-
چند سوال از N73
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:
-
یعنی چی آکبنده ؟
این حق شما است که اول گوشی رو تست کنید و بعدا بخریدش..
-
سلام
اگه منظورت از me همون music edition هست با update نمیشه این کارو کرد و احتیاج به برنامه های مخصوص و مهارت داره که هر کسی نمیتونه این کارو بکنه ولی دستور العملشو به فارسی دیدم
ولی خود عمل update کار راحتی هست و خودت هم میتونی انجام بدی نگرانی نداره
-
هر فروشگاهی وقتی فروش قطعی شد وظیفه دارد شماره سریال را چک کند
اگر نکند حتما کلاهبردار است و میخواهد گوشی را بیندازد.
-
نه دوستان منظورم اينه كه اگه تستش كردم وديدم ورژنش 2 بود فروشنده زيره بار نميره و ميگه چون باز كردي بايد همينو بخري ميگين من چه كار كنم؟!!!!!!!!!!!
-
دوست عزیز همه گوشی های ان73 دارای ورژن 2 هستند (آن هایی که در بازارند) اگه می خوای 3 باشه یا باید آپدیت
کنی یا منتظر بمونی تا با ورژن 3 بیاد من خودم ورژن 2.06 رو دارم که از ورژن 2 بهتر است
-
یکی از دوستان من هم n73 داره که اول version اون .../2
بود که بعد از update به .../3
تغییر کرد و خودت به راحتی میتونی از طریق کامپیوترت و همین اینترنت معمولی (dial up) اپدیت کنی.
اما تبدیل n73 معمولی به music یکم دردسر داره ولی اپدیت کردنش مثل اب خوردنه
در ضمن فروشنده های ما حتی از مشخصات کامل n73 هم اطلاع ندارن چه برسه به اینکه بدونن version اون چنده فقط بلدن بفروشن همینو بس
-
خوب دوستان من يه جا تو اصفهان پيدا كردم كه ميگه n73 رو به ورژن me تبديل ميكنه و 12000 تومن ميگيره به نظر شما بدم به اون اينكارو بكنه يا اينكه ريسكه و درست نيست به كسي اعتماد كرد؟
در ضمن من خودم از dial up استفاده ميكنم و حوصله ندارم 4 ساعت براي آپديت كردن گوشي وقت بزارم ضمن اينكه اينكار احتمالا مهارت هم مبخواد كه من ندارم
اگر راهنمائيم كنيد ممنون ميشم.
-
اگر ضمانت میکنه بده آپدیت بکنه برای بار اول خودت آپدیت نکن که خیلی ریسکه
-
برين يه سوني اريكسون w810 بگيرين حالشو ببرين