-
ان 70 يا موتورولا v3x
من يه گوشي ميخوام كه در درجه اول و مهم ترين چيزش برام كيفيت دوربينشه .بعد اينكه مموري خور باشه و كيفيت صداش هم نسبتا خوب باشه !
تو رنج قيمت 250-300 هم ميخوام
بين نوكيا ن 70 و موتورولا v3x موندم ؟
بعضيا ميگن موتورولا بدرد نميخوره و قطعاتش نيست اگه كاريش بشه !
من با موتورولا كار كردم به نظرم از ن70 بهتر اومد .
البته از طرفي هم ميگن نوكيا نرم افزارايي ميخوره كه كيفيت عكس رو بالا ميبره ! ميخواستم ببين نظر شما چيه ؟ كدوم يكي ؟ ن70 يا موتورولاv3x ؟
-
-
خوب معلومه عزيز ان 70 :tongue:
-
اخه ان 70 همش هنگ ميكنه ! مشكل زياد داره !
شما با دوربين موتورولا v3xكار كردين ؟ اونم 2مگا پيكسله
-
v3x بهتره N70 بدرد نمي خوره چون همش هنگ ميكنه ودركل به نظر من اصلاموتورولا بهتره من خودم مدلL7دارم از لحاظ صدا ودوربين خيلي راضيم هركي هم تا حالا ديده خيلي خوشش آمده
-
ان 70 خیلی بهتر از اون است
-
مي بخشيد ولي اينجا كل كل مي كنين يا بحث جديه ؟ اولين تفاوت اصلي n70 با ضعيفترين گوشيهاي موتورولا اينه كه اين گوشي اصلا قابليت فلش مموري شدن رو نداره چيزي كه حتي l7 داره ! بعدشم كيفيت اشباع شده ي موزيك اونه كه اصلا قابل شنيدن نيست موتورولا بدون نصب هيچ نرم افزاري قابليت پسورد گذاري رو پوشه هاي مختلف رو داره ... تنها نقطه ي قوت n70 ضبط فيلم با فرمت mp4 باقيش هيچي فقط هنگ و هنگ و هنگ
-
شما درست میگی whoami جان. ولی این رو هم بدون (خودم تو مجله خوندم) موتورولا بیشترین بازگشت رو به خدمات پس از فروش داره!!!
-
هر دو مموري خور هستند اما
ببين موتورلا رزولوشن و كيفيت ال سي ديش در مقايسه با N70 عاليه(320×240) و حالت و نماي منو هاش جذاب تره
ولي در عوض كيفيت عكس و فيلم برداريش بيخوده.باطريش هم مفت نمي ارزه
به نظر من همون N70 بهتره چون هم كيفيت عكسش خوبه و هم فيلم برداريش عاليه(352×288 Mp4).صداي فوق العاده .داراي سيستم عامل سيمبيان. فقط يه كم سرعتش پائينه!
-
خوب هردو گوشیهای خوبی هستن .ولی من بودم v3x رو انتخاب می کردم دلیلش یکی شیک بودنشه.دومی گوشی کوچکتری هستش.سومی به سیمبین احتیاج ندارم.