان 91 بگیر با صداش حال کن
دوربین هردو گوشی فاقد اوتوفوکوسه
N91
هر کدوم یه چیزی میگید منو انداختید تو دو دلی نمی دونم کدوم رو بخرم میترسم هر کدوم رو که بگیرم پیشیمون کنم که چرا اون یکی رو نگرفتم مقاله ای- سایتی البته بصورت فارسی این دو تا رو با هم مقایسه کرده باشه بشه ازش کمک گرفت من خودم از شکل ظاهری هر دوشون خوشم میاد تخصصی هم که سر در نمیارم
بررسی N91: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بررسی W850: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به فارسی ترجمه شدن.
خب ممنونم از تمام بچه ها به خاطر راهنمایی هاشون دست گلتون درد نکنه به این نتیجه رسیدم که
w850 بگیرم
شك نكن انتخابت درسته
فقط
W850
W850
به سلامتی... منم از اول همینو بهت گفتم دیگه:happy:نقل قول:
بابا N91 بگیر.
اصلآ وقتی اسم Nokia به میان میاد دیگه تردید و دودلی نداره که.
شک نکن که Nokia فعلآ حرف اول رو میزنه.
امیدوارم که اشتباه نکنی.....
یا حق
منم گفتم .ولی خودش میدونهنقل قول:
هر چ مخری موفق باشی. ولی مزیک پلایر و قدرت در هندسفری ان91 بی رقیب هست
راس میگه بابا ان91 بگیر بهترتره :happy: موزیک ادیشنشو بگیر
يا سلام
نري N91 بگيري ها كه يكه روزه پشيمون مي شي .
چون من الان هم W850 دارم و هم N91 كه W850 قابل مقايسه با N91 نيست
من الان مي خوام يه جوري N91 ام را آب كنم
چی بگم یعنی چیزی نمی تونم بگم
اگه بتونی یدونه ادیشنشرو بگیری(ان91)رومیگم اون توپه البته گوشی W850ازنظرمن توی سونی اوله با این که ازسونی اریکسون حالم بهم میخوره ولی ازاین گوشی خیلی خوشم میادولی ان91چیز دیگه ای هستش فقط ممکنه زیادهنگ بکنه
خب دیگه همین هنگ کردنش یه مشکل بزرگه تو اونمقاله که دوستمون لینکش رو گذاشته بود نوشته بود n91 بعد 6 ماه کار کردن رنگ و لعابش میپره سرعتش هم به خاطرداشتن هارد کمتره
شما به این سایت ایرانی تکیه نکن.نقل قول:
برو بیشتر تحقیق کن
یه چیزه دیگه هم بگو که میخوای با گوشی چی کار کنی"؟
كار خاصي نمي خوام انجام بدم ولي مي خوام خيلي زيبا باشه بعد تو امكاناتش كم نياره كه يه روزي خواستم كاري با هاش انجام بدم نشه انجام داد پس تو امكانات كم نياره و يه چيز خيلي مهم نمي خوام گير داشته باشه چون من اصلا شانس ندارم اگه بهترين جنس رو هم بخرم يه گيري بهم ميده اين خيلي واسم مهمه واسه همين ميگم اگه n91 مشكل هنگ كردن داره اصلا دور و برش نمي رم
دوست عزیز، اون سایت ایرانی هنوز زوده بتونه خودش ریویو بنویسه. اون مطلب رو از سایت mobile-review.com ترجمه کرده که یکی از معتبر ترین سایتهاست. اینم لینک اصلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیالت راحت رنگش ازبین نمیره
سلام
به نظر من W850 خیلی بهتره . تنها مزیت N91 داشتن 4 گیگ هارده ولی کیفیت ال سی دیش خیلی مزخرفه دوربینش هم تعطیله . صدای اسپیکر بسیار بد کیفیتی داره ولی w850 ال سی دی توپی داره دوربینش خوبه صدای اسپیکرش هم با کیفیته هم بلنده. رم یک گیگ هم همراهش هست . در نتیجه W850 بگیر و شک نکن.
کاملا تائید می شه;)نقل قول:
نه آقا رنگش نمیره بابا مگه طلا بدلیه که رنگش بره :blink: آدم یه چیزایی میشنوه شاخ درمیاره :biggrin:نقل قول:
چي بگم فري جون من بر طبق مقاله اي كه خونده بودم گفتم نوشته بود بعد 6 ماه بعضي قسمتهاش رنگش ميره
حالا حتما باید یکی از این 2 تا گوشی باشه.؟
نمیشه چیزه دیگه بخری؟
مثلا چي؟ چيز بهتر سراغ داريد
میتونی ان73 بگیری؟نقل قول:
منم با actros موافقم ان 91 اصلا" گوشي جالبي نيستش خيلي قازميت تشريف داره .منم تا حالا كسي رو نديدم زياد ازش راضي باشه ان73 خيلي سرتره.ولي اگه ميخواي سرعت گوشي بالا باشه و زودي را بيفته بهتره دست از سر گوشيهاي سيمبين برداري البته اين دشمني با سيمبين نيست چون خودم از گوشيم كلي راضي هستم.اگه زياد تو خط اين نيستي كه گوشيت واست آپولو هوا كنه بهتره يه گوشي جاوا بخري كه همون 850 انتخاب خوبي هستش .با توجه به رمي هم كه همراهش هست انتخاب خوبي هستش .چون رمهاي m2 سوني خيلي گرونن.256 مگش30 هزار.اگه دوربين برات خيلي مهم نيست يه گوشي ارزونتر بخر مثل 3250
نه گوشي ارزونتر نمي خوام مي خوام همون حول و حوش 500 تومن باشه و بهترين امكانات رو داشته باشه حتي امكاناتي كه شايد اصلا بدردم نخوره(البته شايدم بدردخورد زماني) و حداقل يه چند وقتي هوس عوض كردنش به سرم نزنه (آينده نگر) من اول عاشق همين n91 شدم بعد يكي از دوستان w850 خريد وخيلي ازش تعريف كرد من وقتي قيافش رو ديدم قشنگ بود واسه همين گفتم كدوم رو بخرم حالا اگه گزينه بهتري وجود داره
بفرماييد
:blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
n73 گرونتره!!