سلام دوستان در اين تاپيك قصد داريم درباره ساخت اتوران با فلش صحبت كنيم
لطفا ما را از همكاري خود دريغ نفرمائيد
با تشكر
Printable View
سلام دوستان در اين تاپيك قصد داريم درباره ساخت اتوران با فلش صحبت كنيم
لطفا ما را از همكاري خود دريغ نفرمائيد
با تشكر
هفت روز گذشت !!
دوستان عزيز تاحالا 22 نفر كليك كردند ولي هيچ نظري منعكس نشده !! نكنه ديگه نميشه با فلش اتوران ساخت وشايد هم ممنوع شده !! بابا يه حرفي يه نظري من هر روز سر مي زنم منتظر جواب حداقل يه تجربه اي چيزي بيان كنيد ديگه
من هم دقیقا همین سوال جناب mahramasrar2رو دارم خواهشا یکی کمک کنه
سلام دوست عزیز - من درست سوال شما رو متوجه نشدم - شما می خواید بعداز کلیک کردن روی کلید فایل (Filename.exe ) رو از داخل سی دی اجرا کنه - یا می خواید پوشه همون نرم افزار باز بشه -
اگه سوالتون همون بود گه گفتم بگید تا براتون جوابشو بگمنقل قول:
صفحات ودكمه ها را طراحي كرده ام والان بعد از يك هفته تازه رسيدم به اينكه وقتي بروي دكمه اي كليك مي كنم برنامه هاي داخل سي دي اجرا بشوند ولي چطور مي توانم اكشن دهي كنم ومسير دهي چه الگوئي بايد داشته باشد
اشتباه شد دوستان عزیز
سلاماز دستور geturl می تونی استفاده کنیبای
میشه یکم بیشتر توضیح بدید یعنی چطوری؟نقل قول:
دوستان من یه اوتوران دیدم که با فلش درست شده بود و در اون مثلا وقتی روی یک دکمه کلیک می کردی دایرکت ایکس نصب می شد از این دستور استفاده کرده رود
on (release)
{
fscommand("exec", "ftdirectx.exe");
fscommand("mdm.exec", "\"ftdirectx.exe\"");
}
و بعد یک پوشه ای داشت به اسم fscommand که در اونجا فایلی به اسم FTDirectX با پسوند exe وجود داشت خواهشا در مورد اون دستورات و اون پوشه خواهشا توضیح بدید
نقل قول:کد:http://www.actionscript.org/resources/content_images/16/ApplicationLauncher.zip
اقا دانلودش کردم ولی چیزی نفهمیدم
1.چطور با فلش فایل exe درست کردن؟
2.این فایلهای exe چه ربطی به فایلهای دیگه دارن؟
3.اگه بخوایم یه فایل متنی معمولی مثل وردپد باز کنیم چیکار باید کرد
خواهش یه ا توضیح اساسی بدید
یک شیئ حالا هر نوعی بسازی و برای این کد زیر رو بنویسید
برای ورد هم مشکلی نیست شما آدرستونو تو فایل عوض می کنید
برای exe خروجی پروژکتور بگیریدنقل قول:
The code looks like this:
On (Release)
FS Command ("exec", "Test1.exe")
End On
اقا شرمنده اصلا نمی دونم چطور باید خروجی exe گرفت جان من یکم بهتر توضیح بده
در ضمن هر شیئی که نمی شه درست کرد و حتما باید دکمه باشه و کدتون هم فکر کنم اشتباه نوشتید درستش اینجوریه
on(release){
fscommand ("exec", "Test1.txt")
}
منتظرم
چرا هر شیئی سه بخش داره بالاخره می شه روش کلیک کردنقل قول:
خروجی exe رو با flash player بعد file بعد create projector ...
یک علامت کم گذاشتم ، ای بابا :happy:
ببين دوست گلم براي ساختن يك فايل EXE در فلش بايد به منو فايل ، قسمت Publish Settings مراجعه كني و فرمت فايل كه قرار فلش بسازه ار اونجا مشخص كني ( كنار Windows Projector يدونه تيك ناقابل بذاري رديف ميشه )
حلال يالا قفلو ياد بده
زودباش
سلام
شما می تونید از دستور () getUrl استفاده کنید:
on(press){
getUrl("اسم فایل.پسوند فایل", target)
};
البته فایل fla باید کنار فایلت باشه .
ehsan32909 جان مطمئنی ؟مال من که فقط مرورگرو باز می کنه!
atrin777 جان مرسی از توضیحت ولی در مورد قفل اگه با من بودید منظورتون رو نفهمیدم
piremard جان من با اینکه exe درستش کردم ولی بازم کار نکرد شما خودت تا حالا این کارو کردی؟ اگه اره خواهشا دقیق بگو چیکار کردی درست مثل اینکه داری با بچه های کلاس اولی حرف می زنی دقیق بگو باشه؟
در مورد برنامه نویسیشم وقتی شما on میاری یعنی داری در مورد دگمه برنامه می نویسی البته شایدم من اشتباه می کنم
اکسپرت exe فلش مشکل داره ... بهتره از MDM Zinc استفاده کنی ....
سلام
اینجا الن مشکل دقیقا" چیه؟
بپرسین تا بگم
لطفا" سئوال رو دقیق و واضح بگین
در مورد اتوران هم که به نظر من فلش بهترین برنامست
همه کار هم میشه باهاش کرد
اگه نشه هم با استفاده از برنامه های کمکی میاریش تو فلش
خلاصه اصلا" فکر نکنین که توی کارهای چند رسانه ای فلش کم میاره
1.اگه بخوایم با فلش اوتوران درست کنیم باید خروجیش چجوری باشه که اگه طرف فلش پلیر نداشته باشه بازم اجرا بشه؟ایا اینکار ممکنه ؟ اصلا ایا باید خروجی خاصی بگیریم؟
2.چطور باید به بیرون لینک بدیم که مثلا وقتی دکمه ای رو زدیم یه فایل exe اجرا بشه یا هر فایل دیگه ای
فعلا اگه اینها رو بگی ممنون میشم
امکانش نیست چون فلش نمیتونه exe لود کنهنقل قول:
نقل قول:
باید فلشی رو که ساختی به صورت exe منتشر کنی . به همین راحتی!!!!!!:ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
با دستور fscommand ميشه رديفش كرد
ولي فايل خروجي هم بايد اگزه باشه كه تو پستهاي قبلي در موردش حرف زديم
سلام
امروز می خوام آموزش دستور getURL را براتون بنویسم :
1- ابتدا در برنامه فلش یک دکمه( button ) درست می کنید.
2- سپس دکمه( button ) را انتخاب می کنید و پنل action script را باز می کنید.
3- دستور getURL را مانند شکل زیر به دکمه( button ) نسبت میدهیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- در قسمت URL آدرس فایل را با پسوندش می نویسیم.
5- در قسمت window هم یکی از چهار پارامتر را به دلخواه وارد کنید.
تذکر: پسوند فایل حتما باید ذکر شود.
میشه ...نقل قول:
امکانش نیست چون فلش نمیتونه exe لود کنه
شما هم که فلش رو دست کم گرفتی .....
اگه انگلیسیت خوبه اینجا (لینک پایین ) رو بخون خیلی واضح نوشته که چیکار کنی ....نقل قول:
2.چطور باید به بیرون لینک بدیم که مثلا وقتی دکمه ای رو زدیم یه فایل exe اجرا بشه یا هر فایل دیگه ای
فعلا اگه اینها رو بگی ممنون میشم
خیل خوب از طریق لینکی که جناب MATIN دادند حالا می تونم فایل exe رو اجرا کنم ولی متاسفانه فایلهای دیگه رو اصلانمی شناسه و باز نمی کنه منتظر کمکتون هستم دوستان
یه سوال دیگه هم دارم چطور می تونم فلشهایی رو که به exe تبدیل کردیم دوباره به swf یاfla برگردونیم
فکر کنم بشه فایل های PDF و powerpoint رو با فلش باز کرد ... (مطمعا نیستم ...)نقل قول:
خیل خوب از طریق لینکی که جناب MATIN دادند حالا می تونم فایل exe رو اجرا کنم ولی متاسفانه فایلهای دیگه رو اصلانمی شناسه و باز نمی کنه منتظر کمکتون هستم دوستان
.................................................. .................................................. .
