سلام دوستان یه لپتاپ میخوام برای کار های روزمره و اینترنت و آهنگ و گاهی بازی مثل pes و این چیزا...
برندش مهم نیست فقط acer و سامسونگ نباشه.... البته 1300 سقفشه یعنی اگه ارزآن تر هم باشه خیلی بهتره....
Printable View
سلام دوستان یه لپتاپ میخوام برای کار های روزمره و اینترنت و آهنگ و گاهی بازی مثل pes و این چیزا...
برندش مهم نیست فقط acer و سامسونگ نباشه.... البته 1300 سقفشه یعنی اگه ارزآن تر هم باشه خیلی بهتره....
Asus A53SV خیلی سیستم خوبیه . گرافیک 2گیگ corei7
دل برند خوبیه :) و قیمت به کارایی خوبی داره
Sent from my XPERIA S
سلامنقل قول:
لنوو Z570
ایسوس A53 SV و K53 SV ( البته الان بیشتر SM و SD پیدا میشه که گرافیک هاشون اپدیت تره ولی تو همون رده هستن )
پیشنهاد اول من لنوو هست که بی رقیبه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنوو z570 بهترین گزینست بعدش مدلهای ایسوز که در پست قبلی اشاره شد
asus k53
lenove z570
ببخشید باز هم مزاحم شدم...
من یکم گشتم دیدم دو سه تا دیگه لپتاپ تو این رنج هست... بین اینا کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
z570
6c45
?
البته میدونم یکم قیمتش فراتر از 1300 میره اما بین این دو مدلی گفتم چه تفاوت فاحشی هست؟ ارزش داره یکم بیشتر هزینه کنم یا تفاوت خیلی محسوس نیست؟
دوستان که گفتن!نقل قول:
زد570 انتخاب بهتریه
دوست من دل اینسپایرون 5110 هم مورد خوبیه. 1320000 تا 1340000 امروز قیمت گرفتم
الان چیزی به عنوان " کلاس " تو لپ تاپ ها معنا نداره !!!! ( وهر کسی دنبال چنین چیزی هست کاملا در اشتباهه )نقل قول:
دوست عزیز اشتبه نکنین و دنبال برند تخیلی و بی کلاس لنوو نرین ...
من نمی دونم بعضی ها چی دیدن تو این برند آشغال و کج و کوله ...
واقعا خیلی بیخود و داغونه ...
شما باید مدلی رو بخری که از همه بهتر کار کرده ، و ببینی ملاک هایی رو که میخوایی بیشتر به کدوم مدل میخوره . همین !!!
از این حرفتون متوجه شدم که به برند HP ، تعصب دارید ، و با کسی هم که تعصب داره نمیشه بحث کرد !!! ( دلیلشم واضحه )
بچه های زیادی تو این چند وقته لنوو و HP خریدن ، راضی هم بودن ، ولی شما تو همه ی پستهاتون HP رو پیشنهاد میدید ، در صورتی که به بودجه ی کاربران و نیاز های اونها نمیخوره !!!
کسی که بازی های سبکی با لپ تاپ انجام میده چه لزومی داره پول برای گرافیک 7690 بده ؟ ( کارعقلانی نیست عزیزم )
انقدر تو فروم با امثالی مثل شما بحث کردیم که آخرشم هیچ فایده ای نداشته .
موفق باشید.