امید است تا بزودی همه ایرانیان برنامه نویسی موبایل تحت جاوا را بیاموزند
Printable View
امید است تا بزودی همه ایرانیان برنامه نویسی موبایل تحت جاوا را بیاموزند
با سلام.
من خودم برنامه نویسی با (++c) را بلد هستم ولی امیدوارم در این تالار به کمک همه دوستان بتوانیم برای گوشی های
خودمان همان طور که دوست داریم برنامه نویسی کنیم .
لطفا فقط برنامه نویسی جاوا.
ظاهرا در این تالار کسی برنامه نویسی برای موبایل را بلد نیست !!! ؟
اقا من كه بلد نيستم ولي دوست دارم ياد بگيرم لطفا اگه ميشه يه اموزش در اين مورد با يه برنامه خوب بزارين اينطوري هركي هم كه بلد نيست بلد ميشه و در اين تاپيك فعاليت ميكنه ................
زیاد دلتون خوش نکنید تا اونجای که من پی گیری کردم این قضیه رو به این راحتی به کی یاد نمی دن .تازه باید یه برنامه نویس خفن باشید
سلام محمد جان من یک سامسونگ d820 دارم که نمی دونم چطوری می شه نرم افزار ریخت یا بازی من تو یک سایتی خوندم که سامسونگ فرمت jadمی خوره اما باز خواستم jadرو نصب کنم می گه فرمت بدون پشتیبانی ولی بازی های خودش فرمت jad هستند ولی نمیدونم چرا وقتی توش می ریزی و می خوایی نصب کنی تر کیب بدون پشتیبانی می گه هم jar و هم jad رو اینو می گه لطفا اگه می شه راهنمایی ام کنید
کسی میتونه کمکم کنه
جاوا زبون خیلی بد قلقیه... فکر نکنم با یه تاپیک بشه سر و تهش رو هم آورد...
من که کتابشو خوندم فکر می کنم هیچی بلد نیستم
البته من اصلا برنامههای موبایل رو از دو متریش هم رد نشدم
وخیلی مشتاقم که یاد بگیرم اما گفتم که ... واقعا ربون پیچیده و سختیه
امیدوارم موفق باشیم همه:tongue:
سلام سری هم به website من بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جاوا!
با عرض سلام خدمت کاربران گرامی سایت...
می دونم که دوست دارین یاد بگیرین و برای خیلی ها هم آرزو هستش ... ولی جریان برنامه نویسی موبایل اگه اشتباه نکرده باشم مثل برنامه نویسی در کامپیوتر ، افراد کمی در ابتدا با این کار اشنا بودن و با گذشت زمان شاید علم برنامه نویسی موبایل پیشرفت های بسیاری بکنه که ، منو شما هم بتونیم به راحتی برنامه بنویسیم ... ولی جستجو کن ...
براي برنامه نويسي موبايل دو زبان وجود داره اولي سيمبين و دومي جاوا
كه اولي فايلهايي با 1سوند سيس و دومي با پسوند جار رو پشتيباني ميكنه
سيس رو با c++ مي نويسن و جار رو با جاوا
اگر شما مايل هستين با يك تير دو نشان بزنيد مي تونيد ويژوال استديو . نت رو كار كنيد ورژن 2005 بعد بايد به دو زبان C# & J# اشنا باشين
يك dot net framwork 1.1 sp2 هم نصب كنيد
بعد از File>new>projects>smart device>smartphon2003
يا يك پي دي اف اگه خواستين ميزارم واستون در مورد برنامه نويسي سيس با سي ++
باسلام.
شرمنده که مدتی نبودم.
گوشی های سونی اریکسون که با جاوا مشکلی ندارند.
سایر گوشی ها هم ممکنه به (jad) احتیاج داشته باشند که کافی است هر دو (jad) و (jar) را درون گوشی
انتقال داده و بعد (jad) را نصب کنید . عموما همراه هر (jar) یک (jad) میگذارند .اگر هم (jad) این برنامه را ندارید بگید کمکتون کنم .
در مورد برنامه نویسی جاوا برای گوشی (حداقل سونی اریکسون) چند روش سراغ دارم .
یکی استفاده از (Midlet pascal) و دیگری همون جاوای معمولی ولی با کتابخانه سونی اریکسون.
برای اولی یه کم تسلط به پاسکال می خواد (می خواهد) . ولی راهنمایی خود برنامه خیلی خوبه .(البته خیلی وقت کار با این برنامه رو نداشتم). خیلی هم قوی به نظر نمیاد ولی فعلا خوبه .
در مورد دومی هم باید از سایت سونی اریکسون دانلودش کنید (البته اگر چند روز صبر کنید و خودم به نتیجه برسم
بهتون میگم که مثل من علاف نشوید ).
