باسلام.من یه pc دارم ویندوزش 7ultimate 32bit هستش.مشخصات سیستم:cpu:intel pentum 4,3gh ---- Ram:512 mb -*---graphic card : invidia geoforce 2600
چه تنظیماتی رو ویندوزم انجام بدم که سبکتر شه؟؟(آنتی ویروسمم سبکه: avast 9 internet security)
Printable View
باسلام.من یه pc دارم ویندوزش 7ultimate 32bit هستش.مشخصات سیستم:cpu:intel pentum 4,3gh ---- Ram:512 mb -*---graphic card : invidia geoforce 2600
چه تنظیماتی رو ویندوزم انجام بدم که سبکتر شه؟؟(آنتی ویروسمم سبکه: avast 9 internet security)
منظورتون از سبک سازی چیه دقیقا؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه ویندوز رم کمتری اشغال کنه که می تونید با یه سرچ تو گوگل و با استفاده از صفحه run>>msconfig>>services
سرویس هایی که نمی خواید رو غیرفعال کنید
با سلام این سوال منم هست :n01:run>>msconfig>>services در این مسیر باید چه سرویس هایی تیک نداشته باشند.:n13:
لطفا رهنمایی بفرمایید%:n16::n12:
دقیقاً.مثلا من وقتی حالت aero رو فعال میکنم سرعتم یکم کم میشه واز رم 82% استفاده میشه!نقل قول:
مشکل اینجاست که نمیدونیم در این قسمت کدوم سرویسها رو باید غیرفعال کنیم که در کارکرد سیستم مشکل پیش نیاد،، من یک بار همشو disable کردم و کامپیوترمو ری استارت کردم ،، نه صدا داشتم نه به اینترنت وصل میشد،، میخوام بگم مشکل اینه که نمیدونیم کدوم سرویسها رو میشه disable کرد
جواب بدین لطفا
خب میتونی بجای نسخه Ultimate مثلا Home Basic نصب کنی:n18:
اصل کاری همون سرویس theme است !
windows update
theme
fax
remote registry
windows search
windows time
tablet pc input
اینا رو disable کنم؟؟؟
اگر استفاده نمی کنید بله disable کنید.نقل قول: