سلام
من مودم وایرلس مدل TD-w8901G دارم. چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه و نمیتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم
لطفا راهنمایی کنید...
Printable View
سلام
من مودم وایرلس مدل TD-w8901G دارم. چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه و نمیتونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم
لطفا راهنمایی کنید...
اگه adsl تون وصل هست و چراغش روشنه روشن نشدن چراغ نت به دو علته یا مودم رو به حالت bridge بردید که باید وقتی با لپ تاب به وایرلس وصل شدین یک کانکشن pppoe بسازید و کانکت شین یا اینکه درست کانفیگ نشده مودم
مودم رو یک دور از تنظیمات مودم ریست کنید به تنظیمات کارخانه سپس مودم رو از quick start کانفیگ کنید و رو حالت pppoe با connection type pppoe llc کانفیگ کنید
access point هم در مودم فعال باشه
دوست عزيز من هم همين مشكل رو داشتم تماس گرفتم پشتيباني ، گفت يه دستگاهي داره رو مودم نويز ميندازه يا لب تاب يا گوشي يا وسيله ديگري هس
شما مودمت رو ببر مستقيم بزن به سيم ورودي تلفن قبل از اسپيليتر ، ببين چراغ اينترنت روشن ميشه ؟
:thumbup:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
نقل قول:
اینکارو کردم..درست نشد!!!!
اون اسپلیتر است مشکل ایشون با شما فرق داره اون زمانی است که اینترنت وصله و مودم کانفیگ شده و به دلیل نویز خطوط نت قطع میشه و یا تلفن زنگ میزنه سرعت اینترتنت کم میشه یا کلا قطع میشه ایشون در کانفیگ مودم مشکل دارندنقل قول:
شما مراحلی که برای کانفیگ مودم انجام دادین رو به ترتیب بگیننقل قول:
مودم از تنظیمات کارخانه ریست کردم. بعد از quick start وارد تنظیمات شدمنقل قول:
ISP Connection Type روی PPPoE/PPPoA انتخاب کردم.
مرحله بعد نام کاربری و پسورد وارد کردم و VPI صفر و VCI 35 نوشتم وConnection Type روی pppoe llc قرار دادم
در Wlan قسمت Access Point فعال کردم .
قبلا همین vpi و vci رو میدادید؟نقل قول:
چراغ adsl ثابت روشنه ؟
بله قبلا هم همین بودهنقل قول:
چراغ ADSL ثابته