-
Motorola V3x كمك كنيد!!!
سلام به همه رفقا !!!! :)
من مي خوام V3x بگيرم اما سر يه چيز شك دارم !!! شنيدم رو v3 فقط ميشه 10 تا sms نگه داشت منم sms زياد ميزنم و اين قضيه ازيتم مي كنه !!! از دوستاني كه V3x دارن يا كلن كسايي كه اطلاعاتي دارن خواهش مي كنم راهنمايي كنن !!!
مرسي از همه :happy:
-
عزيز جان من الآن 720 تا توي گوشيم sms دارم تا نزديك 800 تا هم جا ميشه!!!! (motorola V3X)
-
ايول آقا كلن ايراد بزرگي كه ازش مي شه گرفت چيه ؟؟؟
-
آقا گوشیه خیلی خوبیه
ایرادش فقط میگن کیفیت صدا نداره
-
v3i سرس itunes که این نرم افزار روش نصبه کیفیت صداش فوق العاده هست .
نمیدونم v3x هم نرم افزار itunes داره یا نه ولی اگه داشته باشه که اصلا دیگه بحث کیفیت صداش رو نکنید که میترکونه
-
ولی خداییش گوشی کامل و توپیه
-
مرسي دوستان من الان 6681 دارم بد جوري رفتم تو نخ v3x !!! فقط رو sms شك داشتم كه اونم با لطف شما رفقاي گل مشكلي نداره !!!! اين هفته مي گيرم!!!
بازم مرسي از همه!! :) :) :)
-
بچه ها لطفا به اين تاپيك هم سر بزنيد
جواب منم اگه ميشه بديد
چون منم ميخواستم اين گوشيو بخرم
اما مردد هستم :sad:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در مورد صدا اگرم مشكلي داشته باشه ( كه ماله من نداشت!!!) با كپي كردن يك فايل حل ميشه! تا الانش هم من خيلي باهاش حال كردم هيچ عيب و ايرادي تويه اين سه هفته نداشته و يك بار هم قاطي نكرده . كيفيت صدا چه در حين مكالمه چه گوش دادن به موسيقي عالي . LCD تك! Keypad بسيار خوش دست و 833 تا sms هم آلآن داخلشه و چندتاي هم هنوز جا داره . فقط يك عيب ملموس داره اونم باطريشه كه اگر مراعاتشو بكنيد 2 روز شارژ داره و البته باطري با ظرفيت بالا براش هست ولي هنوز ايران من نديدم اگر كسي ديد خبرشو به ما هم بده . ديگه انكه چون از USB شارژ ميشه اگر يه كابل mini USB همراه داشته باشيد مشكل حله تا حد زيادي. اگر سوال ديگه اي باشه اگر اطلاع داشته باشم جواب ميدم.
-
آقا دمت گرم خيلي حال دادي !!! خدايي ديگه شكم برطرف شد !!! راستي من مي تونم مشكل باتري رو برات حل كنم اگه دوس داشتي باهم تماس بگير ====>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مرسي درضمن بازم اگه كسي چيزي به ذهنش رسيد بگه منونتونم !!!!