سلام.
میخوایم یه صندلی داغ راه بندازیم. موضوع هم که مشخصه.
فقط صادق باشید که نسوزید.
سوتی ها, دروغ ها, گندکاری و هر کار دیگه ای که تو انجمن کردیم و دیگران ازش خبر نداشتن, اینجا اعتراف میکنیم. با فرومایه ی طنز.
:n26:
Printable View
سلام.
میخوایم یه صندلی داغ راه بندازیم. موضوع هم که مشخصه.
فقط صادق باشید که نسوزید.
سوتی ها, دروغ ها, گندکاری و هر کار دیگه ای که تو انجمن کردیم و دیگران ازش خبر نداشتن, اینجا اعتراف میکنیم. با فرومایه ی طنز.
:n26:
نقل قول:
اقا اولین سوتی مشخص شد :دی
فرومایه ی طنز :دی
خخخ .....نقل قول:
بله مشخص شد ..
:n02:
عاقا من اعتیراف ! میکنم که دست من تا مفرغ آغشته به بن کردن یوزرهای این انجمنه :n19:
+
فکر کنم منظور دوستمون دستمایه ی طنز بود :n09:
درون مایه :دی
اعتراف میکنم که:n36: به انجمن اعتیاد دارم:sq_17:
واقعا چه تفکری پشتش بود که نوشتم فرومایه! :n04:
اخه فرومایه که یعنی پست و حقیر.
عجب چیزی شدا. تو همین تاپیک سوتی رو دادیم و رفت دیگه به چی اعتراف کنم. دیدید دیگه !!!
فکر کنم مال اعتیاده به اینترنته!!!!
دیگه عقلمونو از دست دادیم : دی
منه به این گلی آخه به چی اعتراف کنم....؟؟؟؟:sq_1:
ار من مظلوم تر اینجا پیدا نمیشه.(جونه خودم):8:
اعترافات دستهای آلوده به گناه : :n02:
1- اعتراف میکنم که بخاطر خستگی یا بی حوصلگی تقریبا اکثر پستهای مهمی که میخواستم ارسال کنم ، پاک کردم و ارسال نکردم!
2- اعتراف میکنم که یک یوزر دیگه دارم و این دومین یوزرم هست. مالتی یوزر نیستمااا :n31: هیچوقت ازش استفاده نمیکنم مال 8 سال پیشه و بعدش به Meisam گفتم و نام کاربریم رو هم رایگان عوض کرد ( دل بعضیا بسوزه :n02: )
3- اعتراف میکنم که یک تصویر ترولی برای تاپیک ترولهای پی سی ورلدی ساختم، ولی فعلا نمیزارمش بخاطر اینکه :
4- اعتراف میکنم عاشق B.Russell و مطالب انتقادیش و صحه صدرش هستم ( ضمیمه بالا ^ :whistle: :n02: )
5- اعتراف میکنم که قبلا بعد از خوندن چندتا پست (حذف شده) تقریبا مطمئن شدم Atghia پسر هست! :n08:
6- اعتراف میکنم تمایل زیادی به استفاده از پرانتز )( در جملاتم دارم!! :n33:
7- اعتراف میکنم همیشه معتقد بودم که انجمن شدیدا به بخشی مثل دهکده سرگرمی نیاز داره که بالاخره محقق شد. :n06: ( بدون اغراق این بخاطر کاربرای خوب و مودب انجمن هست که تقریبا خودشون دارن این بخش رو همراه مدیرانش بدون حاشیه به پیش میبرن - البته من از پشت پرده خبر ندارم :n02: )
8- اعتراف میکنم که در حال حاضر در انجمن انسانی .... بگم؟ نه بگم؟ ...... من مانده ام تـنـهای تـنـــــــــهااااااااا .... :n02: البته برادر آرمان 24 ساعته هست ها ( یعنی بترسید از مجازات اسپم و غیره! :n09: )
پایان :دی
آقا من اعتراف میکنم چندسال پیش به گونه ای توی انجمن فتوشاپ خیمه زده بودم که هروقت یکی میومد تو انجمن ، میرفتم تو پروفایلش ببینم چیکار داره میکنه ، اگه داره تاپیک سوال میزنه زود جوابشو بدم :دی
- اعتراف میکنم New Ray با من لجه :دیدقت کردید؟ نه دقت کردید؟ خب کمی بیشتر دقت کنید:n22:
- اعتراف میکنم اون تاپیک تحلیل شخصیت هستا اولش فان بود برام بعد کم کم که تحلیل ها عمیقتر شد و کمی تخیل هم دوستان چاشنی کار کردند کمی جدی تر شده برام:n33:
- اعتراف میکنم که از بعضی از دوستان انتظار بیشتری داشتم:n35:
- اعتراف میکنم...آقا اینا اعتراف نیست که درد دل هست :دی آقای آسمونی درد دل (فرهنگ نامه دهخدا) دستت درد نکنه ما رو وادار کردی درستش رو یاد بگیریم
- آهان یادم اومد اعتراف میکنم گاهی دوستان یک سوالاتی میپرسن که ادمی وادار میشه که بگرده دنبال جوابش در نتیجه خودش هم اطلاعاتش بالا میره
- اعتراف میکنم که اعترافاتم نه تنها درون مایه طنز نداره بلکه میتونه تلخ هم باشه با طعم زهر:n33: