راستش من می خوام موتو بخرم ولی دو دلم.میگن mp3 player نداره و چنتا مشکل دیگه.لطفن کمکم کنید
Printable View
راستش من می خوام موتو بخرم ولی دو دلم.میگن mp3 player نداره و چنتا مشکل دیگه.لطفن کمکم کنید
نه ارزش نداره
ام پ یتری پخش میکنه ولی با8 مگ حافظش...
بله
همينطوره
شما ال 7 بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جان خودم اصلا ارزش نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون هزينه رو بده نوكيا يا سوني اريكسون بگير ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره
اگه از سوني يا نوكيا بخاد بگيره كه غوغاست
مخصوصا" سوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خیلی دلت v3 می خواد بگرد دنبال v3i razr بخر اگه موتو میخوای ال7 بخر .یا سونی بگیر یا سامسونگ. خود v3 ارزش خریدن نداره
اخه خيلي خوشگله.نمي تونم ازش بگزرم.راستي وي3اي چنده؟اون ارزش خريدن داره؟
آره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا وي 3 آي يا ال 7 بگير
ميشه اطلاعاتي در مورده L7 بدي؟چند قيمته؟امكاناتش چيه؟