سلام بچه ها !!
من فیفا ورلد کاپ رو گرفتم . نصب آسان بود . نه کرک میخواست . نه هیچی . نصب که بشه میتونی بازی کنی .
میشه یکی یاد بده چه جوری میشه نصب آسان درست کرد .
من از برنامه indigo setup factory استفاده می کنم . اگه کسی بلده بگه . مرسی .
Printable View
سلام بچه ها !!
من فیفا ورلد کاپ رو گرفتم . نصب آسان بود . نه کرک میخواست . نه هیچی . نصب که بشه میتونی بازی کنی .
میشه یکی یاد بده چه جوری میشه نصب آسان درست کرد .
من از برنامه indigo setup factory استفاده می کنم . اگه کسی بلده بگه . مرسی .
دوست عزيز سلام
فكر نكنم جاي اين سوال اينجا باشه چون مربوط به نرمافزار هست نه بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش روشهاي زيادي هست براي مثال مي توني فايل ست آپ بازي رو آن پك كرده بعد فايل كرك و فايلهاي مورد نظر رو به اون اظافه و بعد فايل ست آپ درست كني من از اين روش استفاده كردم حال مي ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه هاي ديگم كه هست يكم تخصوصي هستش و مربوژط به كد نويسي در برنامه ست اپ مي شه البته مي شه
akmfad1 راه اول به هیچ عنوان توصیه نمیشه مگه اینکه از تک تک فایل ها یا تغیرات رجیستری با اطلاع باشید.
اما جواب gigi_afshin
شما باید یه برنامه بنویسی برای این کار که کار سختی نیست و خیلی ایتدایه .اما جاش اینجا نیست
ممنون از بچه ها .
میشه پس این پست رو انتقال بدین ؟!
من فیفا رو درست کردم . اما بعد از اینکه setup میکنم اجرا نمیشه . یکی جونه مادرش کمک کنه . بد جوری لازم دارم . آیندم به این بستگی داره .
شما مشکل چیه؟؟؟
با مالتي مديا بيلدر هم ميشه ولي بايد به ترفندهاي رجيستري آشنا باشي.
نه با ملتی مدیا بیلدر نیمشه easy setup ساخت
من یک نرم افزار دارم که با اون می شه easy setup فارسی ساخت
صبر کنید ....
ᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦ ힷᑦᖒힷ
تا براتون آپلود کنم
طریقه کارش چطوره؟راحته ؟نقل قول:
نه با ملتی مدیا بیلدر نیمشه easy setup ساخت
من یک نرم افزار دارم که با اون می شه easy setup فارسی ساخت
صبر کنید ....
ᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦᖒힷᑦ ?ힷᑦᖒힷ
تا براتون آپلود کنم
یه نرم افزار به نام Create Install برای ساخت setup هست که میتونی به ساده ترین شیوه ای نصب برنامه ی دلخواهت رو بسازی ... من یه زمانی باهاش کار میکردم که کاراییش هم خیلی راحته و یه نصب برای یکی لز برنامه هام ساختم، وقتی کاربر روی setup کلیک میکرد فقط محل نصب برنامه رو انتخاب میکرد و بعدش روی ok کلیک میکرد تا نصب تموم شه !