مشکل دل 5010 ...لطفا کمک کنید
سلام دوستان
من خیلی مثل شما عزیزان وارد و با تجربه نیستم. واسه همین علایم مشکل را خدمتتون عرض میکنم امیدوارم که راهنمایی ام بکنید
من یه لپ تاپ دل 5010 دارم. روشن که میکنم با بالا اومدن ویندوز 7 (64 بیتی) بعد از حدود 15 ثانیه فن شروع به کار میکنه با دور متوسط که صداش هم شنیده میشه و سمت چپ داغ میشه.
من از طریق وایرلس لپ تاپم به مودمم وصل میشه و از اینترنت استفاده میکنم. دقت کردم وقتی مودم را روشن میکنم و بعد از اینکه وصل شد لپ تاپ بصورت اتوماتیک شروع به کانتک با مودم میشه. در این لحظه فن لپ تاپ میره رو دور تند ... حتی سرعت لپ تاپ پایین میاد بطوری که ماوس خیلی کند حرکت میکنه.. انگار که مکث های صدم ثانیه توش هست... بعد از 20 ثانیه که این طوری میشه بر میگرده به حالت عادی. یعنی ماوس مثل قبل با سرعت حرکت میکنه. بعضی مواقع در حین استفاده از اینترنت این مشکل تکرار میشه.
مثلا وقتی به موزیک گوش میدم و ازون طرف هم اینترنت استفاده میکنم و سرعت لحظه ای میاد پایین و ماوس حرکتش میاد پایین مثل حالتی که توضیح دادم در این حین صدای موزیک هم اروم و کند میشه ..حتی صدای جیز جیز میشه اما بعد از 20 ثانیه که به حالت اولش بر میگرده هم ماوس درست کار میکنه هم موزیک درست پخش میشه.
یه حالت دیگه اینکه وقتی دکمه fn+f2 را میزنم تا وایرلس لپ تاپ قطع شه باز همه موارد بالا واسه 20 ثانیه تکرار میشن و بعدش همه چی به حالت اول برمیگرده.
من 7-8 ماه پیش یه ویندوز شرکتی خریدم و اومدم نصب کردم رو این لپ تاپ .. اولش آنتی ویروسم کسپر بود همه گفتن کسپر در شروع ویندوزت باعث میشه داغ کنه و فن و میبره بالا.. الان چند ماه نود 6 زدم باز این مشکل هست ( یعنی موارد که در بالا گفتم ) همچنان وجود داره.
یه حالت دیگه که باز موارد بالا تکرار میشن زمانی هست که مثلا با چیز پی ان میخوام کانکت بشم. وقتی که چیز پی ان وصل میشه باز حدود 20 ثانیه موارد بالا تکرار میشن سرعت میاد پایین فن سرعتش میره بالا و بر میگرده درست میشه...
همه موارد بالا درست در لحظه دیس کانت شدن چیز پی ان دوباره بوجود میاد.
خواهشن کمک کنید.. منتظر جوابتون هستم