تا حالا این روش پایین رو خودم امتحان نکردم ..... ولی فکر کنم بشه باهاش همه جور فایل رو باز کرد .....
اول باید یه فایل EXE درست کنی ( با یه زبان برنامه نویسی یا Notepad ) .....این فایل باید طوری باشه
که با اجرای اون یه فایل دیگه رو (فایل مورد نظر ) رو اجرا کنه بعد خودش بسته بشه .....
بعد میتونی با فلش این فایل EXE رو اجرا کنی ...
اگر فایلت اول فلش بود بعد Exe شد می تونی فایل exe رو با SWFDecompiler به Flv بعدشم با خود فلش به SWF تبدیل کنی ...نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم چطور می تونم فلشهایی رو که به exe تبدیل کردیم دوباره به swf یاfla برگردونیم
البته انتظار نداشته باش که فایلت کاملا سالم بمونه ....
من SWFDecompiler رو امتحان کردم ولی exe رو نمی شناسه راستش هدفم فایل fla هستش نه swf
ایول عزیز دقیقا همین جوریه که شما میگی من یه اوتوران دارم که دقیقا همین کارو کردن یعنی توی یه پوشه یه چند تا فایل exe درست کرده بودن که لینک داده بودن به اونها و از طریق اونا فایلهای دیگه رو باز میکردننقل قول:
تا حالا این روش پایین رو خودم امتحان نکردم ..... ولی فکر کنم بشه باهاش همه جور فایل رو باز کرد .....
اول باید یه فایل EXE درست کنی ( با یه زبان برنامه نویسی یا Notepad ) .....این فایل باید طوری باشه
که با اجرای اون یه فایل دیگه رو (فایل مورد نظر ) رو اجرا کنه بعد خودش بسته بشه .....
بعد میتونی با فلش این فایل EXE رو اجرا کنی ...
من اول فکر کرده بودم که از طریق فلش اون فایل های exe رو درست کردن بخاطر همین می خواستم تبدیلشون کنم به fla ولی اینجوری که شما می گی منطقی تره یعنی میشه با هر زبانی این کارو کرد(خداییش خیلی باهوشی خوشمان امد)
ولی چجوری؟
خیلی ممنون ...نقل قول:
ایول عزیز دقیقا همین جوریه که شما میگی من یه اوتوران دارم که دقیقا همین کارو کردن یعنی توی یه پوشه یه چند تا فایل exe درست کرده بودن که لینک داده بودن به اونها و از طریق اونا فایلهای دیگه رو باز میکردن
من اول فکر کرده بودم که از طریق فلش اون فایل های exe رو درست کردن بخاطر همین می خواستم تبدیلشون کنم به fla ولی اینجوری که شما می گی منطقی تره یعنی میشه با هر زبانی این کارو کرد(خداییش خیلی باهوشی خوشمان امد)
ولی چجوری؟
فکر کنم این دیگه کار بچه های انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ....
برای امتحان میتونی یه فایل فلش رو exe کنی بعد با SWFDecompiler اون رو باز کنی ....نقل قول:
من SWFDecompiler رو امتحان کردم ولی exe رو نمی شناسه راستش هدفم فایل fla هستش نه swf
من چند تا بازی فلش exe رو امتحان کردم جواب داد ....
همون طور که گفتم اون فایلت اول باید فلش بوده باشه .....
موفق باشی ...
