-
ضعیفترین تیم جام جهانی؟
از نظر شما چه تیمی ضعیفترین تیم حاضر در جام جهانی هستش ؟
پی نوشت : با توجه به تجربه نظرسنجی های پیش ، برای درخواست ویرایش نظرسنجی (حذف یا اضافه کردن گزینه ها) 3 روز فرصت دارید تا پیشنهادات خودتونو اعلام بفرمایید . در صورت به نتیجه رسیدن ، تغییرات اعمال خواهد شد .
-
من رایم رو نگه میدارم و بعد از دیدن حد اقل یک بازی از تیمها اعلام میکنم .
در فوتبال هر چیزی ممکنه و ممکنه شرایط خیلی تیمها متفاوت با اون چیزی که قابل پیش بینی هست باشه .
با این همه من فکر میکنم در کنار ایران از الجزایر میشه بعنوان تیمی ضعیف یاد کرد !
-
استرالیا- که تو بازی های دوستانه بعد از صعود به جام جهانی 6تا 6 تا ازهر تیمی میخورد و احتمالن با توجه به گروه سختش نتایج مفتضحانه ای در این جام میگیره
-
ایتالیا-انگلیس-اسپانیا
ده بیست سی چهل کن خودت یکی رو انتخاب کن :دی
-
به کاستاریکا رای دادم
بی دلیل
-
توی فوتبال همه چیز امکان داره شاید خیلی از تیم هایی که نوشتین اینجا با امتیاز خوبی از گروهشون صعود کنن!
ولی به نظرم با سابقه ای که میدونم اکوادور تیمیه که امیدی نمیشه براش داشت! گروهشم قویه
-
استرالیا و هندوراس هم میتونستن تو نظرسنجی باشن
گرچه من بازم نمیتونستم رایی بدم
چون مثلا چه شناختی از الجزایر دارم؟ هیچی
بین تیم هایی که میشناسم استرالیا رو از همه ضعیف تر میبینم (بعدشم ایران) ولی چندتا تیم هستن که هیچ شناختی نسبت بهشون ندارم
-
-
ماشاالله ارغ(ارق،عرغ،عرق:n02:) ملی کاملا در نتایج نظرسنجی موج میزنه....منم به ایران رای دادم!!
-
کسی که این نظرسنجی رو ترتیب داده احتمالاً نمی دونه که تیمهای اکوادور،الجزایر و یونان به هیچ وجه تیمهای ضعیفی نیستن و فقط از روی اسم کشورها یا قیافه ی بازیکنها اونا رو توی این لیست قرار داده.برادر من این سه تا تیم براشون شانس صعود قائل هستند بعد شما می ذاریشون تو لیست ضعیف ترین؟فکر کنم از این تیمها هیچ شناختی ندارید.به جای اینها باید هندوراس و استرالیا رو قرار می دادین.
در هر صورت ایران ضعیف ترین تیمه بازیهاست.