دوستان چطور ميشه فرم هاي log in و log out درست كرد خواهشا يه راه توپ باشه .
با تشكر
Printable View
دوستان چطور ميشه فرم هاي log in و log out درست كرد خواهشا يه راه توپ باشه .
با تشكر
سلام
چرا همه با فرانت پیج کار می کنن
تو دریم ویور می تونی باویزاردش این کارو تو چند دقه بکنی
البته قبلش باید سایت و ارتباط دیتا با سایتو بهش بشناسونی
تو دريم ويور فرم لوگين رو پيدا كردك اما كار نميكنه در ضمن log out از كجا پيدا كنم و اينكه اين فرم لوگين بايد به يه منبعي وصل بشه ديگه كه فرانت پيج فقط يه صفحه با فرمت txt تو فولدر پيريويت براي ريجيستر كردن ميسازه يعني بايد از اين فايل استفاده كردنقل قول:
نوشته شده توسط ali_nioton
منظورت رو نفهمیدم
جفتشو با هم می سازه
فقط دو تا فیلد تکس می خاد
بعد ام دو تا ادرس که اگه لوگ شد یا نه به اونا وصل شه
اگه می خوای کاربر زیاد تعریف کنی میتونی تو دیتا براش جدول بزاری
مراحل تعریف سایت رو طی کردی
سایت رو تعریف کن زبون برنامه نویسی
دو تا دیگه داره یادم نیست
اینا رو رفتی
اصلا کلیدش روشنه یا خاموش
کار نمی کنه منظورت چیه
ببين اين برنامه رو بيخيال شو از فرانت پيج راهي بلدي يا نه ؟نقل قول:
اخه اين برنامهي dream weaver mx يه ذره قاتي پاتيه! راحت تر بگم ازش سر در نميارم آخه من به فرانت پيج عادت كردم فكر كنم فرم رجيستري كه ساختم هم كار نكنه حالا اونو ميشه يه كاريش كرد اما اين فرم هاي لوگينو چي؟
سلام
من لوگ این و اوت رو برای مدیران سایت گفتم
اگه منظور شما از لوگ این و اوت چیزی مثل این سایته شما باید از اشیائ asp مثل شیئ session استفاده کنید
این کار احتیاج به یک برنامه نویسی پیوسته و یکپارچه داره که شما بتونید از اطلاعات کاربران استفاده کنید
من در حدی که اینو توضیح بدم نیستم
اما در همین حد می تونم بگم که
هر سسیون یه انبار برای ذخیره اطلاعاته و یه شماره مخصوص داره
اگه شما اطلاعاتی از کاربر دارید و میخواید اونو نگه داری کنید اونو توی یک متغیر گذاشته و توی سسیون قرار می دید
وقتی شما لوگ این شدی یه سسیون تو سرور و کامپیوتر شما ایجاد میشه
از هر سسیون یکی تو سروره یکی تو کلاینت
وقتی شما درخواستی از سرور میکنی این سرور با شماره سسیون که از کامپیوتر شما ارسال میشه وضعیت شما رو تشخیص میده
با این اعلام وضعیت ها سرور میتونه مثلا بالای سایت یه متغیر که مثلا اسم شماست رو نشون بده
این سسیون ها چون تو سرور جا می گیرن به طور خود کار بعد از چند دقه بی استفاده بودن از بین میرن
وقتی شما لوگ اوت رو میزنی در واقع این شیئ رو ازبین میبری
البته ممکنه درست نگفته باشما ولی روش کلی یه همچین چیزیه
دزباره فرانت پيج هم من دقيقا برعكس تو ام
نمي تونم چيزي بگم
از راهنماييات ممنون اما من فقط ميخوام يه چيز ساده درست كنم منظورم اينه كه وقتي عضوي از يه كامپيوتر ديگه وارد سايت بشه بنونه خودشو به سايت معرفي كنه يا اينكه مثلا اگر تو كافي نت بود بتونه عضويتشو تو اون كامپيوتر قتل كنه تا يه نفر ديگه نتونه با نام اون مطلبي بنويسه يا كاري بكنه.هميننقل قول:
و اصلا لازم نيست كه مثل ايني كه شما گفتيد باشه فكر نكنم انقدر سخت باشه كه هيج كس ندونه
دوست عزيز
بهتره بدونيد اينكار احتياج به يك برنامه نويسي پيشرفته داره به اين صورت كه براي هر كاربر يك كنترل پنل هم نوشت بشه كه البته انتظار تنداشته باشيد اين كار مجاني باشه .
ولي ميتونيد توي سايتهاي اسكريپت مجاني سرچ كنيد.سنگ مفت.گنجشك هم مفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كلي دنبال اين اسكريپ ها رفتم ولي پيدا نكردمنقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
يعني هيچ سايت همچين چيزي رو مجاني نميزاره؟