سلام دوستان !
راستش چند وقتيه دنبال يه گوشي خوب ميگردم... با همون قيمتي كه گفتم.
حالا ميخاستم ببينم نظر شما چيه؟؟
البته خودم چندتا گوشي زير نظر كردم مثل: w800 - n70 - v3x-k750-
خوشحال ميشم نظرات شما رو هم بدونم. :)
Printable View
سلام دوستان !
راستش چند وقتيه دنبال يه گوشي خوب ميگردم... با همون قيمتي كه گفتم.
حالا ميخاستم ببينم نظر شما چيه؟؟
البته خودم چندتا گوشي زير نظر كردم مثل: w800 - n70 - v3x-k750-
خوشحال ميشم نظرات شما رو هم بدونم. :)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضويتت رو تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي داره شما ميخاي تو گوشيت نرم افزار نصب كني يا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميخاي ان 70 سيمبينه و كلي نرم افزار ميشه توش ريخت(و كلي ويروس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برات مهم نيست پيشنهادم دبليو 800 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اگه خودم بخام بگيرم بين اين 4 گوشي دبليو 800 رو انتخاب ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چون به غير از سيمبين همه چيزش از بقيه گوشيها سرتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. ام پي 3 كه در حد خدا پخش ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دوربين عالي همراه با اتوفوكوس كه حالت ماكرو خوبي هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. آنتن دهي مناسبي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. همراه گوشي 512 مگ مموري هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
سلام دوست عزيز !!
ببين تمام اين چيزايي رو كه گفتي ميدونم به غير از همون os كه n70 داره. دقيقا بگو چيه؟ چي كار ميكنه ؟ به چه دردي ميخوره؟؟ اصلا به درد ميخوره؟ :biggrin:
یک سری برنامه باید نصب شه
من به شخصه هنگ نکردن و کاملی گوشی های سونی رو به هنگ و برنامه خوری سیمبیان نوکیا ترجیح میدم
و800
این سیمبین مپل ویندوز میمونه . واسه هر کارت باید یه نرم افزاربریزی روی گوشی. نرم افزار و ویروسش هم عین ویندوز فراونه البته آدم مردم آزار.بدرد بخریش همین نرم ازار زیادشه . هنگ هم تابخوای میکنه.قاطی هم تا دلت بخواد. 800 بخر حالشو ببر . v3x بخر پزشو بده.750 خیلی ارزونه
بله دوستمون رامين جان توضيح داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6681 یا ان 70 فقط.البته من ان 70 رو به همه ترجیح می دم.هیچ هنگی هم نداره.هر کسی میگه هنگ می کنه احتمالا خودش نداره.برو از کسی در مورد ان 70 بپرس که گوشی مال خودش باشه.
شما خودت ان 70 داري؟؟؟؟
فقط W800 به دلایلی که گفته شد .
وگر نه n70 ( به دلایلی که گفته خواهد شد ! )
به نظر من بهتره سيمبيان نخري چون اگر بخري ديگه آلوده مي شي. الان نصب نرم افزار روي موبايل سيمبيان تقريبا به يك بيماري تبديل شده. گوشي اي كه من به تو پيشنهاد مي دم 6270 نوكيا هستش. البته تحقيق كن و با سليقه خودت يه گوشي بخر. ولي من كه 6270 دارم وازش راضيم.