سلام منیک مودم معمولی TP LINK مدل TD8817 دارم می خواستم بدونم که می شود رو مودم قطعه ای چیزی بست که وایرلس شوید این بود سوال مسخره ی من :n02::n02::n02::n02::n02::n02:
Printable View
سلام منیک مودم معمولی TP LINK مدل TD8817 دارم می خواستم بدونم که می شود رو مودم قطعه ای چیزی بست که وایرلس شوید این بود سوال مسخره ی من :n02::n02::n02::n02::n02::n02:
سلام" مسخره ک نیست. باید مخترع باشید یا کار الکترونیکی رو فوول باشید. ب قول معروف اگه کلوون کار باشید میشه
تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که مودمتون رو به یک روتر وایرلس وصل کنید. ولی خوب شاید به صرفه تر باشه که یک مودم وایرلس خریداری بشه. یا حتی یک مودم روتر وایرلس
مودم خودش روتر داره...نقل قول:
یا باید اکسس پوینت بخرید یا روتر، روتر میتونه اکسس پوینت هم بشه ولی کمی گرونتره. این در حالی خوبه که محل مودم از جایی که آنتن باید باشه، کمی دوره. مثلا مودم رو میزنید توی یه اتاق و میتونید آنتن وایرلس رو بزنید تو هال.
همونطور که دوستمون گفتن، خرید یک مودم وایرلس بهتره.
حالا بجای این همه کار بهتر نیس بره یه مودم وافای بخره ؟
سلام دوباره من یک روتر وایر لس مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم چگونه باید وصلش بکنم که مودم یک پورت من وایرلس شود؟؟؟؟:n09::n09::n09::n09::n02::n02::n02:: n02:
نقل قول:
:n08::n08::n08: خوب یه مودم وایرلس میخریدی . حالا قیمت چند ؟
الان فکر کنم باید پورت rj45 مودم رو با کابل لن وصل کنی به روتر . اینو دقیق نمیدونم ولی بقیه به احتمال زیاد میدونن
حیف شد. با 35 تومن کارت راه میوفتاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان باید کابل رو از مودم بزنی به پورت زرد روتر، بعدش میتونی از هر 4 پورت و وایرلس استفاده کنی و اینترنت بگیری :n16:نقل قول:
سلام من باید هم از مودم استفاده کنم با روتر یا روتر به تنهایی یه اینترنت کانکت میشود؟/؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13:و نیازی به مودم نیست ؟