اقا درسته SWFDecompile فایلهای اکزه ای که با فلش درست شده باشند می شناسه اشتباه ازمن بود چون فقط روی همون فایلها امتحان کرده بودم که 100% با فلش درست نشدند
متین جان واقعا ممنونم
بچه ها جدا عاليه اگر همينطور ادامه بدهيد فكر كنم بشه ماكرومديا رو گزاشت جاي مولتي مديا بيلدر من هم سعي مي كنم چند تا مطلب درباره اين مسئله براتون بزارم
ای بابا اصلا این بحث مال عهد تیر کمونه
من با فلش 4 این اتوران ها رو قدیم برای سی دی هام می ساختم
حالا با وجود اینکه نمونه برای دانلود هم گذاشتم مشکلتون کجاست ؟
خروجی فایل exe که هم با پابلش از فلش می شه و هم از پروژکتور فلش پلیر
شما swf تونو بدید نتونستید براتون exe کنیم
فعلا عزت زیاد
نقل قول:
ممنون ولی اگه تو یه تاپیک جدا معرفی بشه بهتره
دوستان لينك داونلود كرك ؟
نبود؟
نقل قول:
دوستان لينك داونلود كرك ؟
نبود؟
تو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بده سریع تر به نتیجه میرسی ....
موفق باشی ......
matin جان بسيار سپاسگزارم مقاله ات جدا گره گشا بود در چند هفته اخير به اين قضيه فكر مي كردم كه چرا فايلها با وجود دستورات صحيح توسط اتوران اجرا نمي شوند واكنون فهميدم كه بايد در كنار اتوران پوشه اي به نام fscommand ايجاد كرد وفايلها را دركف آن ريخت واز اتورا ن بخواهيم كه آنها را اجرا كند من فايلها را در كف قرار داده بودم واجرا نمي شدند
piremard عزيز جدا كارت درست است برنامه اي كه لينك داده بودي بسيار كمك كرد فكر مي كنم همگان تصديق مي كنند
ehsan32909 خيلي سپاسگزارم بابت آپلود فايلها راجع به getURL اما به نظر مي رسد دستور fscommand درست تر باشد
اكنون چند مشكل باقي مانده كه اگر دوستان لطف كنند وبه آنها پاسخ دهند فكر مي كنم بسيار هم براي من وهم براي ديگر دوستان مشتاق مفيد خواهد بود
1- چگونه مي توان زير شاخه ها را مسير دهي كرد وبه فلش گفت كه فايل داخل آنها را اجرا كند؟ مثلا فرض كنيد ما پوشه اي به نام نرم افزار داريم وداخل آن فايلي به nero يك پوشه هم كنار nero داريم كه كرك برنامه است با پسوند exe حالا چگونه بايد مسير دهي وفايل كرك را اجرا كرد ؟
دستور زير مي تواند تنها فايلهائي كه مستقيما كف پوشه fscommand قرار دارند را اجرا كند:
on (release) {
fscommand ("exec", "someApplication.exe");
}
اما پوشه هائي كه داخل اين پوشه قرار دارند چه؟ منظورم subfolder ها هستند آنها را چگونه مسير دهي وفايل هاي داخلشان را اجرا كنيم؟
اين دستوراتي كه در زير قرار دارند را اجرا كردم ولي اتفاقي نيافتاد موضوع چيست؟
// points to a folder beneath the one the projector is in:
fscommand ("exec", "./foldername/someApplication.exe");
Two dots refer to the parent directory of the folder in which the projector resides:
// points to a folder in the the parent of the projector:
fscommand ("exec", "../foldername/someApplication.exe");
علي الظاهر اين دستورات جهت مسير دهي يك پوشه در پوشه اي ديگر و دومي هم براي پوشه اي در پوشه اي در پوشه اي به نظر مي رسد مثل اين d:\1\2\3
درست است؟
حالا موضوع دوم فايلهاي موقع رايت مسير خود را گم نمي كنند؟ براي اين مي پرسم چونكه نام درايوها عوض مي شود
3- سئوال سوم: چگونه مي توان يك فايل swf را توسط فايل swf ديگر يا اتوران اصلي مسير دهي واجرا كرد ؟
