-
کرک برای Babylon
دوستان گرامي سلام.
من چند روز پيش تقاضاي كرك يا سريال براي Babylon كردم كه ناردين عزيز سريال گذاشته بودند اما متاسفانه فرداش موقعي كه كامپيوتر را روشن كردم يه پيغامي اومد كه سريالتون باطل شده و نسخش آزمايشي شد.دوباره ديروز يه سريال ديگه پيدا كردم و گذاشتم كه متاسفانه امروز دوباره اين مشكل پيش اومد.اگه يكي از دوستان محبتي بكنه كه كرك يا سريال داپمي براي اين برنامه بده خيلي ازش ممنون مي شم.
با تشكر
-
-
اينا ديدم اما فايده اي نداره
-
جواب نمیده؟
ورژن شما فرق میکنه؟
-
يحيي جان من در همين مورد يه تاپيك درست كرده بودم كه اگه به اونجا مراجعه كني مشكلت حل مي شه چون من هم دقيقا همين مشكل رو داشتم اما الان مشكلم حل شده. يك فايل reg هست كه اول بيبي لون رو مي بندي و بعد كه بستي (البته بهتره كه آنيستال كني) اين فايل رو اجرا مي كني بعد با يك فايل كه پسوندش bof هست بيبيلون رو رجيستر مي كني . البته بهتره كه دسترسي بيبيلون به اينترنت رو با زون آلارم يا هر طور ديگه اي كه مي توني بگيري. اينطوري مي توني 100 درصد مطمئن باشي كه هيچ مشكلي نخواهي داشت. من با اين كار حتي بيبيلوني كه ديكشنري گنجينه آكسفورد رو داره رو رجيستر كردم و دارم استفاده مي كنم
-
اين همون فايل reg هست كه بايد اجرا كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم فايلي كه باش مي توني رجيستر كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اجراي اون فايل اولي مي توني با اين شماره سريال هم رجيستر كني
Name:emporu Serial: 3XQFFG5YUAKACJYR2S8J6KFMUD0PKMY4
-
وقتي ايترنت نيستي سريالو وارد كن تريال شد دوباره تكراركن معمولا هر موقع كه دستگاه روشن ميشه پرو تبديل به تريال ميشه .
User: emporu
S/N: 3XQFFG5YUAKACJYR2S8J6KFMUD0PKMY4
-
همونطور كه در بالا گفتم من الان دارم بدون مشكل با همون روشي كه گفتم از بيبيلون استفاده مي كنم و به اينترنت هم وصلم. فقط بهتره كه نزاري بيبيلون به سايتش وصل شه.
-
البته من قبلا از وصل شدن بيبيلون به سايتش جلوگيري نمي كردم و حتي آپديت هاش رو هم مي گرفتم از همين طريق اما از اون چند روز پيش كه مشكل برام پيش اومد در مورد بيبيلون ديگه نمي زارم به سايتش وصل شه.
-
آقا mehdi خيلي ممنونم.فقط مي تونيد بي زحمت توضيح بديد چه جوري مي شه دسترسيش به سايتش را قطع كرد.
خيلي ممنون از كمكتون :lol: