-
♠♠♠♠ توهم♠♠♠♠
سلام و خسته نباشید!
پس از حدود یک سال کهنبودم و دلیلش مدرسه بود امدم تا با اولین بازی که در حال ساخت هست معرفی کنم!:n02:
نام بازی: توهم!
موتور بازی: UNITY 3D
داستان: بازی در مورد یک مرد به نام عرفان هست که به همراه همسرش بعد از عروسی به ماه عسل رفته و در کلبه در جنگل بسر میبرن پس از اینکه صبح عرفان (شخصیت اصلی بازی) از خواب بلند میشود متوجه نا پدید شدن لیلا میشود و به دنبال او.....
نکاتی در مورد بازی: این بازی شامل 5 (شاید کمتر شود) مر حله میباشد که هر چند وقت یکبار مرحله جدید منتشر میشود. در بازی سعی بر این شد از اسلحه استفاده نشود ولی شاید در بعضی قسمت مورد استفاده قرار گیرد. بازی در حالت اول شخص میباشد!
تا شنبه یا یکشنبه اولین عکس ها از اولین محیط بازی پخش خواهد شد!
منتظر نظرات هستم!
-
نظر در مورد چی ؟
راستی قضیه اینکه می نویسی موتور یونیتی چیه؟
این داستان بود به موتور ربطی نداشت
اما در کل ایشالا که تمومش کنی و موفق باشی
-
منظور نرم افزار ساخت بازی Unity!
و داستان بازی همینه!
-
منتظر خبرای جدید هستم:n01:
-
منتظر شات های بیشتری هستم. FPS یا TPS هست سبکه اش چیه؟
-
-
سعی کنین بازی می خواین معرفی کنید
خودتون بازار خودتونو نابود نکنین 90% قضیه رو بزارین پشت پرده
همین جوری پیش برین به هیچ جا نمی رسید.
معرفی بازی تو کل دنیا قانون خواص خودشو داره ( مثلا الان زوده که بیای معرفی کنی وقتی هنوز هیچی نیست الان در حقیقت بازی وجود نداره که تو معرفیش کردی فقط اینکه توحم ذهن تو به دوستان گفتی )
ایشالا به چیزی از بازیت ببینیم که ارزشش آسمونی بالا باشه
موفق باشی
-
به قول دوستمون: ازین بازیاس که هنوز هیچیش معلوم نیست و وسط ساختنشم متوقف میشه
-
اگه خدا بخواد نه اشیاالله قسمت اولش اماده میشه! چون شامل 3 قسمت هست و هر قسمت در تاریخ متفاوت اماده میشه! میانگین گیمپلی هر قسمت: 15 الی 20 دقیقه!
-
اینو که زدی ولی می زارم باشه ولی از این به فرضیه های ذهنت بازی نگو هر وقت یه تیکی ای چیزیش حاظر شد تاپیک بزن مردم که مسخره شما نیستن . یا اگه تاپیک میزنی بنویس ایده بازی
من ادیت میکنم اسم تاپیکو به ایده