دوستان عزیز
به نظر شما بین : (1) سامسونگ اس 5 (2) هوآوی پی 8، کدام رو انتخاب کنم؟ دلیل توصیه تون رو هم بگین لطفا. ممنون.
Printable View
دوستان عزیز
به نظر شما بین : (1) سامسونگ اس 5 (2) هوآوی پی 8، کدام رو انتخاب کنم؟ دلیل توصیه تون رو هم بگین لطفا. ممنون.
اگر فقط بین این 2تا بحث باشه خب ب نظر من قطعا اس5...دلایلشم واضحه برند معتبرتر دوربین خوب صفحه نمایش خوب سرعت قابل قبول و...همچنین بازار دس2 بهتر و قطعات فراوون تر...
در واقع بهتره بگم اون هواوی با اینک قابل بحث و احترامه اما در عمل برتری خاصی نسبت ب اس5 نداره...حتی از لحاظ قیمتی...پس خریدن اس5 ب نظر من عاقلانه تره...
اما در نهایت بهتره ماکزیمم بودجه تون رو بگید؟؟؟شاید گزینه بهتری وجود داشت...
والا حقیقت اینه که تا حدود 1.5 میخوام هزینه کنم، البته اگر زیر 1 تومن هم بشه چیز خوبی گرفت که خیلی بهتر خواهد بود.نقل قول:
میخواستم P8 lite بگیرم اما خیلی از باطریش بد گفته بودن
S5 دو سیم کارته
با پردازنده اسنپدارگون به نظر من انتخاب خوبی می تونه باشه ...
دلیل :
برند سامسونگ کلا" بهتره و ارزش خرید بیشتری داره .. ضد آب بودن ... پردازنده کوالکام ... رابط تاچ ویز ... امکانات سامسونگ مثل گلکسی اپس و قابلیت های نرم افزاری بیشتر
موقع فروش راحت تر می خرند ... تعمیرش راحته قطعاتش همه جا پیدا میشه ..لوازم جانبی فراوان ... صفحه نمایش amoled خوراک بازی وفیلم و . .
ببینین کلا تو رنج قیمت 1 تا 1.3 samsung a7 و a8 گزینه های خیلی خوبی هستن...نقل قول:
ازونا بهتر اس6 هم قطعا انتخاب بهتریه تو قیمت 1.4
تو گزینه های دیگه هم ب الجی جی4 هم میشه فکرکرد
همچنین نکسوس5x
سونی z3 هست...
ک باید ببینید سلیقتون بیشتر ب کدوم میخوره و باهاشون کارکنین ببینین با کدوم بیشتر حال میکنین...
اما ب نظر من اگر امکان افزایش بودجه تا حدود 1.6 دارین ک نوت4 دیگه عالیه و کلا هیچ بحثی نمیمونه...
دوستان، ممنون برای راهنمایی های خوبتون
2 سئوال کلی:
1) آیا نداشتن باطری قابل تعویض عیب هست؟
2) ظرفیت باطری باید کمترین مقدار چقدر باشه؟
1- ب نظرمن خیر...میتونه مزیت هم باشه چون دیگه بعضی از فروشنده های بی وجدان نمیتونن باتری اصلی رو با تقلبی جایگزین کنن!!!عمر باتری ها الان ب حد کافی هس ک نگران نباشیم...ضمنا حتی بعد از خراب شد نباتری مثلا بعد از5سال بازم توسط تعمیرکار درست حسابی قابل تعویضه باتری...مثلا HTC ONE M7 ک تقریبا واس 3 ساله پیشه و یکی از دوستان باتری شو نمایندگی مجاز براش عوض کرد...نقل قول:
2 - والا ظرفیت هرچی بیشتر بهتر!!!اما ب نظر من بهترین حالت بالای 3000میلی آمپره...هرچند بالای 2500 هم قابل تحمله...
با توجه به اینکه الان هر دو این گوشی ها در یک رنج قیمت هستن و اینکه هواوی کمی قیمتاش بالا مونده و حالا یا در ایران یا جهان به روال معمول شامل کاهش قیمت در اثر گذشت زمان نشده؛ به نظرم الان گلکسی خرید بهتریه نسبت به قیمتشنقل قول:
حتی با قیمت نزدیک هم پرچمدار سامسونگ خرید معقولتریه
روی LG G3 هم فکر کن نسخه 32 گیگ چند روز پیش دی جی کالا حراجی داشت 1100 تومن با گارانتی 2 ساله مدیا پردازش
S5 چهار هسته ای (G900f یا G901f ) من گشتم تو بازار نبود. خیلیا میگفتن اگه باشه هم رفرش هست و ارزش خریدنداره. ولی اس5 دوسیم کارته هست تو بازار.