-
سوپ | آشپزی
سلام
در این تاپیک طرز تهیه انواع سوپ قرار خواهد گرفت
فهرست :
آپدیت تا پست شماره 16
-
سوپ مرغ اسپایسی و ذرت
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه و پخت: 60 دقیقه
مواد لازم
• 8 ورق ژامبون خرد شده
• 450 گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1.5 پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• 1 تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• 1/3 پیمانه آرد کامل
• 6 پیمانه آب مرغ کم نمک
• دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
• دو پیمانه ذرت شیرین
• 1.5 پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
طرز تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
2. مرغ ها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغ ها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
3. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در 10 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید بپزد.
ارزش غذایی
• کالری: 396
• چربی: 23 گرم
• کلسترول: 105 میلیگرم
• کربوهیدرات: 26 گرم
• فیبر: 3 گرم
• سدیم: 826 میلیگرم
• پتاسیم: 626 میلیگرم
• کلسیم: 50 میلیگرم
• آهن: 2 میلیگرم
-
سوپ کرفس و هویج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم :
کره : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده : نصف پیمانه
هویج ریز خرد شده : یک پیمانه
کرفس ریز خرد شده : یک ساقه
سیر رنده شده : یک قاشق غذاخوری
آب مرغ : ۴ پیمانه
سیب زمینی بزرگ پوست کنده و خرد شده : ۲ عدد
آرد : یک قاشق غذاخوری
آب : نصف پیمانه
شیر : دو سوم پیمانه
کلم بروکلی یا گل کلم خرد شده : ۲ پیمانه
پنیر چدار رنده شده : ۲ پیمانه پر.
نمک و فلفل : به میزان کافی
طرز تهیه :
کره را در قابلمه کمی داغ کنید، پیاز، هویج و کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شود.
سیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.
آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و به جوش بیاوریدسپس حرارت راکم کنید تا سیب زمینی نرم شود.
آرد و آب را با هم مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
شیر و کلم بروکلی را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا کلم بروکلی نرم وترد شود.
نمک و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید.
پنیر را به مواد بیفزایید و بگذارید آب شود، سپس سوپ را سرو کنید.
-
سوپ سه گوجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
• یک عدد پیاز درشت خرد شده
• یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
• یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم)
• ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
• 85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
• 400 گرم آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• 2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش
• خامه صبحانه
• جعفری تازه (اختیاری)
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.
2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 128
• چربی: 4 گرم
• کلسترول: 8 میلیگرم
• کربوهیدرات: 22 گرم
• فیبر: 5 گرم
• سدیم: 786 میلیگرم
• پتاسیم: 1039 میلیگرم
• کلسیم: 101 میلیگرم
• آهن: 4 میلیگرم
-
سوپ جو با سیر کباب شده
مواد لازم :
بوته سیر: یک عدد متوسط
روغن زیتون یا مایع : یک قاشق مرباخوری
آب سبزیجات : ۴پیمانه
کرفس خرد شده : یک پیمانه
ریحان خرد شده : ۲ قاشق مرباخوری
تره فرنگی خرد شده : یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل : به میزان کافی
گوجه فرنگی خرد شده : ۴عدد
جو زودپز: نصف پیمانه
کدوسبز خرد شده : ۲عدد
طرز تهیه :
پوست سیر را جدا کنید و مقدار کمی از قسمت بالای بوته سیر را بپزید به طوری که سیر دیده شود اما از هم جدا نشود.
بوته سیر را در ظرفی قرار دهید. کمی روغن روی آن بپاشید و به مدت ۳۵ دقیقه در دمای۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا نرم شود. پس از خنک شدن با قاشق آن را نرم کنید.
در قابلمه بزرگی، سیر له شده، آب سبزیجات، تره فرنگی، ریحان، فلفل و نمک را مخلوط کنید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بپزد تا تره فرنگی و کرفس نرم شود.
در این مرحله، گوجه فرنگی، جو و کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید روی حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.
-
سوپ کلم بروکلی
مواد لازم برای 2 نفر
كره آب شده : 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : نصف پیمانه
آرد : نصف پیمانه
آب مرغ یا آب گوشت : نصف پیمانه
كلم بروكلی ( خرد شده ) : 50 گرم
هویج پخته ( پوره شده ) : یك قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی : به مقدار دلخواه
پنیر چدار : 60 گرم
نمك و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیازهای خرد شده را با یك قاشق كره آب شده مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقی كره را درون یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن اضافه كنید و حدود 5 ـ3 دقیقه به هم بزنید. سپس آب مرغ یا گوشت را به ظرف اضافه كنید. حرارت را كم كنید و بگذارید حدود 20 دقیقه بجوشد. حالا كلم بروكلی، هویج و بعد پیاز را كه كنار گذاشته بودید، به مواد درون ظرف اضافه كنید. حدود 20 تا 25 دقیقه منتظر شوید تا سبزیجات كاملا پخته و نرم شود. نمك و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه كنید. در این حال سوپ باید كاملا غلیظ شده باشد. مواد را داخل مخلوطكن بریزید. خوب به هم بزنید تا حالت پوره پیدا كند، سپس دوباره به قابلمه برگردانید. حرارت را كمی زیاد كنید و پنیر چدار را به آن اضافه كنید. بگذارید تا مواد كاملا حالت یكنواخت پیدا كند. وقتی آماده شد، به اندازه دلخواه به آن جوز هندی بزنید و پس از تزئین، سرو كنید.
از آنجا كه این سوپ كالری بالایی دارد، برای كسانی كه از رژیمهای كاهش وزن استفاده میكنند یا چربی خون بالا دارند، توصیه نمیشود.
