1. مشکل با نرم افزارهای تخصصی
خب اولین مساله ای که باید بهش اشاره کنم اینه که اصلا چرا باید از ویندوز استفاده کرد؟
من 1 ماه سعی کردم فقط با مک کار کنم چون سالها بود که از باگ های ویندوز خسته شده بودم. اما چون نرم افزارهای تخصصی مدلسازی استفاده می کنم مجبور شدم به ویندوز برگردم.
موضوع اینه که برنامه های مهمی مثل Keyshot، Rhino 5 و Solidworks نسخه مک ندارند. (راینو البته میگن یه نسخه غیررسمی مک داره)
از طرفی اونهایی هم که مثل اتوکد یا مکس نسخه مک دارند بعضا با مشکل کرک مواجهند. در واقع موضوع اینه که برای ویندوز دانلود نسخه های مختلف برنامه ها و کرک هاشون خیلی راحت تر پیدا میشه تا مک!
مثلا اگه همین اتوکد رو برای ویندوز سرچ کنی چندین نسخه مختلف پیدا میکنی اما برای مک ممکنه دو سه تا دانلود سالم پیدا کنی همونام اگه جواب نداد و مثلا کرکش مساله ساز شد به مشکل میخوری..
از این گذشته حتی اگر این مورد دوم حل میشد باز هم واقعا فایده نداشت. حتی اگر یکی از این برنامه های واجب رو در دسترس نداشته باشی کار غیرممکنه. مثلا میخوای مدلت رو از اتوکد ایمپورت کنی تو راینو یا برعکس، خب نمی تونی که هی ری استارت کنی!...
بخاطر این موضوع من 100% باید به ویندوز می آمدم... و نهایتاً شما فقط و فقط از یک سیستم عامل استفاده خواهید کرد. یعنی اینطور هم نیست که برای کارهای حرفه ای در ویندوز باشم و مثلا برای گشتن اینترنت برم تو مک، چرا که خیلی از کارها همزمان انجام میشه
مثلا داری طراحی میکنی باید یه فایلم دانلود کنی، یا حتی دیگه موزیک هم با مک گوش نمیدی چون اگه میخوای برای چند دقیقه استراحت موزیک گوش بدی اینطوری نیست که همه چیز رو ببندی ری استارت کنی که فقط چندتا موزیک گوش بدی برگردی!..
بعدم با این وضع فایلات همه رو ویندوز باید باشه، چون اگه رو مک باشه با ویندوز نمی بینیشون، درنتیجه عملا همه چیزتو باید بیاری رو ویندوز...
در نتیجه 1. من حتما باید از ویندوز استفاده میکردم و بخاطر همون چندتا برنامه مهم باید باقی برنامه ها رو هم روی ویندوز می ریختم 2. حتی استفاده همزمان از دو سیستم عامل هم کاملا نشدنی هست چون در عمل می بینی که 99% مواقع از یکی استفاده میکنی...
طبیعتاً این مواردی که گفتم تنها دلایل بازگشت به ویندوز نیست، مشکلات کوچکی در مک مشاهده می کردم که هر کدومش میتونست دلیل این بازگشت باشه اما با اونها میشد کنار اومد. ولی با این مشکل نه...
حالا شاید فرد دیگری هم مثل من باشه و از این برنامه ها استفاده کنه و یا کارهای دیگه ای انجام بده که مشکلی مشابه مال من براش پیش بیاد پس حتما باید قبل از خرید تکلیف رو روشن کنه و مطلع بشه برنامه هاش با مک 100% اوکی هست یا نه...
اگر قراره همش از ویندوز استفاده کنید خرید مک اصلا توصیه نمیشه. خود اپل هم کاملا تعمدی این مشکلات رو (که در ادامه تاپیک توضیح خواهم داد) برطرف نمیکنه چون هم از طرفی مسئولیتی برای این کار احساس نمیکنه
(اگه میخواستی با ویندوز کار کنی چرا اپل خریدی؟!) هم اساسا چون با ویندوز رقیب هست میخواد کاری کنه که شما کفرتون از ویندوز بیشتر در بیاد!!