من به جاي exe فايلي swf قرار دادم و نام وپسوند را هم تغيير دادم ولي اجرا نشد يعني موقع كليك بروي
دكمه مربوطه فايل swf كه گفته بودم اصلا اجرا نشد
مي دوني چيهmahramasrar2 جان اول شما بايد يه پوشه به اسم fscommand كنار اوتوران درست كني بعدش بايد با يه زبان برنامه نويسي ديگه فايلهاي اگزه اي درست كني كه به تمام فايلهاي سايت دسترسي پيدا كنند و با كليك كردن روي اونها اون فايلها اجرا بشن بعدش فايلهاي exe رو بريز توي پوشه fscommand اونوقت از طريق فلش لينك بده به همين فايها تا اين فايلها هم فايلهاي ديگه رو اجرا كنند (مي دونم خيلي مسخره توضيح دادم)
حالا چند سوال ديگه هم من دارم
1.چطور بايد كاري كنيم كه اوتوران موقعي كه سي دي رو گذاشتيم توي سي دي رام اجرا بشه
2.چطور بايد به پوشه مون بفهمونيم كه مثلا داره از روي سي دي رام اجرا مي شه و كار خاصي نبايد براي مسير دهيش انجام بديم؟(كه در واقع همون سوال دوم جناب mahramasrar هست)
فعلا همينا رو بگيد تا من بازم بيام سوال بپرسم
================================================== ===========نقل قول:
- چگونه مي توان زير شاخه ها را مسير دهي كرد وبه فلش گفت كه فايل داخل آنها را اجرا كند؟ مثلا فرض كنيد ما پوشه اي به نام نرم افزار داريم وداخل آن فايلي به nero يك پوشه هم كنار nero داريم كه كرك برنامه است با پسوند exe حالا چگونه بايد مسير دهي وفايل كرك را اجرا كرد ؟
دستور زير مي تواند تنها فايلهائي كه مستقيما كف پوشه fscommand قرار دارند را اجرا كند:
on (release) {
fscommand ("exec", "someApplication.exe");
}
اما پوشه هائي كه داخل اين پوشه قرار دارند چه؟ منظورم subfolder ها هستند آنها را چگونه مسير دهي وفايل هاي داخلشان را اجرا كنيم؟
اين دستوراتي كه در زير قرار دارند را اجرا كردم ولي اتفاقي نيافتاد موضوع چيست؟
// points to a folder beneath the one the projector is in:
fscommand ("exec", "./foldername/someApplication.exe");
Two dots refer to the parent directory of the folder in which the projector resides:
// points to a folder in the the parent of the projector:
fscommand ("exec", "../foldername/someApplication.exe");
علي الظاهر اين دستورات جهت مسير دهي يك پوشه در پوشه اي ديگر و دومي هم براي پوشه اي در پوشه اي در پوشه اي به نظر مي رسد مثل اين d:\1\2\3
درست است؟
سعی کنید کد ها رو داخل تگ کد قرار بدید :blush:.....
دستور ( توجه کنید یک نقطه داره .....)
برای اجرای یه فایل exe که داخل یه پوشه ( اینجا foldername ) هست ...طوری که اون پوشه( همون foldername ) داخل پوشه Fscommand باشه ....کد:fscommand ("exec", "./foldername/someApplication.exe");
دستور ( با دو تا نقطه ...)
برای اجرای یه فایل توی یه پوشه ی بالا تره ....کد:fscommand ("exec", "../foldername/someApplication.exe");
دستور ( با اسلش )
به درایوی که فایل ها داخلش هست اشاره میکنه ....کد:fscommand ("exec", "/foldername/someApplication.exe");
مثلا شما میتونید تو درایو C صد تا پوشه داخل هم درست کنید و فایل هاش Autorun رو توی پوشه صدم بریزید
و توی همون درایو یه پوشه به اسم foldername داشته باشید که توش فایل exe تون هست .....
