سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم :40:
Printable View
سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم :40:
بازار کار هر دوشون خوبه اما به نظرم اگه نخوای استخدام بشی و بخوای واسه خودت کار کنی عمران یکم بهتر جواب می ده
از نظر سختی مکانیک مشکل تر هست چون معروف به اچار فرانسه س دیگه از اکثر رشته ها توش می خونی و بیشتر از همه باید پایه فیزیک و ریاضیت قوی باشه
البته تا ۴ ترم اول کلی از درس ها شون مشترک هست ولی عمق درسهای مکانیک بیشتره
اونوقط اعتبار ازاد بالاتر از غیرانتفایی هست؟یا نه؟
غیرانتفاعی به نظرم چون دولتی تره شاید اعتبارش بیشتر باشه
ولی از ازاد هزینش کمتره
1: بازر کار هر دو خوبه الان البته چون اوضاع جنوب خرابه و کمی هم خودرو سازها به مشکل خوردن وضع کار مکانیک کمی خراب شده اما بهتر خواهد شدنقل قول:
سلام من امسال میخوام وارد دانشگاه بشم.حالا مکانیک ازاد کرمان قبول شدم عمران غیر انتفایی هم قبول شدم کدوم یکی بهتره و پول بشتر و بازار کار داره .از نظر سختی چی مکانیک نسبت به عمران چقدر سخته؟کمکم کنید موندم کدوم یکی برم
2: پول بیشتر تو کارهای دولتی و استخدامی تو کارهای مکانیک هست اما اگه بخوای برای خودت کار کنی تو هر دو عالی هست
3: مکانیک رشته سختی هست و تو رشته های مهندسی دو رشته برق و مکانیک سخترین رشته ها هستن
ببخشید دوست عزیز به نظر من شما از مکانیک تنها هاله از اطلاعات دارید مکانیک اچار فرانسه نیست اون صنایع هست و توش اصلا از رشته های دیگه خونده نمیشه سیالات ، جامدات (مقاوت مصالح و طراحی اجزا و ..) دینامیک وارتعاشات و کنترل و در کارشناسی ارشد بر اساس بیس انتخابی فرد در زمینه کاریش تحصیل میشهنقل قول:
دانشگاه ازاد اعتبار داخلی و خارجیش بیشترهنقل قول:
بازار کارشون بد نیست هر دو در یه سطح
ولی دروسشون فرق داره مکانیک خیلی سخت تره و بعضی از دروسشون واقعا اذیت می کنه
نقل قول:
به رشته مکانیک اچار فرانسه می گن چون از خیلی از رشته های مهم دیگه باید اطلاع داشته باشید و واحد پاس کنید
اونوقت مکانیکو یا شاگرد متوسط میتونه بخونه
قبلا هم اشاره کردم باید پایه ریاضی و مخصوصا فیزیک و باز مخصوصا فیزیک مکانیک شما قوی باشه
شما در دوران لیسانس باید حدود ۴۰ واحد درسی پاس کنید که ارتباط مستقیم با فیزیک داره
اگه از این دو درس بدت نیاد انشاءاله مشکلی نخواهی داشت
خیلی ممنون از راهنماییتون