لینک دانلود شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک (به همت یکی از دوستان) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه نمونش :
لطفا چند روزی منتظر بمانید .
با سلام .
دوستان عزیز مورد دوم که گفته بودم تقریبا منتفی است .
با همان (midlet) کار کنید و لطفا کد برنامه های خودتون را هم برای استفاده بقیه در این تایپینگ قرار دهید .
با سلام .
قضیه از این قرار بود :
ما یه فایل 73 مگابایتی از سایت سونی اریکسون و 59 مگابایتی از جاوا دانلود کردیم که بتونیم برنامه نویسی جاوا کنیم ولی به نتیجه نرسیدیم .
علتش هم این بود که محیط برنامه نویسی بهم نمیداد .
در هر صورت یه نگاهی به (midlet ) انداختم و متوجه شدم کارای زیادی میشه باهاش انجام داد . (اس ام اس - بلوتوس - ... ).
البته روش اینه که با پاسکال برنامه مینویسی و این برنامه به کدهای جاوا تبدیل میکنه . البته این نکته را هم در نظر بگیرید که بعضی از کدهای پاسکال در این برنامه کارگر نیست و باید از توابع پیش فرض این برنامه استفاده کنید .
با این که قرار بود برنامه نویسی ما جاوا باشه ولی فعلا باهمین کار میکنیم تا شاید شرایط عوض بشود .
منتظر هرگونه پیشنهاد و کمک شما هستم :40:
البته سعی میکنم کمی هم آموزش پاسکال در رابطه با این برنامه بگذارم .
MIDLET PASCAL
این برنامه رجیستری نیست ولی کدش رو براتون پیدا میکنم .
برای شروع ابتدا یک نام احتیاج داره که خیلی هم اسمش مهم نیست :
program NewProje;
متغییرها رو باید تعریف کنید :
var
بدنه برنامه با (begin) شروع میشود و با (end) تمام میشود .
مثلا این برنامه رو نگاه کنید :
(البته خیلی ساخت یافته نیست )
;program NewProject95
;var i :integer
begin
;i:=0
while i < 20 do
begin
; i:=i+1
SetColor(255, 255, 255); // set the drawing color to white
; (FillRect(0, 0, GetWidth, GetHeight
;(setcolor(i*10,0,0
;(drawText('Hello world!', 250-i*5, 0
;(delay(500
;repaint
; end
;repaint
.end
این برنامه یک جمله رو نوشته و بعد به سمت چپ حرکت می ده .
فعلا اینها رو داشته باشید تا ببینم کسی استقبال میکنه یا نه .
با سلام .
البته لازم به ذکر است که پس از ساختن برنامه لازم نیست آن را حتما داخل گوشی اجرا کنید چون خودش هم شبیه ساز برای اجرا دارد .
البته حتما باید موارد زیر را داشته باشید :
یه چیزی تو مایه های (j2me) یا یک برنامه دیگر که اگه خواستید بهتون آدرس می دهم .
لطفا این نکته را در نظر بگیرید که جواب سئوالاتان را نمی توانم سریع بدهم .
اين چي بود كه گذاشتي جمش كن بينيم بابا فقط 2 برنامه داره همش چرت وپرت هستش دادا اطلاعاتت رو نگهدار واسه خودت انشتيننقل قول:
برای کسانی که اصرار دارند حتما با جاوا برنامه نویسی کنند راه دیگر این است که ابتدا کامپایلر جاوا برای دستگاههای بیسیم را نصب کنند و بعد برنامه خود را مثلا با (نوت پد ) نوشته و در خط فرمان دستور کامپایل را صادر کنند .
البته من خودم برنامه نویسی جاوا را بلد نیستم و امتحاناتم نیز نزدیک است و نمی توانم این کار را انجام دهم .
در هر صورت راه حل همین است . ( دانلود 120 مگابایت برنامه و کمی بد بختی ) .
ابتدا انگیزه خود را از برنامه نویسی برای موبایل پیدا کنید و بعد برنامه بنویسید .(به شرط این که قبلا ننوشته باشند).
ممنون
ادامه بدید
داره کم کم مفید میشه
منم اگه بتونم کمک می کنم
با سلام .
متاسفانه به خاطر نزديكي به امتحانات نميتوانم خيلي سر بزنم ولي هرچه بيشتر به اين برنامه نگاه ميكنم متوجه قدرت ملموس آن ميشوم .
البته زمان نصب برنامه ساخته شده كمي بالا است ولي اگر برنامه (oghatesharee) را ديده باشيد بهتر است بدانيد كه با اين نرم افزار ساخته شده است ( همين نشانه قدرت آن است ) . :18:
برای اینکه کادری ایجاد کنید و از طریق آن نوشته ای را درخواست کنید :
;(NAME := FormAddTextField(' Enter your name ',' DEFULT NAME ', SIZE , TYPE
NAME : باید از نوع integer تعریف گردد .
