دروود ...من ساکن جنوب شهر تهران هستم و میخوام زبان اینگلیسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم ( در حد زبان مادری) لطفا اگر جای خوب و معتبری میشناسید معرفی کنید که هم خوب باشه و هم از نظر مالی زیاد گیر نکنم...متشکرم::11:
Printable View
دروود ...من ساکن جنوب شهر تهران هستم و میخوام زبان اینگلیسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم ( در حد زبان مادری) لطفا اگر جای خوب و معتبری میشناسید معرفی کنید که هم خوب باشه و هم از نظر مالی زیاد گیر نکنم...متشکرم::11:
دوست عزیز، معمولا تو کلاس به شما اینترچینج یاد میدن!!!! راستش رو بخواید، ادمایی بودن که مثلا 35 سال امریکا زندگی کردن و تاجرهای بسیار بزرگی بودن، بعد انگلیسیشون در حد مامان بزرگ من بوده!!!!
برای یاد گرفتن لهجه(زبان مادری، لهجه هستش + دایره لغت!)... باید با انگلیسی زبان ها حرف بزنین..... مثلا تو گروه های چت صوتی یا تصویری شرکت کنین و باهاشون حرف بزنین...(اینجور برنامه ها فراوانه و خارق العاده مفید!!).....فیلم و سریال تماشا کنین و اصطلاحات رو یاد بگیرید.....
دایره لغت هم دیکشنری و کلاس رفتن و دردسر های خودش رو داره.....
اگر میخواید بکوب بخونین، باید کلاس های خاص شرکت کنین...مثلا کلاس های امادگی تافل و اینا!!!!
سلام
به نظرم آموزشگاه و اینا خیلی مهم نیست
من خودم تجربه موسسه کیش (چند سال پیش) و سفیر (چند ماه پیش) رو دارم
ببین توی زیبان شاید بگم 30 درصد موسسه و کلاس مهمه
از همه مهم تر وقت گذاشتن خودته
یعنی مثلا هفته ای 4 ساعت کلاس میری باید حداقل 6 ساعت خودت خارج از کلاس درس بخونی تا یه چیزی که بشه روش حساب کرد ازش در بیاد
باید برنامه بچینی خیلی منظم قواعد کلاس رو هر جلسه بخونی و لغاتش رو حفظ کنی
باید حتما فیلم یا کتاب داستان رو پی گیری کنی تا با لهجه اصلی و لغات مختلف آشنا بشی
ختم کلام: هر جایی که یه چند درصدی اعتبار کسب کرده برو اما دو برابرش باشد خودت کار کنی تا نتیجه بگیری وگرنه فقط وقتت تلف شده دوست من
علاوه بر تلاش زیاد که توی خانه باید انجام بدهید کم رویی و خجالت رو هم سر کلاس باید بگذارید کنار.معمولا سرکلاس ها موضوعی برای بحث میگذارند.افرادی که با وجود اینکه بار لغتی زیادی ندارند بیشتر صحبت میکنند موفق تر هستند.در کل سر کلاس هیچ کس دلش به حال شما نمیسوزد.خودتان باید تلاش کنید
یه چیزی رو هم من همیشه گفتم.اموزشگاهی خوبه که اگر به هر دلیلی بعد از چند ترم تصمیم گرفتید انجا نروید و اموزشگاه دیگری بروید این ترس را نداشته باشید که شما را ترم پایین تری بیندازند.یعنی مثلا الان ترم 5 هستید.حالا میخواهید اموزشگاهتان را عوض کنید.پیش خودتان نترسید که الان جای دیگری بروم من را می اندازد ترم 4
باید انقدر زبان را تا اون مرحله یاد گرفته باشید که مطمئن باشید حتی کمی بیشتر از لول خودتان بارتان هست .
تشکر از شما رفقای عزیز....پس من هر آموزشگاهی برم زیاد فرقی نمیکنه نه؟ من راستش نمیدونستم اینجوری باشه پس این همه تبلیغات میکنن میگن زبان رو تو 1 سال فول بشید چی هست؟!:31: من میخوام در سطح حرفه ای یاد بگیرم ( تعریف کردن نباشه:31:) خودمم یه چیزایی بلدم. اگر جای معتبر و خوبی میشناسید معرفی کنید و همچنین بگید معمولا چند ترم داره و چقدر money میگیرن؟ممنون
من گویش رو توصیه میکنم
فوق العاده اس
خودتون اونجا میرفتین؟ برای چی میگید فوقلادست میشه توضیح بدید؟نقل قول:
ببينيد هر فردي به شكلي زبان رو ياد ميگيره ... اما مطمئنا كلاس رفتن ميتونه در يادگيري شما مفيد باشه .. شما فارسي رو به چه شكل ياد گرفتيد ؟ بيشتر به صورت تجربي با حرف زدن شنيدن ابتدا و كم كم با نوشتن و خواندن ... زبان انگليسي يا هر زبان ديگ اي هم مثل همين هست شما نيازي به حفظ كردن ديكشنري نداريد ... شما نياز نداريد به تمام گويش هاي مختلف حرف بزنيد ... شما در صحبت كردن زياد شنيدن زياد ميتوانيد لغات و اصطلاخات و قواعد را در مغز خود جاي بدهيد البته واضخ است براي شروع نياز به كلاس و يادگيري قواعد داريد اما نكته مهم استعداد اموختن زبان و ممارست و تمرين شماست و نترسيدن از حرف زدن و يا نوشتن (كه البته استعداد بيشتر به سرعت يادگيري شما كمك ميكنه)
خیلی متشکرم از توضیحات مفیدتون...پس با این حساب یا باید بریم انگلستان:31: البته من تمام گفته هاتون رو قبول دارم و خودم فکر میکنم استعدادش رو دارم مثلا تو فیلمای زبان اصلی بیشتر گفته هاشون رو حالیم میشه و به قول شما تو ذهنم میمونه ....بعضی اوقاتم واسه خودم تکرار میکنم:27: پس قدم اول رفتن به اموزشگاست بعدش پیدا کردن یه فرد که زبان بلد باشه:31: متشکرم:11:نقل قول:
من که کانون زبان رو توصیه میکنم
درسته مدتش زیادتره و یکمی هم سختگیری دارن ولی انصافا سطحش نسبت به سایر موسسه ها بالاتره