کمک برای انتخاب شغل مناسب(نظر شما برام خیلی مهمه)
سلام.
من آرش هستم 23 سالمه یه مدرک کارشناسی هم در یه زمینه بیخود دارم.می خوام یه کار راه بندازم برای خودم حداکثر بودجه ای هم که دارم 5 میلیون هست.
از اونجایی که (((قبلا(1 سال پیش) با 2 تا از دوستام در یکی از شهرستان ها به صورت قانونی و مجوز دار یه شرکت برای فروش قطعات مکانیکی و صنعتی زدیم و بعد از 1 هفته
30 میلیون تومان به عنوان حق صنعت و مالیات(با اینکه مالیات رو بعد از یکسال مالی و با توجه به سود حاصله میدن)مجبور شدیم بدیم که برای پرداختش محل شرکت رو فروختیم و با قرض از فامیل تونستیم 30 میلیون رو پرداخت کنیم.)))دوست دارم شغلی باشه که نیازی به ثبت شرکت و نمی دونم پرداخت از این دست پول ها نداشته باشه.
کار هایی که خودم به ذهنم رسیده:
1)تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ و ... منتها نه اینکه مغازه بزنم یه سری تراکت چاپ کنم بندازم در خونه ها.
2)راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش مثلا لوازم ورزشی مثل دستگاه های دراز نشست و انواع توپ فوتبال و ..... .
3)برم دنبال گرفتن کارت بازرگانی و واردات و فروش یه محصول.(نمی دونم الان با این وضع دلار و اینا ارزش داره یا نه.)
4)تو این تاپیک ها شروع کنم به فروش گیم و فیلم روی هارد.
بازم اگر کار دیگه ای به ذهنتون می رسه کمکم کنید.
انتظارت من از کارم اینه که:
1)یه موقع مالیات و پول غیرمنطقی و. .... ازم نخوان.
2)ماهی 1 میلیون درآمد رو داشته باشه.(همین که پول ماشینم و داروهام دربیاد کافیه برام(یه بیماری بدجور دارم که داروهاش گرونه.))
3)تا جایی که میشه نیاز به ثبت شرکت نداشته باشه و غیرقانونی هم نباشه.