-
خرید سیستم بازی تا 1300
سلام دوستان:خسته نباشید.دیگه نزدیک تابستون همه دنبال سیستم بازی هستن:happy:راستش بنده زیاد اطلاعات از سخت افزار کامپیوتر ندارم حدود 3-2 هفته ی دیگه میخوام یه سیستم جمع کنم.فقط هم قطعات زیر میخوام ممنون.گرافیک cpu ram مادربورد.حالا حتما هم اجباری نیس تا 1300 بشه کمتر هم شد چه بهتر!!! :31:ممنون میشم اگه کمک کنید.:40:
-
cpu-2600k
main-asus p8z68
vga-gtx560 or 6950 2g
ram -G.skill 2*4g 1600mh
این سیس تقریبا همون1300 شما در میاد
شما با این یودجه (تا1.500)میتونید به آیوی بریج هم فکر کنید :12:ولی چون هدف اصلی تون بازیه سیس اولی بهترین گزینست که حتی تو بنچمارک ها همون کاراییه ایوی بریج هارو داره :46:
-
ممنون بابت جوابتون.طبق معمول اینجا سوال پیش میاد واس ما مبتدیا:31: ببخشید.اول اینکه نظر خود شما کدوم گرافیک ؟اگه ممکنه دلیل هم بگید؟دوم اینکه مگه ایوی بریج وارد شده که بخوام برم سراغش؟ فک کنم همین یه ماه پیش معرفی شد!!!!! به نظرتون ارزششو داره تا 1500 بزارم اون مدل بگیرم؟دانشجویی حساب کنید بنده باید 1 ماه بیشتر کار کنم تا اینقدر در بیارم : ))))))))
-
خواهش میکنم
کارت گرافیک ها هردو تقریبا تو یه رنج قیمتی هستند ولی atiها تو کراس (دوگرافیکه کنار هم)خیلی بهتر از انودیا عمل میکنه
ایوی بریج ها هم تک وتوک وارد بازار شدن حالا که گفتید دانشجویید همون 2600kاز سرتون خیلی زیاده تازه اگه فقط میخواین تو درجه اول بازی کنید برو پایین تر ویه 2500kبردار
-
در رابطه با کارت یعنی شما میفرمایید اگر میخوام 2 تا گرافیک بخرم ATI بگیرم در غیر این صورت nvidai ؟؟؟!
-
کاربرد فقط گیم است یا استفاده های حرفه ای دیگه هم میکنید.پاور دارید و اگه بله مدل پاور چیه؟کیس چطور؟ چون هر کیسی بدرد هر قطعه ای نمیخوره(از لحاظ تهویه و جادار بودن)
-
سلام دوست عزیز.
بله فقط وفقط هدف بازی.
پاور هم یه بنده خدایی میتونه بهم پاور بده.یعنی مشکلی ازاون بابت ندارم چه مدل چه پولش!
در رابطه با کیس راستش فک نکردم ولی کیس بزرگیه :31: کلا اوپن اوپن یعنی هیچ دری روش نیس.ولی خب اونم یه جورایی به نظرم میشه حلش کرد.
شما سیستم دیگه ای مد نظرتون هست؟
-
خب حالا که کاربورد فقط گیم است هزینه الکی برای i7 نکن.قطعات پیشنهادی من:
CPU: Intel Core i5 2500K=380
MB: MSI P67-C45=170
VGA: Asus GTX 570=545
RAM: 2*4G Corsair Vengeance DDR3 1600 CL9=110
CPU Cooler: Tuniq Tower 120 Extreme=78
Sum=1283
این سیستم تو گیم میترکونه و بیشتر از این هزینه کردن بیخودیه.اگه کیس هم اوپن باشه که مشکل حله.
-
دست شما درد نکنه.فقط یه نکته »اخر ما قیمت این سی پی یو نفهمیدم 280 یا 380؟؟؟؟توی این صفحه گفتین 380!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید یه فن واقا نیازه دوست عزیز؟
-
Wow
شرمنده اشتباه تایپی شده قیمت 380 صحیح است(ویرایش شد).این CPU قابلیت اور بالایی داره و بدون کولر این امر امکان پذیر نیست.حتمآ کولر تهیه کنید.