Enter your name : موضوعی را که میخواهید در بالای کادرتتان چاپ گردد .
DEFULT NAME : نوشته ای که درون کادر پیش فرض چاپ میگردد .
SIZE : اندازه کادر .
TYPE : برچند نوع است :
TF_ANY : گرفتن کاراکتر به طور معمولی .
TF_PASSWORD : گرفتن کاراکتر به صورت رمزی .
TF_NUMERIC : شماره .
TF_URL : بر اساس آدرس اینترنتی باشد .
TF_EMAIL : آدرس ایمیلی باید وارد شود .
در انتها باید (; ShowForm) باید چاپ گردد .
(البته خودم هم هنوز نمی دونم که فایده استفاده از (NAME) چیست , البته اگر روش چاپ عدد را پیدا کنم ممکن است به جایی برسم .
من خودم برنامه نويسي قديمي يا پاسکال کار نکردم مي خواستم هر چي کم يا زياد از پاسکال در مورد MidLetPascal بلدي به ما ياد بده. در ضمن با توابع زيادي ما رو آشنا کن.
مي خواستم بگم که اين کد ها رو وقتي کپي مي کنم تو برنامه کار نمي کنه که جاهاشون برعکس مي شه يا وقتي از روش هم مينويسم باز هم کار نمي کنه لطف کن اونا رو با پروجکت هاشون بزار که خوبتر و قابل فهم تره و ممنونم از کمکات. :10:
با سلام .
حرف آقا احسان کاملا منطقی است .
علت اینکه جای پرانتزها و (; ) ها تغییر میکند این است که وقتی این دستورات را داخل این پست میریزم جا به جا میشوند و من سعی میکنم که آن را اصلا کنم .
برای حل این مشکل به کمی وقت احتیاج دارم .
علت اجرایی نشدن این برنامه ها هم میتوانم حدس بزنم . اگر از ابتدا و دقیق توضیح دهم این مشکل حل میشود .
شروع
در ابتدا باید یک پرو÷ه ( متاسفانه حرف j روی کیبورد ندارم ) بسازید :
از قسمت فایل (new project) را انتخاب کنید . و در پنجره موجود روی آیکن کلیک کرده یک اسم انتخاب کنید و (creat)
را فشار دهید . تعدادی نوشته می آید که همیشه باید (Program) در ابتدا باشد و با اسم اول انتخابی یکسان باشد در غیر این کامپایل نمیشود . (این کلمه باید به صورت آبی و برجسته نمایش داده شود - چون کلمه رزرو شده است ).
سپس بدنه برنامه با کلمه (VAR) شروع میشود که متغییر ها د راین قسمت و پس از آن می آیند .
سپس بنا بر نیاز مسائل دیگر هم میتواند قرار گیرد .
در آخر کل برنامه ( بدون تابع ) باید درون (begin ......... end) قرار بگیرد .
قوانین :
هر دستور در انتها باید ( ; ) را داشته باشد . جز انتهای برنامه که پس از (end) باید نقطه گذاشت .
سایر دستورات و توابع هم شرایطی دارد که هر گاه لازم شد توضیح میدهم ( حدودا شبیه با همان پاسکال است )
در ضمن برای اجرای برنامه اگر (j2me) را قبلا نصب کرده اید از منوی (project) گزینه (build & run) را بزنید .
در غیر این صورت از لینک زیر که یکی از دوستان قرار داده این برنامه را دانلود کنید و فایل ساخته شده را (build شده ) توسط آن اجرا کنید تا عملکرد آن را ببینید . (فایل ایجاد شده پسوند جار داشته و در محل نصب با جستجو پیدا میشود )
اگر مشکلی بود در خدمت هستم .
توسط این تابع میتوانید نوشته ای را در بالای صفحه از راست به چپ حرکت دهید .
( در بدنه تابع یا برنامه نوشته شود )
;(' نوشته مورد نظر شما ')SetTicker
البته در بعضی از گوشی ها که فونت فارسی دارند از چپ به راست است .
درست است البته .........
این پسوند را میسازد ولی برای استفاده خود .
اگر مسیر زیر را دنبال کنید به فایل جار و جاد میرسید :
MIDletPascal\Projects\test\bin ( برای برنامه test )
با سلام .
از لینک زیر میتوانید سورس یک برنامه که ساعت را نشان میدهد دانلود کنید :
البته ثانیه ها رو دقیقی نمیده ولی فکر کنم دقیقه ها درست هستند .
(هدف من آشنایی شما با کد برنامه است , ضمن اینکه اسم برنامه هم moh است .
با سلام.
دستور ساده زیر را اگر در جای مناسب خود بکار ببرید به شما گزینه خروج از برنامه را میدهد.
