با سلام میخواستم از مشورت دوستان استفاده کنم و ببینم نظرشون راجع به خرید یک سیستم فول حداکثر 4 میلیون واسه کارهای طراحی و سه بعدی سازی و انیمیشن سازی چی هستش لطفا همکاری کنین خیلی ممنون Cpu رو یک میلیون و Ram رو هم 24 گیگ در نظر بگیرین
Printable View
با سلام میخواستم از مشورت دوستان استفاده کنم و ببینم نظرشون راجع به خرید یک سیستم فول حداکثر 4 میلیون واسه کارهای طراحی و سه بعدی سازی و انیمیشن سازی چی هستش لطفا همکاری کنین خیلی ممنون Cpu رو یک میلیون و Ram رو هم 24 گیگ در نظر بگیرین
فقط کیس؟!!
رم 16 گیگ بیشتر نمی تونید بخرید! بودجه نمی رسه!!!
با این بودجه، انتظار بالایی نباید داشته باشید و می تونید در سطح نیمه حرفه ای کار کنید با سیستم 4 تومنی. نه بیشتر.
cpu 800 ram 24نقل قول:
ok رم 16 سی پی یو رو خودم 4820k یا اگه پولم نرسید همون 4670kنقل قول:
البته ناگفته نمونه که در صورت خرید مادربرد از سری اچ87، پردازنده 4770 و 16 گیگ رم 1600 مگاهرتز، می تونید اس اس دی هم بخرید که توصیه نمی کنم بهتون و اس اس دی رو بعداً اضافه کنید حتماً.
با بودجه ای که دارید، این بهترین سیستم قابل تصور و خرید هست! (به نظرم)
قیمتهاش رو هم میشه بنویسین؟
قیمت رو از فروشنده ای که ازش میخواین بخرین، باید بگیرین! :)نقل قول:
بنده که نباید بدم عزیز!
اما قیمتش حدود 4 میلیونه! کمتر بود، چه بهتر! به نفع شما. اما بیشتر از 4 تومن نباید بشه.
دوست من ، شما چه نرم افزاری کار میکنی ؟
من خودم هم 3d modeleramو هم کاراکتر دیزاینر،گاهی هم ریگ و انیمیت میکنم
اما تخصصی کاراکتر دیزاینرم
16 گیگ رم هم خیلی زیاده و نیازی نیست
شما برای کار 3دی ، سه تا چیز خوب باید داشته باشی، رم ، سی پی یو ، با تعدا هسته های بیشتر، و همینطور کش بالا... ssd هم در زمان رندر گیری به کار میاد
اما با 4 میلیون به هیچ عنوان نمیشه سیستم حرفه ای بست، یه سیستم متوسط نهایتا ... دوستمون خیلی خوب پیشنهاد داد که ازونجایی که من گیگا رو دوست دارم ، مادربرد گیگا رو پیشنهاد میدم باقیش سخنی توی پیشنهادشون نیست و خیلی عالیه
خیلی ممنون از دوستان منم با SSD موافقم میخوام ویندوز رو روش نصب کنم این CPU Cooler نیاز هستش واقعا؟
بــــــله. قطعاً کولر نیاز هست.نقل قول:
متاسفانه بودجه ای برای اس اس دی نمی مونه! مگر اینکه مادربرد از سری اچ بخرید. پردازنده 4770 و رم هم 2 تا 8 گیگ 1600.
در اینصورت می تونید اس اس دی اضافه کنید که توصیه نمی کنم 3 قطعه رو فدای یک قطعه کنید و آینده نگری رو به کل از بین ببرید!