با ares هرچه میخواهید از کامپیوتر دیگران دانلود کنید || آرشــــیو شماره 1 ||
سلام
شما بابرنامه ares میتوانید هرچه که نیاز دارید از دیگران بگیرید البته با اجازه آنها .این برنامه امکان چت با شخص مقا بل را هم میدهد
چه فایل نوشتاری وچه صوتی و تصویری و فیلمهای سینمایی و xxx د وشو های مد نظر ومورد علاقه شما را پیدا میکند
مثلا خود من تمام شو ها وmp3 های گروه Evanescence را از این طریق گرفتم در صورتی که در تمام سایت ها mp3 های قدیمی بود وهمه مثل هم بودن وجدید ها هم پولی بود
برنامه ares هر چند وقت یکبار عوض می شود وهر وقت که کار نکرد یعنی جدیدش آمده وباید از این لینک جدیدش را بگیرید.چندین مدل دارد کهبهترینهای آن :Ares Gold ,Ares Premium ,ares p2p است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن چون ممکن است یک فایل را چند نفر داشته باشند وتعداد زیادی هم پیدا کند شما ان را که یوزرهای بیشتر دارند انتخاب کنید چون سرعت بالاتر میرود ویاممکن است سرعت پایین باشد چون سرعت آپلود طرف پایین باشد ویا بر عکس اگر سرعت دانلود شما پایین باشد طرف صرف نظر میکندو نمیگذارد که دانلود کنید
مثلا من در قسمت search انتخاب نوشتم eminem+britney ,بعد image را انتخاب کردم برایم این عکس را آورد
:cool:
در این یکی ور÷ن شما می توانید فرمت را هم انتخاب کنید .این بهتر است ,چون در این ور÷ن می شود نوع فایل صوتی ویا
تصویری را انتخاب کرد در لیست custom واگر هم در لیست نبود میشود اضافه کرد