حدف از ایجاد این تایپیک اینه که بدونیم که تو کشور خودمون هنوز برند معروف nokia بیشترین فروش رو داره یا
برندهایی مثل sonyericsson یا sumsung ,.......... هم حرفی واسه گفتن دارن.
خواهشن مدل خاصی رو مد نظر قرار ندید . ;)
حدف از ایجاد این تایپیک اینه که بدونیم که تو کشور خودمون هنوز برند معروف nokia بیشترین فروش رو داره یا
برندهایی مثل sonyericsson یا sumsung ,.......... هم حرفی واسه گفتن دارن.
خواهشن مدل خاصی رو مد نظر قرار ندید . ;)
دوست عزیز بهتر بود برای راحتی کار و بازدهی بهتر، تاپیک رو با امکان نظرسنجی ایجاد میکردین.
نوکیا پر فروش ترین
از گفتنت معلومه خودت نوکیا داری
به نظر من نوكيا و سوني تقريبا در كشور ما يكسان فروش دارن ... اما در كل نوكيا بهتره ، براي همين من نوكيا رو انتخاب كردم ... همين 2 روز پيش يه 6630 گرفتم حرف نداره ... مطمئنم كه اگه با همين قيمت سوني مي گرفتم شايد ضرر مي كردم !
در كل منظورم اينه كه نئكيا مي تونه فروش بهتري در آينده داشته باشه ... مخصوصا با اين گوشي هاي جديدي كه وارد بازار كرده .
با تشكر
فعلا 9 به 5 به نفع سونی اریکسون:ohno: :blink: :biggrin: :biggrin:نقل قول:
12 به 5 به نفع سونی اریکسوننقل قول:
نوکیا پر فروش ترین
من که بیشتر امسال تو کار اریکسون بیدم بعدش نوکیا ... ;)
بنده نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه ضد اونا.نقل قول:
بنده مهندس مخابراتم.
بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.
و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.
سامسونگ زياد سازگار نيست آنت دهيش چندان معركه نيست.
پنتك و ال جي خوب نيستن. موتورولا زياد سازگار نيست
الان بهترين انتخاب نوكياي فنلاند و سوني اريكسون مالزي و فرانسه هستش نه چيني.
نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.
سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)
خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93iو N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا
ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
بلاخره خواستين بخرين از اينا يكي بخرين.
در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel clubيا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.
بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
تو سوني اريكسون P990i
بقيشم بعدا مي گم اگه موردي بود من در خدمتم
عزيز K800همچين گوشي نيست فقط و فقط مي تونيم به دوربينش بنازيم يعني چه جوري بگم كلاس N73 رو خط اسمارت فونهاست ولي K800ها رو خط جاوا و دوربين دار. گرچه N73خودش عاري از ايراد نيست پر هنگه ولي بازم اينا فقط و فقط از لحاظ دوربين بايد مقايسه بشن از لحاظ قيمت هم يكي نيستند. فكر كنم K810بهتر از K800 باشه. در ضمن فيلمبرداري K800خيلي گنده خيلي گند 177*144يعني نصف N73ونصف VCDها نمي دونم سوني چرا اين اشتباه رو مرتكب شده....نقل قول:
فکر کنم سونی اریکسون بدلیل گوشی های عامه پسند و نسبتا ارزونش فروش بیشتری داشته باشه ولی من خودم به شخصه هنوز نوکیارو خیلی بیشتر ترجیح میدم
من خودم الان k750دارم گوشی بدی نیست
اولین گوشیم موتورالا بود خیلی گوشی خوبی بود درسته ارزون خریده بودمش (70000) ولی انتن دهیش حرف نداشت
یه بار با نوکیا (1100) رفته بودم درکه همون اول کوه انتنش قطع شد
همون مسیرو با موتورالا رفتم تو دره های درکه هم انتن میداد خودم تعجب کردم وقتی گوشیم زنگ خورد و خیلی راحت شروع به صحبت کردم
تو انتن دهی فکر کنم موتورالا اول باشه
این نظر منه
الهی من پیش مرگ همتون بشم جون من درباره مدل خاصی کل کل نکنید.
20-11 به نفع سونی اریکسون . باور کنید من حتی فکرش هم نمی کردم این نتیجه به دست بیاد.
مهمترین ترین عامل موفقیت سونی اریکسون استفاده از برندهای شناخته شده و موفق Walkman و CyberShot هست. عامل بعدی طراحی خلاقانه و مدرن و استفاده از اینترفیس مناسب برای گوشیهاشه.
به همین دلیل : (امضام رو بخونین!)
كي از ك800 حرف زدنقل قول:
عزيز K800همچين گوشي نيست فقط و فقط مي تونيم به دوربينش بنازيم يعني چه جوري بگم كلاس N73 رو خط اسمارت فونهاست ولي K800ها رو خط جاوا و دوربين دار. گرچه N73خودش عاري از ايراد نيست پر هنگه ولي بازم اينا فقط و فقط از لحاظ دوربين بايد مقايسه بشن از لحاظ قيمت هم يكي نيستند. فكر كنم K810بهتر از K800 باشه. در ضمن فيلمبرداري K800خيلي گنده خيلي گند 177*144يعني نصف N73ونصف Vcdها نمي دونم سوني چرا اين اشتباه رو مرتكب شده....
هر جا ميري آخر بحث ميرسه به ك800 با ن73
من موندم كه شما اطلاعات به اين توپي دادي چرا اين حرف رو اينجا زدي
..........
در خرید فقط یک گزینه مهم هست اونم قیمت
گوشی های نوکیا با 60% تعرفه وارد میشن و گرون هستن
ولی گوشی های سونی اریکسون اکثرا قاچاق وارد میشن و این 60% رو به گمرک نمیدن
به همین دلیل نوکیا تو ایران از سونی اریکسون تو امار فروش شکست خورده
و اکثر گوشی هایی که در بازار فروخته میشه سونی اریکسون سریال چنج هست
زياد به اين نظر سنجي اطمينان نكن ... الان 43 نفر شركت كردن كه 14 نفر نوكيا و 25 نفر سوني بودن.1 نفر هم سامسونگ و 3 نفر هم موتورالا .نقل قول:
20-11 به نفع سونی اریکسون . باور کنید من حتی فکرش هم نمی کردم این نتیجه به دست بیاد.
در ضمن من از نظر ظاهري اصلا سوني رو قبول ندارم ... چون تنوع ظاهر نداره اصلا ... اما در عوض نوكيا از اين نظر خسلس سر تره ...
با تشكر .
بله نوکیا دسته هونگهایی با شکل و شمایل متنوع میزنه و هیچ کدوم ظرافت سونی اریکسون رو ندارن
کاملا درسته گل گفتی :biggrin:نقل قول:
بنده منظورتون رو نگرفتم.نقل قول:
مي گم به شخصه K800 نمي خرم K810شايد بهتر از اونه و اگر N73 وضعيتش به آخر برسه يعني فريم ويرش و خوب جواب بده شايد بخرم شايد ولي P990 بهتره.
درسته كمي طرفدار N73بودم ولي از وقتي اينهمه بحث در مورد هنگشون شنيدم به كلي افتادم و ان 73 البته يكم شبيه پاره آجره ها ان 70 و د72 خوشگل تر از اونن ولي ان 72 همچين گوشي زيا دباحالي نيست چون خيلي سنگينه و ... و قيمتش برابر ان 70 هستش از همون اول كه اومد زياد طرفدار نداشت.نقل قول:
29 بر 18 به نفع سونی . شکست سنگینی برای نوکیا تو ایرانه.
Sony Ericsson Z530
شرمنده ها ... ممنون از توضیحاتتون ولی من که مخابرات ایران رو قبول ندارم کلا ... نظر من اینه بهترین گوشی تو ایران نوکیا 1100 با توجه به خدماتی که شرکت مخابرات ایران و کارمندان متخصصش ارائه میدن تنها گوشی که میتونی از امکاناتش به نحو احسن استفاده کنی همینه ....نقل قول:
:laughing: :laughing: :laughing: خداوکیلی اینو خوب اومدی.نقل قول:
نقل قول:
یه سوال:
راجع به سامسونگ، تا حالا گوشی های N100 و X100 رو امتحان کردی؟
(این دو گوشی واقعاً معرکه آنتن میدن)
یه نکته:
آنتن دهی گوشی به هیچ عنوان به برند ربط نداره. در هر برند گوشی های خوب و بد (از لحاظ آنتن دهی) وجود داره.
فقط سونی اریکسون .
تا حالا هم 33 به 22 به نفع سونی .
کل نوکیا و همه لنگ کفشها و گوشکوباش خوابید ...
تو مملکت ما پرفروش بودن دلیل بهترین بودن نیست ;) حالا چه نوکیا باشه چه سونی اریکسون
مثلا پیکان که اینهمه پرفروش بود آیا بهترین خودرو هستش؟ :puke:
آنتن دهي به قدرت امواج بستگي داره که با واحد sar سنجيده ميشه که البته زيادش شديدا ضرر داره و حد وسط داره... واسه همين گوشي که خيلي خيلي خوب آنتن بده هم زياد مناسب نيست.نقل قول:
بابا اين برگشته ميگه گوشي هاي نوکيا که ساخت فنلانده تو ايران خوب آنتن ميده اما ساخت چين باشه نه ... واقعا کارمنداي مخابرات اينجوري فکر ميکنن ؟ اگه اينجوري باشه که خاک بر سر ما ... خوب مثلا فنلاند آب و هواش به ايران ميخوره واسه همين گوشي هاي ساخت فنلاند خوب انتن ميدن اما گوشي هاي ساخت چين چون مردمش چشم بادامين تو ايران خوب انتن نميده ؟ عزيز من هر گوشي يه باند فرکانسي براي خودش داره يعني محدوده فرکانسي که ساپورت ميکنه از 800 هست تا 1900 برای gsm و یه استاندارد دیگه ای هم هست utms ... مثلا برای تمام گوشی های k800 این جز مشخصاتشه... حالا مهم نیست ساخت کدوم کشور باشه ... البته بعضی از مدلها هستن که مخصوص یه کشور ساخته میشن مثلا k800c مخصوص چینه ...
تو هم زياد شور حسيني برت نداره . الان يه گوشي 100 تومني سوني اريكسون همه چي داره دوربين و موربين و فلان ولي معادلش در نوكيا هيچي نداره و حدود 250 تومنه مثل K310سوني اريكسون با 6630 نوكيا كه دوربينشون 1.3 هستش و غيره. الان سوني مي رخن به خاطر ارزونيش و اماكانتشه ولي درسته باطريشون خوبه ولي من شورت چيني رو هم قبول ندارم چه برسه به موبايل.نقل قول:
ولي بازم من گوشي نخريدم هنوز در حال تحقيقم و نه طرفدار نوكيام و نه سوني
اونش به خودتون مربوطه كه قبولش داري يا نداري ولي الان كجا زندگي مي كني تو آمريكا؟ يا تو ايران.. خوب تو ايراني ديگه ناخواسته بخواي نخواي مخابرات ايران كشور رو تحت پوشش قرار داده پس بايد توجه داشته باشي كه خودتو با سيستمش وفق بدي.1110 نوكيا گوشي اي بود كه خود مخابرات به كارمندا مي ده با سيمكارت تو كشورهاي خارجي گوشي وسيمكارت قفل شده هستش كه سيمكارت فقط با اون گويش كار مي كنه و برعكس. اگه فنلانديش باشه كه نمي دونم و شايد نباشه و شايد اصلا طراحش مجارستان باشه كه خوبهنقل قول:
تند نرو دوست من من 4 ساله مفتي درس نخوندم كه شماي يه الف بچه بياي اين همه تجربيات من رو كه طي سالهاي بعد درس بدست آمده زير سؤال ببري.نقل قول:
در مورد جواب سءال اولت: اولا چون سامسونگا زياد كامپتيبيليتي نداره يعني سازگاريت با ايران و گوشي هاش خودش مونتاژشون مي گفتن بده من با سامسونگ كاري ندارم ولي شنيدم n620 خوب مي گيره امواجو
در مورد سؤال دوم: حرف مفت نگو مؤمن: چرا گوشي هيا الي جي، پن تك موتورولا زياد خوب كارايي ندارن تو ايران؟
چرا 1110 آنتن دهيش بعضي جاها اذيت داره؟ چرا آلكاتل كلوپ اصل تو قبر آنتن مي ده(تضميني) حتي يه خط ا»تن هم نداره ولي مي گيره؟؟؟ بستر نرم افزاري گوشي و سخت افزار گوشي صد صد صد صد درصد در ميزان گيرندگي گوشي تأثير بسزايي داره.
سوني اريكسون ها بعد نوكيا رده ي دومند و بعد زيمنس رو مي گن ولي p990i سوني رقيب سرسخت گوشي هاي نوكياست آنتدهيش عاليه عالي يعني ديگه آخرشه
اين حرفو اينجا زدي كه به برند ربط نداره هيچ جا نزن چون ممكنه متخصصي باشه و حالتو بگيره
برو ال جي بخر پن تك بخر حالا موتورولا يكم بعد ببين مفت نمي ارزه بابا حواست سر جاش باشه حرف رو استناد كن.