در حالت عادی باید طوری کد بنویسید که اول 100 تا پوشه بالا بیاد بعد بره توی پوشه foldername و فایل exe رو اجرا کنه ....
اما این کد جوری عمل میکنه که لازم نیست برای اون قسمت بالا رفتن کد بنویسید ..... ( خودش اینقدر بالا میاد تا به خود درایو برسه ....)
به این روش آدرس دهی مطلق میکن .....
به طور خلاصه کار همون root_ رو توی آدرس دهی در فلش انجام میده .....
نه ... چون ما هیچ جا اسمی از درایو نمیبریم ......:happy:نقل قول:
حالا موضوع دوم فايلهاي موقع رايت مسير خود را گم نمي كنند؟ براي اين مي پرسم چونكه نام درايوها عوض مي شود
fscommand exec برای اجرای فایل های exe هست ....برای اجرای فایل swf باید فایل exe ای درست کنی که اون فایل swf رو اجرا کنه بعد به جای اجرای فایل swf فایل exe رو اجرا کنی .....نقل قول:
3- سئوال سوم: چگونه مي توان يك فايل swf را توسط فايل swf ديگر يا اتوران اصلي مسير دهي واجرا كرد ؟
من به جاي exe فايلي swf قرار دادم و نام وپسوند را هم تغيير دادم ولي اجرا نشد يعني موقع كليك بروي
دكمه مربوطه فايل swf كه گفته بودم اصلا اجرا نشد
البته اگر بخواهی یه فایل swf رو توی یه فایل swf دیگه اجرا کنی میتونی از دستور ()LoadMovie استفاده کنی ...
جوای سوالت خودش یه مقاله هست ...:rolleye:نقل قول:
.چطور بايد كاري كنيم كه اوتوران موقعي كه سي دي رو گذاشتيم توي سي دي رام اجرا بشه
باید یه فایل با Notepad به اسم Autorun.inf درست کنی
بعد کد
رو توش بنویسی ......کد:[autorun]
open=Autorun.exe
Autorun.exe اسم همون فایل exe ای هست که میخواهی اجرا کنی ....
باید هر دو تا فایل توی صفحه اول cd باشه ....( یعنی داخل پوشه ای نباشه ....)
چون تمام آدرس دهی ها نسبی هست ما هیچ جا اسمی از درایوی نمیبریم ....نقل قول:
.چطور بايد به پوشه مون بفهمونيم كه مثلا داره از روي سي دي رام اجرا مي شه و كار خاصي نبايد براي مسير دهيش انجام بديم؟(كه در واقع همون سوال دوم جناب mahramasrar هست)
فعلا همينا رو بگيد تا من بازم بيام سوال بپرسم
مثلا میگیم یه پوشه بالا تر .....( البته به شرطی که از اون فایل exe ای که یه فایل دیگه رو اجرا استفاده نکنیم ...)
موفق باشید .....
سلام در این دستور fscommand دستور اجرای فایل هست و exec برای جستجوی فایل شماست و ftdirectx.exe خود فایل اجرایهنقل قول:
on (release)
{
fscommand("exec", "ftdirectx.exe");
fscommand("mdm.exec", "\"ftdirectx.exe\"");
}
ببین دوست عزیز شما برای ساختن فایل فلش exe میتونی بعداز ساختن فایل فلش و ذخیره آن با پسوند swf , همون فایل swf رو باز کن و گزینه File رو بزنید و گزینه create Project رو بزن بعد فلش تو ذخیره کن . همین
اگه بازم مشکلی بود بگو - بنظر من اگه بخوای فلشو کاملا حرفه ای یاد بگیری باید بری فایل های فلش مختلف را دیکامپیلر کنی و اکشن اسکریپتشونو بررسی کنی - فقط با پشتکار و علاقه میتونی فلش یاد بگیری
من کرکش کردم اما ظاهرا حداقل با ورژن 9 فلش نمی تونه پروجکتور شفاف بسازهنقل قول:
مشکل داره اساسی