کافی است در قسمت متغییرها ابتدا این را تعریف کنید :
cmdQuit : command
و سپس از کد زیر استفاده کنید :
cmdQuit := CreateCommand('Quit', CM_EXIT, 1); //EXIT
AddCommand(cmdQuit);
repeat until GetClickedCommand = cmdQuit;
روش کار هم ساده است :
اول یک فرمان میسازید و آنقدر آن را تکرار میکند تا دکمه خروج زده شود .
خوب اگر انها مفید هستند بد نیست اطلاع دهید .
در ضمن اگر کسی هست که می تواند این مسئله را حل کند خوشحال می شوم :
>>>> توسط این برنامه یک مربع بکشید و آن را بچرخانید .
(دایره وار)
(البته خودم این کار را کرده ام فقط می خواهم ببینم چند تا نابغه داریم )
جواب را تا دو سه روز دیگر میگذارم .
با سلام .
با توجه به این که کسی جواب نداد از لینک زیر این برنامه را بگیرید .
با سلام .
خدمت دوستانی که علاقه به ساخت بازی دارند (البته ایده هم دارند ) برای شروع این بهترین انتخاب هست .
روش کار هم خیلی ساده است .
تمامی بازی ها کم و بیش از همین روش استفاده میکنند .(سعی می کنند مخاطب را فریب دهند ) .
همه حرف این است که چقدر قادر هستید زمان بندی را درست تعیین کنید . مثلا :
برای ساخت یک کاراکتر انسان که حرکت کند باید این مراحل را طی کنید :
1-ابتدا پاها را نمایش دهید .
2-بدنه را روی پاها نمایش دهید . (مکث)
3-بدنه را پاک کرده و کمی پایین ببرید و دوباره نمایش دهید.(مکث)
4-اعمال بالا را تکرار کنید .
این کار با زمان بندی درست به مخاطب چنین وانمود می کند که شخصیت شما در حال نفس کشیدن یا هن هن کردن است .
واضح میباشد که ساخت بازی اصلا راخت نیست و برای همینه که هر بازی رو چند دلاری میفروشند و اسپانسر این بازی ها هم شرکت های بزرگ هستند .
با سلام .
قابل توجه دوستان بازی ساز :
بد نیست یک نگاهی به این برنامه بندازید :
در این روش دیگر لازم نیست برای هر حرکت یک تصویر ایجاد کنید بلکه اگر کمی دقت داشته باشید میتوانید یک تصویر ایجاد کرده و هر فریم حرکت را از بخشی از آن بگیرید .
(من هنوز منتظر نظرات شما هستم ):13:
توجه
البته خیلی هیجان زده نشوید ولی اگر (ADSL) دارید شاید در آینده یک برنامه جدید معرفی کردم که با جاوا توانستید برنامه برای گوشی بنویسید . :5:
(حدود 80 مگابایتی هست ) :18:
اگر امتحان کردم و جواب داد اعلام میکنم . :31:
تا چند روز دیگر موفق باشید . :40:
ممنون محمد جان واقعاً خسته نباشی
حیف که وقتم کمه فعلا تا آخر امتحانا ولی خیلی دوست دارم باهات همکاری کنم
ممنون محمد جان ....نقل قول:
با سلام .
چون قول داده بودم لطفا موضوع زیر را دقیق بخوانید :
توی یکی از سایت ها با یک کتاب الکترونیکی آشنا شدم که کمی درباره برنامه نویسی برای گوشی توضیح داده بود .
من رفتم و برنامه مذکور را دانلود کردم .( یک فایل 50 مگی و یک فایل 20 مگی ).
وقتی که برنامه را شروع می کنی برنامه ابتدا لود میشود (مثل 3dmax) و سپس شما با یک محیط منطقی و قدرتمند
که جایی هم برای برنامه نویسی با زبان جاوا دارد مواجه میشوید (جاوا یک کامپایلر است و محیط برنامه نویسی خاصی ندارد). شما هم قادر هستید برای موبایل برنامه بنویسید و هم .......
اسم برنامه را برایتان میگذارم ولی چون اکثر افراد ADSL ندارند و من هم 20 روز دیگر امتحاناتم شروع میشود فعلا بقیه کارها را به عهده خودتان میگذارم .
موفق باشید .
برنامه : NetBeans IDE
قسمت موبایل : NetBeans Mobility Pack
از سایت مقابل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب الکترونیکی آن هم به فارسی است البته خیلی کم ولی برایتان میگذارم .
آقا من يه موبايل نوكيا 3120 دارم . از يه مغازه موبايل فروشي پرسيدم:مي شه براي اين گوشي بلوتوث نصب كرد گفت آره قيمت نصبش 50000 تومان است كسي بلده چه جوري مي توان نصبش كرد
اگر در قسمت مربوطه در خواست بدهي ممنون ميشوم