سلام من كرك برنامهInternet Download Acceleratorرو شديد نياز دارم من اين برنهم رو از همين سايت دانلود كردم ولي كرك هاي معرفي شده كار نكردند كمكم كنيد
ممنون
Internet Download Accelerator4.1 .2.845
Printable View
سلام من كرك برنامهInternet Download Acceleratorرو شديد نياز دارم من اين برنهم رو از همين سايت دانلود كردم ولي كرك هاي معرفي شده كار نكردند كمكم كنيد
ممنون
Internet Download Accelerator4.1 .2.845
کرک کدام نسخه اش رو میخوای...
شماره نسخه ش رو بنویس .. باید بری تو قسمت Help و بعدش روی About کلیک کنی تا شماره نسخه ش رو بدست بیاری.
سلام من نسخه ver. 4 . 1 .2.845
اینو امتحان کن
E-mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name: Hamza.Yousuf
Serial: 147258369
اگر توسط سریال بالا نتونستی رجیسترش کنی از کرک پایین استفاده کن.
کد:http://rapidshare.de/files/2891880/internet_download_accelerator_4.xx.universal_patch.zip.html
سلام اون اولي ها رو كه گفت شرمندم اين آدرسي هم كه دادي نتونستم كرك رو از سايت پيدا كنم و دانلود كنم كمكم كن
سایت رو اول باز میکنی و صفحه رو میاری پایین . بعد روی دکمه Free کلیک میکنی و منتظر میشی که صفحه عوض بشه...
بعد که صفحه عوض شد صبر میکنی که ثانیه شماری که در پایین صفحه نشون داده میشه تموم بشه و لینک رو برات فعال کنه تا بتونی که دانلود کنی.
با سلام به همه عزيزان
هر چه سعي مي كنم كرك 4 IDA به آدرس زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را دانلود كنم نمي توانم. چكار كنم؟
:(
xi جان سلام. در اين آدرس كركي موجود نيست. من هم نتونستم چيزي دانلود كنم. شما بگو براي كدوم ورژن IDA كرك مي خواهي تا لينك سالم بهت بدم.
Internet Download Accelerator v4.2.1.879
Internet Download Accelerator v4.1.2.845
Internet Download Accelerator V4.1.2
Email:piaodown@eyou.com
Name:piaodown_com
Serial:4KJ1zIqG4w5hAU
اگه اين ورژن رو مي خواهي اين اين كرك رو هم سودا كه از بچه هاي انجمن هستند ساخته اند. اين كرك 100 درصد كار مي كنه:
4.2.1.879 IDََA
کد:http://www.soda120.persiangig.com/ida.rar
E-Mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name : cRsKy
Code : 4KJ1zlgG4w5hAY
اینم امتحان کن :wink:
راستی بعد از Y دو نقطه پشت سر هم وبدون فاصله بزار
سلام....فرزندان پاك وطن من ورژن 3.0.1.715دارم ....بيزحمت سريال انرا بفرماييد
دست شما مرسي :lol:
مهران جان سلام. اين هم كرك ورژن درخواستي شما:
Internet Download Accelerator v3.0.1.715
يا
يا
مرسي اقا مهدي گل
فقط بايد كرك را همون جاييكه نرم افزار نصب شده كپي كرد....شرمنده من تازه كار عرصه كامپيتر هستم
سريال نرم افزار:
miliki dial up accelerator
لطف كرده و عنايت كنيد
با تشكر
سلام كجا ورژن را نوشته....كجا نرم افزار.....يعني چطور بفهمم چه ورژني را نصب كردم
مرسي
مهران جان معمولا در منوي help كه بري و روي about كليك كني ورژن نرم افزار مورد نظرت رو مي توني ببيني. اين كار رو بكن و دقيق بگو كدوم ورژن هست تا راهنمايي كنم.
سلام مهدي جان...نسخه 4.2.1.879
اقا مهدي لطفا سريال اين ارم افزار را بفرماييد....چون من كار را كرك را بلد نيستم....خيلي ممون
مهران جان سلام.
در مورد سريال يا كرك بايد بگم كه بعضي برنامه ها با كرك رجيستر مي شوند و سريالي براشون نيست. بستگي داره به نوع برنامه و اينكه كركرها از چه طريقي تونسته باشند كركش كنند. فرقي هم نداره
در ضمن استفاده از كرك هم راحته. اين كركي كه من لينكش رو مي دهم رو به اين شكل استفاده كنيد
ابتدا از حالت فشرده شده در بياوريد. (با استفاده از winrar).
بعد كرك رو در پوشه نصب برنامه كپي كنيد. البته در هنگام كپي برنامه IDA نبايد در حال اجرا باشه.