-
سوپ هویج و زنجبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد اولیه برای 6 نفر :
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
شکر : 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
هویج : 8 عدد
سیب زمینی : 1 عدد
خامه : 1 پیمانه
طرز تهیه :
پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
-
طرز تهیه سوپ چغندر
چغندر را به همراه روغن تفت دهید . سپس به ترتیب سرکه و هویج و سیب زمینی رو اضافه کنید . بعد قرص ها را با آب اضافه و اجازه دهید همه با هم بجوشند...
مواد لازم
چغندر رنده شده 1 پیمانه
روغن مایع 3 قاشق س
سرکه 2 ق س
هویج رنده شده نصف پیمانه
سیب زمینی نصف پیمانه
قرص عصاره مرغ 2 عدد
آب جوش کمی
رشته سوپی 4/1 پیمانه
خامه کمی
نمک و فلفل طرز تهیه :
چغندر را به همراه روغن تفت دهید . سپس به ترتیب سرکه و هویج و سیب زمینی رو اضافه کنید . بعد قرص ها را با آب اضافه و اجازه دهید همه با هم بجوشند و پخته شوند .
در انتها رشته را اضافه و هنگام سرو خامه را اضافه کنید . این سوپ خیلی خوش رنگ است
-
سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ
برای درستکردن این سوپ مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.با استفاده از این 2 ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در 35 دقیقه میتوانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید...
در سالهای اخیر، دیگر گوجهفرنگی سبزیای تابستانی نیست و آن را میتوان در تمام فصول سال با کمی تغییررنگ و طعم پیدا کرد.برای درستکردن این سوپ مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.با استفاده از این 2 ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در 35 دقیقه میتوانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید.البته نقش دستگاه مایکروفر را در این میان نمیتوان نادیده گرفت. درضمن، در کتابهای آشپزی این سوپ را به کشور ایتالیا و بهخصوص شهر رم نسبت میدهند.
مواد لازم
- یک قاشق سوپخوری، روغن زیتون
- 2 حبه سیر (له شود)
- یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
- یک کیلو و100 گرم، گوجه فرنگی ( ریز خرد شود)
- 3 پیمانه آب جوشیده
- 2 پیمانه یا 210 گرم ماکارونی پیچ
- یک قاشق سوپخوری برگ ریحان خردشده
- 3 برگ کالباس مرغ یا گوشت
نکته: به جای ریحان از جعفری هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه:
1 – کالباسها را جدا جدا روی بشقاب چیده و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100درصد داخل مایکروفر قرار دهید تا کالباسها بر اثر حرارت، حالت خشکشده پیدا کنند.
2 – روغن، سیر و پیاز را در ظرف توگود مخصوص مایکروفر ریخته و بیآنکه در آن را بگذارید، به مدت 4 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروفر قرار دهید و آن را روشن کنید.در طول این مدت، یکبار در مایکروفر را باز کنید و مواد را هم بزنید تا پیاز و سیر در روغن تفت داده شوند.
3 – گوجه فرنگیهای خرد و لهشده را همراه آب جوشیده و ماکارونی پیچ به مخلوط سیر و پیاز سرخشده اضافه کنید و بدون در، با حداکثر قدرت یا قدرت 100 درصد، به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا ماکارونی، خوب بپزد. در طول این مدت 2 بار مواد را هم بزنید.نکته: درصورتی که پخت سوپ و بهخصوص ماکارونی با این مدت کامل نشد، 5 تا 10 دقیقه دیگر آن را اضافه کنید.
4 – حالا ریحان یا جعفری خردشده را به سوپ اضافه کرده و مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید و با چند برگ ریحان و کالباس خردشده تزئین کنید.
نکته: برای اینکه پوست گوجهفرنگیها راحتتر از گوشت آنها جدا شود، قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید و بگذارید بجوشد، سپس گوجهفرنگیها را به مدت یک دقیقه در آب درحال جوش بیندازید و سپس در سبدی در زیر آب سرد آبکشی کنید. با این کار به راحتی میتوانید پوست گوجهفرنگیها را بکنید.
نکته:
برای اینکه پوست گوجهفرنگیها راحتتر از گوشت آنها جدا شود، قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید و بگذارید بجوشد. سپس گوجهفرنگیها را به مدت یک دقیقه در آب در حال جوش بیندازید و سپس در سبدی در زیر آب سرد آبکشی کنید. با این کار به راحتی میتوانید پوست گوجهفرنگیها را بکنید.
-
سوپ کرمی کرفس
کرم و مخلوط کرفس رو با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب یه میکس ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم
کرفس ۳ ساقه با برگ
آب(استاک) مرغ حدود ۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق چایخوری
پیاز ۱عدد متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه:
-اول آب مرغ رو تهیه کنید. ( تیکه های کم گوشت مرغ و پیازو کمی ساقه کرفس و.. بپزین و بعد صافش کنید)
-بعد کرفس رو خورد کنید. اندازش خیلی مهم نیست. چون قراره میکس بشه.
-کرفس و آب مرغ و 1 لیوان آب جوش می ذاریم تا زمانی که کرفس ها بپزن.
- پیاز رو ریز کنید و تو کمی کره تفت بدین بعد هم آرد رو اضافه می کنیم. بعد از رفتن بوی خامی آرد شیر رو اضافه می کنیم و خوب روی حرارت هم می زنیم تا کرم یه دستی حاصل بشه
- کرم و مخلوط کرفس رو با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن خوب یه میکس می کنیم تا سوپمون نرم و یه دست بشه. البته خیلی خیلی هم له نکنید.
- سوپ رو برگردونید تو قابلمه و کمی حرارت بدید تا به غلظت دلخواهتون برسه و بعد گرم نوش جون کنید. می تونید کمی قبل از برداشتن سوپ از رو شعله خامه هم به مقدار دلخواه اضافه کنید. که خوشمزه تر بشه .