سلام،
دوستان من با مقایسه ها و تحقیقاتی که بین چند مدل گالاکسی انجام دادم، این گزینه به نظرم جالب اومد و چشممو گرفت؟
کسی از این مدل اطلاعاتی داره ؟ در مورد قیمت چی؟ ممنون میشم هر نکته ای هست بگین. و اینکه آیا گزینه ی بهتری سراغ دارین ؟ چرا ؟
ممنون.
Printable View
سلام،
دوستان من با مقایسه ها و تحقیقاتی که بین چند مدل گالاکسی انجام دادم، این گزینه به نظرم جالب اومد و چشممو گرفت؟
کسی از این مدل اطلاعاتی داره ؟ در مورد قیمت چی؟ ممنون میشم هر نکته ای هست بگین. و اینکه آیا گزینه ی بهتری سراغ دارین ؟ چرا ؟
ممنون.
مقدارپولتو+خواسنه هات رو بگو
راستش من در مورد این گوشی تحقیق کردم ، حقیقت قیمت چندان برام مهم نیست ... با توجه به امکاناتی که این مدل داره نظرمو جلب کرده
می خواستم بدونم نظر خاصی در موردش دارین یا نه؟
با سپاس
صفحه نمایش معمولی داره
بقیه امکاناتش خوبه
خوب شما چه نیاز هایی داری؟
شاید گوشی بهتری با نیاز های شما باشه
گوشی بهتر ؟ مثلا چی ؟ من گوشی باز نیستم چیزی که تا مدت زمانی کارمو راه بندازه راضیم میکنه.نقل قول:
راستش من تو دیجی کالا چند تا گالاکسی رو با هم مقایسه کردم، من حتی دیگه کامل متقاعد شده بودم که I9001 بگیرم چون LCD ش Amo هست
اما بعد تو فرومی خوندم که دوربینش فلش نداره و به همین خاطر پشیمون شدم و برگشتم سراغ Ace 2.
من خیلی نمی خوام هزینه کنم، اگه مورد با کیفیتی باشه که ارزش پول دادنو داشته باشه بالاش هزینه می کنم.
حالا که پول مهم نیست:نقل قول:
GALAXY S3 I9300 بخر!!!
از این گوشی خیلی قوی ترم هستنقل قول:
فقط شما چه انتظاری از گوشی داری؟
برا همین اگر به قدرت باشه galaxy s3 قوی ترینه
ولی شما انتظاراتتو بگی بهتر میتونیم راهنماییت کنیم . شاید مورد بهتری برات پیدا شد
نه راستش در اون حد هزینه رو واسه گوشی تو ایران عاقلانه نمی دونم!نقل قول:
من نهایت 450 تا 500 برای گوشی بدم.
ببینید کارای معمولی، من این گوشی رو برای عموم می خوام نه خودم ... که اونم واسش خوندن PDF و فایل های Office خیلی مهمه ... عمر باتری ... LCD خوب که تو هوای آفتابی مات نشه صفحش ...نقل قول:
دوربین خوبی داشته باشه ... چون زیاد عکس می گیره ... هنگ نکنه ... سرعت بالای اجرای اپلیکیشن ها...
عموم تو دانشگاه تدریس می کنه بنابراین گوشی باز نیست که یک کیس رو برای کارایی خاصی بخواد ... چشمش Ace 2 رو گرفته ... شما تو این رنج قیمت مورد بهتری سراغ داری؟
خوب در اینصورت براش Galaxy S بهتره
صفحه نمایش خیلی بهتری داره
یا Galaxy S ADvance
Galaxy S i9000 بهترین گزینه هست :31: