چگونه اجرای برنامه های مورد نیاز از سرور در کلاینت های شبکه؟؟؟
سلام دوستان
دوستان عزیز من می خوام در یک شبکه که شامل 6 کامپیوتر می باشد چند کار انجام دهم.
چند نکته:
- یکی از این کامپیوترها سرور و دیگر کامپیوترها کلاینت می باشند.
- سرور آنتی ویروس، اینترنت و تمام برنامه های مورد نیاز و برنامه های کلاینت ها را شامل می شود.
- در سرور تمام فایلها و تغییرات کلاینتها ذخیره میشود.
- کلاینتها فقط و فقط درایورهای موردنیاز سخت افزارها ( مثل کارت صدا و گرافیک و... ) و برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب است. ( برنامه های دیگر در سرور هستند )
- کلاینت ها اینترنت را از سرور می گیرند.
اصطلاحات: ( باعرض پوزش از اساتید گرامی )
- سرور = کامپیوتر اصلی که تمام اطلاعات اصلی و برنامه های مورد نیاز کامپیوترهای دیگر ( کلاینت ها ) بر روی آن است.
- کلاینت = کامپیوتری که کاربران از آن استفاده می کنند.
- کاربر = به استفاده کنند از کلاینت می گویند.
1- قصد دارم در سرور تمام برنامه های مورد نیاز در کامپیوتر های کلاینت را نصب کنم و در کلاینتها از این برنامه های استفاده کنم.
مثال: در تمام کلاینت ها به مرورگر نیاز می باشد. در نتیجه مثلا ما مرورگر فایرفاکس را در سرور نصب می کنیم و قصد داریم تا این مرورگر را در کلاینت ها هم استفاده کنیم. باید مرورگر از سرور در کلاینت اجرا شود. ( بدونه تداخل در کلاینت های دیگر )
2- در سرور برنامه xampp یا wampp یا هر برنامه مشابه برای اجرای localhost نیاز می باشد که تمام کاربران باید به پوشه اصلی این برنامه htdocs یا www دسترسی داشته باشند. اما هیچ کدام از کاربران نباید بتوانند به پوشه ها و تغییرات کاربران دیگر بدونه اجازه دسترسی داشته باشد.
مثال: کاربر 1 یک پوشه با نام test در htdocs سرور درست می کند. کاربران دیگر فقط در صورتی می تواند به این پوشه دسترسی داشته باشند که کاربر 1 دسترسی دهد.
3- تمام تغییراتی که کاربران در برنامه هایی مثل مرورگرها یا ویرایشگرها انجام میدهند، نباید برای کاربران دیگر اعمال شود.
مثال 1: یک کاربران وارد ایمیل میشود و رمز خود را در مرورگر ذخیره میکند. این ذخیره باید فقط توسط همان کاربران در دسترس باشد. دیگر کاربران نباید بتوانند به این رمز دسترسی داشته باشد.
مثال 2: یک کاربر وارد سایت هایی میشود. حالا کاربران دیگر نباید آدرس سایت های وارد شده توسط دیگر کاربران را ببینند. فقط آدرس هایی که خودشان وارد کردند را می توانند مشاهده کنند.
باتشگر