يازهرا
نقل قول:
آنتن دهي به قدرت امواج بستگي داره که با واحد sar سنجيده ميشه که البته زيادش شديدا ضرر داره و حد وسط داره... واسه همين گوشي که خيلي خيلي خوب آنتن بده هم زياد مناسب نيست.
بابا اين برگشته ميگه گوشي هاي نوکيا که ساخت فنلانده تو ايران خوب آنتن ميده اما ساخت چين باشه نه ... واقعا کارمنداي مخابرات اينجوري فکر ميکنن ؟ اگه اينجوري باشه که خاک بر سر ما ... خوب مثلا فنلاند آب و هواش به ايران ميخوره واسه همين گوشي هاي ساخت فنلاند خوب انتن ميدن اما گوشي هاي ساخت چين چون مردمش چشم بادامين تو ايران خوب انتن نميده ؟ عزيز من هر گوشي يه باند فرکانسي براي خودش داره يعني محدوده فرکانسي که ساپورت ميکنه از 800 هست تا 1900 برای gsm و یه استاندارد دیگه ای هم هست utms ... مثلا برای تمام گوشی های k800 این جز مشخصاتشه... حالا مهم نیست ساخت کدوم کشور باشه ... البته بعضی از مدلها هستن که مخصوص یه کشور ساخته میشن مثلا k800c مخصوص چینه ...
چرا. راست میگه. انصافاً من امتحان کردم. کشور با کشور فرق داره. همون مارکه و همون شرکت ولی کشور سازنده خیلی مهمه.
زیر سوال نبردم دوست عزیز. ولی واقعش اینه که گوشی هایی مثل N100 و X100 و الان X820 شدیداً آنتن دهی بالایی دارن.نقل قول:
تند نرو دوست من من 4 ساله مفتي درس نخوندم كه شماي يه الف بچه بياي اين همه تجربيات من رو كه طي سالهاي بعد درس بدست آمده زير سؤال ببري.
ضمناً الف بچه هم نیستم. حداقلش اینه که 24 سال سن دارم، بعد از سربازی هم دانشگاه رفتم و کامپیوتر خوندم. الانم تو دو تا انجمن موبایل دیگه ای که عضوم، مدیریت انجمن ها رو به عهده دارم.
اون گوشی هایی که من میگم از N620 بهتر آنتن میدن. من مقایسه کردم.نقل قول:
در مورد جواب سءال اولت: اولا چون سامسونگا زياد كامپتيبيليتي نداره يعني سازگاريت با ايران و گوشي هاش خودش مونتاژشون مي گفتن بده من با سامسونگ كاري ندارم ولي شنيدم n620 خوب مي گيره امواجو
دیدی که وقتی پن تک تو تلویزیون تبلیغ می کرد، خیلیا رفتن این گوشی رو خریدن. همه اونا هم اعتقاد داشتن که پن تک، آنتن دهی نوکیا رو داره!!!!نقل قول:
در مورد سؤال دوم: حرف مفت نگو مؤمن: چرا گوشي هيا الي جي، پن تك موتورولا زياد خوب كارايي ندارن تو ايران؟
بازم میگم چون امتحان کردم. دو تا گوشی از یه برند مثل هم آنتن نمیدن.نقل قول:
اين حرفو اينجا زدي كه به برند ربط نداره هيچ جا نزن چون ممكنه متخصصي باشه و حالتو بگيره
ممکنه که شما درس اینا رو خونده باشی و تئوریک با قضیه برخورد کنی، ولی من عملاً با قضیه برخورد کردم.
من اعتقاد دارم که گوشی فقط نوکیا. تعصب روی یه برند خاص هم یعنی حماقت. من چیزی رو می خرم که به دردم بخوره و بتونم ازش استفاده کنم. چیزی که بهتر بهم جواب بده.نقل قول:
برو ال جي بخر پن تك بخر حالا موتورولا يكم بعد ببين مفت نمي ارزه بابا حواست سر جاش باشه حرف رو استناد كن.
ضمناً موتورولا اگه مفت نمی ارزید، الان 21% بازار جهانی تو دستش نبود. من موتورولا رو هم قبول دارم.
موتورولا مفت نمي ارزه ؟ چرا چون كمپاني اصليش تو قلمرو شيطان بزرگه ؟ بابا نگيد اين حرفا رو ...نقل قول:
با اینکه خودم دبلیو810 خریدم ولی اگه مقدور بود حتما نوکیا میخریدم
کوچکترین مشکلی که سونی داره این هست که ظرفیت مسیجش کمه
آخه تو ایران ، بدون مسیج . . . !
واااااای
شخصا که از موتورولا خوشم نمی یاد...خوب سلیقه ی شخصیمه دیکه...مثلا این v3x که جز گوشی های خوبشه..اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام بقیش که بماند
ال جی و برند های های دیگه رو هم نمی پسندم
علاقم روی سونی اریکسون هست و نوکیا...اما به هر حال باید فبول کنیم هر کدومشون کمبود های خوشون رو دارن
کلا با سونی اریکسون بیشتر حال می کنم...یه مدت تحقیق کرده بودم خیلی از امکانات ان 73 شنیده بودم خوشم امده بود اما وقتی دیدمش از زندگی بیزار شدم:blink: !!من نمیدونم تو این شرکت نوکیا چی فکر می کنن که همچین صرح های افتضاحی می زنن بعضی وقتها:angry: ...ان 80 شرف داره به همه ی گوشیهی نوکیا:)
سونی رو هم دوست دارم جون از جاوا استفاده می کنه و باعث سرعت بالا می شه...اما حیف که چند تا برنامه ی اساسی هنوز براش طراحی نشده...از طراحی های زیباش و سریه والکمنشم به راحتی نمی شه گذشت
خودم 810 دارم اما عاشق 850 هستم که متاسفانه فعلا یه 50 تومنی الکی قیمتش زیادی داره:sad:
راستی یه سوال دارم...دوست دارم خیلی کامل هر کی می دونه جواب بده:
میزان صدای دریافتی به چی مربوط می شه؟چرا گوشیه قدیمیه بابام که 3100 هست وقتی گوش می دی صداش گوشتو کر می کنه و خیلی راحت صدای اون طرف خط رو می شنوی..اما یه گوشی مثل 810 من واقعا صدای دریافتیش کمه...جوری که تو خیابونهای شلوغ تقریبا دیگه صدای اون طرف رو نمی شنوم تا جایی که می خوام یه هندزفری بلوتوث بگیرم
در یک کلام
اول سونی اریکسون و بعد نوکیا و دیگه تمام!!:blush:
شاد باشید:)
وایستا ببینم حالا چرا می زنی :angry: :angry: .نقل قول:
ببین دوست عزیز همون نوکیا هم الان تو بازار نصفش چینیه . :laughing: :laughing: .
ضمنا چرا از سونی ساخت مالزی حرفی نمیزنی. من که عمرا دیگه پول واسه گوشی سیمبیان دار بدم .
تکون بخوری ویروسی میشه . اگرم ویروسی بشه دیگه واویلا باید تمام مموری و حافظه گوشی رو فرمت کنی تا
درست بشه . اصلا به دردسرش نمیرزه . این آنتی ویروسا هم همش الکیه.
دوست عزیز مثل ایم مسیجتو جای دیگه هم گذاشته بودی...واقعا برام عجیبه همچین حرفی می زنی با برنامه یmyphoneexplorer به راحتی می تونی مسیج هاتو تو کامپیوترت سیو کنی و بعد با خیال راحت مسیج هاتو پاک کنی..بعضی از ما ها عادت کردیم کوچکترین مسائل رو خیلی بزرگ و نا گوار نشون بدیم...تا حدی که می گی اگه می شد می رفتم یه گوشیه دیگه می خریدم:blink:نقل قول:
همه اون هایی که گفتن سونی اریکسون با موبایل کار حرفه ای نمی کنن چون 90 درصد سونی اریکسون ها سیمبین نداره (یعنی واسه بچه ها سونی اریکسون می سازه)
یعنی شما می فرمایید موبایلی که سیستم عامل نداره برای بچه هاست؟؟؟؟پس 70 درصد موبایل های جهان بچه بازیه!اگر اینطور بود که دیگه اصلاً موبایلی معنا پیدا نمی کرد همه می رفتن یه پاکت پی سی می گرفتن که چهار تا موبایل سیستم عامل دار رو تو جیبش جا بده و خلاص.اصلاً استدلال جالب نکردید برای زیر سوال بردن سونی اریکسون.فعلاً که آمار نظر سنجی شکست بزرگی رو توی یکی از کوچک ترین اجتماعات ایرانی(p30world) برای نوکیا نشون می ده.شما هم می تونید با موبایل سیستم عامل دارتون خوش باشید ولی این حق رو ندارید کسی رو مسخره کنید و بچه بنامید.نقل قول: