تغییر سبکـــــــــــــه زندگیم . . NextGeneration
سامولیکم
قبل از هر چیز ادمین های عزیز ببخشن بابت سرخود تاپیک زدن . . .
عرضم ب حضورتون ک خیلی وقته سعی میکنم سبک زندگیم رو عوض کنم ولی نمیشه :n03: ( خودم مشکلی تو سبک زندگی م نمیبینم ولی با روانشناس و روانکاوهایی ک در ارتباط بودم اونا تایید میکنن سبک زندگی خرابمون :( )
خیلی ــــــــه سال ــــــــــه همش خونه م یذره تغییر تو این روند تکراری م ایجاد میشه داغون تر میشم! مثلا یه روز اگه منو ببرن جایی اصن بهم میریزم :n03: احساس میکنم اینگار 4ماه خونه نبودم! اینقدر تکراری بوده و هست یذره تنوع بیچاره میکنه :n03:
هیچ هدفی تو زندگیم رو دنبال نمیکنم . . . هیچ هدفی برای بیرون رفتن ندارم . . مثلا مجله ماشین و روزنامه رو میکنم هدف بره خودم میرم میخرم مییام ولی همش تصاویرشو نیگاه میکنم :( خیلی سال ـه دیگه با عشق و علاقه مطالب مجله ماشین و مطبوعات خودروویی رو نمیخونم:_( فقط ب تصاویر مینگرَم . . . ولی الکی هدفش میکنم بره بیرون رفتن میرم و زووود مییام خونه :( ملت رو بیرون میبینم :n21: میشم مخصوصا همسنام و همجنسام با طرز رفتار و صحبتاشون:n21: همیشه احساس میکنم تو بیرون یکی دنبال م ـه هی برمیگردم نیگاه میکنم پشتمو میبینم کسی نیست!
حالا مشکلاتی ک تو این سبک زندگی م دارم بماند ( نمیشه تو تاپیک گفت :n03: )
با زندگی واقعی و با شخصیت واقعی م اصن حال نمیکنم سالهاست یه زندگی آگاهانه تو ذهنم دارم و اونجا زندگی میکنم . . . نمیدونم خوبه یا نه ولی زندگی تو ذهن رو ترجیح میدم ب واقعیت
کاری هم از دست روانشناس و روانکاو و هیپنوتراپ هم ساخته نبود همش سعی دارن طرز فکر خودشون رو تحمیل کنن و این حرفا . . .
ب نظر شما با این سبک زندگی ( ک مختصر توضیح دادم و خیلی هاشو نشد ک بگم ) آینده من بدتر از این خواهد شد؟ گذشته سیاهی داشتم و حالمم خاکستری ــــــه آیا اعتقاد دارید ک آینده م ترکیبی از سیاه و خاکستری خواهد بود؟
همواره در اجتماع باشید، زیرا...
در تحقیق جدیدی که در امریکا انجام شد، مشخص گردید که محرومیت و دوری از روابط اجتماعی تولید میلین را کاهش می دهد. در حقیقت کناره گیری از اجتماع موجب تغییرات رفتاری و ساختاری در نورون ها (سلول های عصبی) شده و همچنین با اختلال در تولید میلین همراه است.
میلین یک غلاف لیپو پروتئینی است که اطراف رشته های اکسون را می پوشاند و اکسون رشته بلند و باریکی است که پیام های الکتریکی را در بین سلول های عصبی منتقل می کند.
محققان همچنین دریافتند که دوری از اجتماع، موجب کاهش سلول های تولید کننده میلین در بخشی از مغز می شود که درایجاد عواطف و تفکر حائز اهمیت است. بنابراین می توان گفت که کاهش تولید میلین در پیشرفت بیماری های روانی نیز نقش دارد.
خبر خوب این است که با برقراری مجدد روابط اجتماعی، تولید میلین دوباره آغاز می گردد.
به گفته متخصصان مشکلات مربوط به میلین با بروز اختلالات روانی از جمله اضطراب، اوتیسم، اسکیزوفرنی و افسردگی همراه است. بنابراین برای پیشگیری از بیماری های روانی و سلامت سیستم عصبی، توصیه می شود که روابط اجتماعی خود را حفظ کرده و در فعالیت های گروهی مختلف در جامعه شرکت کنید.
منبع:گروه سلامت سیمرغ