به همين راحتي.
اگه مشكلي بود بگو كه بيشتر توضيح بدم.
اين هم لينك كرك براي ورژن مورد نظرت:
سلام...اقا مهدي هر كاري كردم نداد
در قسمت اتصال ميمونه
نميده
كمك كنيد...با تشكر
سريال نداره
مهران جان منظورت از در قسمت اتصال مي مونه چيه؟ يعني هنگام استفاده از برنامه و دانلود يك فايل؟ مي شه بيشتر توضيح بدي؟
كرك كار نمي كنه:(
مهران جان سلام. مي شه بگي چطور كار نمي كنه؟ چه پيغامي مي ده. چون خيلي از بچه ها استفاده كردند و كار كرد. شايد در طرز استفاده از آن اشتباه كرده باشيد.
مهدي جان.ممنون ازت.كرك درست دانلود شد ولي بعد از يه مدت دوباره از كار افتاد.مثل كرك هايي كه واسه ديكشنري بابيلون داده مي شد.
مهران جان مي شه بگي چطور از كار افتاد؟. من كه متوجه نشدم منظورت چيه. اين كه چه پيغامي مي ده خيلي مهمه. من هميشه مي گم كه لطف كنيد و پيغامي كه مي ده رو بگيد كه بشه كمك كرد.
در ضمن در مورد بيبيلون در حال حاضر 2 سريال داديم كه كار مي كنه و هيچ مشكلي نداره. در همون تاپيك بيبيلون اگه بري خواهي ديد.
كار كه نمي كنه!!!؟؟؟؟ :evil: :evil: :cry: :cry:
كار كرد آقا مهدي دستت درست :wink: :wink:
ميگه evalutin was expired!
مهران جان فكر مي كنم درست از كرك استفاده نكرده اي.
اگه زحمتي نيست بنويس كه چطور از كرك استفاده كرده اي. فكر مي كنم كرك رو در جاي درست كپي نكرده اي. چون همين الان تست كردم و ديدم كار مي كنه.
مهدي جان.كرك رو دانلود كردم.تو فلدري كه برنامه نصب شده بود كپي كردم.حتي يه مدت كار مي كرد.بعد از كار افتاد.بازم ممنون.
آقا مال من هم سي روزه رو سيستمم نصبه و آلان پيغام evalutin was expired in 30 Days رو ميده چيكار كنم؟
شما از كرك استفاده كردي و بعد اين پيغام رو داد؟ خيلي از بچه ها از همين كرك استفاده مي كنند و مشكلي نداره. اگه توضيح بيشتري بدي ممنون مي شم.نقل قول:
نوشته شده توسط Unknown_2517
من مجبور شدم كه برنامه رو پاك كنم و دوباره نصب كنم ولي بعد از نصب وقتي كرك را كپي كردم باز هم همان پيغام را داد! ولي باز با سريال زير تا قبل ازاينكه ويندوز Restart بشه يا اينكه regedit.exe اجرا بشه رجيستر هستش .
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Name:piaodown_com
Serial:4KJ1zIqG4w5hAU..
آقا جون از اين كرك استفاده كردم جواب داد...
id=7658&char=I
سلام .. من با سريال و ميل و نام بالا تونستم رجيستر كنم ... يعني فكر كنم تونستم ! ولي يه پيغام ميده به اين معني كه عمليات رجيستر كامل شد ... بايد ري استارت شود ...نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
وقتي رست ميكنم دوباره همون آش و همون كاسه ! چرا ؟
آقا اين كرك ورژن 4.3.1
كار ميكنه خيالتون راحت :wink:
آقا New Version : Internet Download Accelerator 4.3.2.909
حالا کرک اینو بدین!!
من ندیده بودم بالایی رو!
من كرك internet download accelerator version 4.3.1.905 رو ميخواستم ... از كرك هايي كه بود استفاده كردم جواب نداد ...
ميشه لطف كنين ؟
( ضمنا يه سوال : كدوم يكي واقعا سرعت دانلودش از بقيه بيشتره ؟ آيا با بالا رفتن ورژن فقط امكاناتش زياد شده و يا سرعت دانلود هم زياد شده ؟ )
سلام به دوستان عزیز
من کرک این نسخه از نرم افزار میخواستم.لطفا کمکم کنید.ممنون
Internet Download Accelerator 4.3.2
نقل قول:
نوشته شده توسط ali tebi
اگه تا حال كارت راه نيفتاده بگو كركver.4.1.2.845 رو برات بفرستم.اين يكي رو تست كردم و كار ميكنه. ;)